Fastboot δεν μπαινει κατι μου ειχες πει εσυ προφιτικα για ενα ενδεχομενο brickarisma και οτι υπαρχουν κατι καλωδια αλλα δεν γνωριζω επισης θυμαμαι οτι ειχες πει οτι για να μην ανοιγουμε την συσκευη.Το να την ανοιξω μου ειναι πιο ευκολο την ειχα ανοιξει στο παλιο xiaomi note 3 pro που ειχα τωρα πηρα το special edition απο το καλυτερο σιτε της γης το banggood αρε ξυλο που θελουν!!! απλα τι κανουμε δεν ξερω.
Αδυναμια σύνδεσης με την Κάμερα του xiaomi redmi note 3 pro
-
-
Δυστυχώς η πρόβλεψη του Γιώργου ( @geoanto555) βγήκε σωστή. Άρα @kostas2089 ή το ανοίγεις και κάνεις το test point ή φτιάχνεις ένα deep flash καλώδιο με ένα απλό καλώδιο usb.
Εγώ θα προτιμούσα το καλώδιο αλλά αν εσύ αισθάνεσαι πιο άνετα να το ανοίξει προχώρα με τη μέθοδο του test point εδώ: Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon -
-
δωστε τη συνταγη για το καλωδιο ρε παιδια-δεν βγαζω ακρη πραγματικα!!
-
-
Ο/H kostas2089 έγραψε:
δωστε τη συνταγη για το καλωδιο ρε παιδια-δεν βγαζω ακρη πραγματικα!!
Μετά απογύμνωσε ένα μικρό μέρος (λιγότερο από εκατοστό) από το μαύρο (ground) καλώδιο και αντίστοιχα και από το πράσινο (data+) καλώδιο και είσαι έτοιμος με μια πρωτόγονη αλλά λειτουργική μορφή του deep flash καλωδίου.
Συνδέεις το κινητό στο pc με το καλώδιο και κρατάς (βραχυκυκλώνεις) τα 2 γυμνά καλώδια (μαύρο, πράσινο) για 6-7 δευτερόλεπτα και μετά τα απομακρύνεις και λογικα η com στο pc θα αλλάξει από 900Ε σε 9008. -
φανταζομαι δεν θα ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται γιατι το κανω τοση ωρα και τπτ..
-
-
αλλαξε η com εκανα το σταυρο μου αλλα αμαρτησα ξανα με την εικονα που ειδα και σας την παραθετω
-
κατέβασε το καινούργιο Miflash από εδώ: Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
-
λιγα λεπτά ... από το screenshoot φαίνεται ότι τέλειωσε με επιτυχία ... για πες μας μπούταρε;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα