Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 911.

• Αναβάθμιση εφαρμογών play store

blackm76 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Νομίζω έχει βάση η απορία μας... Περιμένω μόλις μπορέσετε την απάντηση σας. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Μήνυμα

Miui art δεν κατάλαβα τι εννοείς; εξήγησε το σε παρακαλώ... Το ναι πήγαινε στο ότι προστέθονται mb η στο ότι αντικαθιστουνται τα mb; =============== Ιουλ 18th 2017, 11:40pm =============== Μια επεξήγηση παιδιά...

Μήνυμα

Γειά σας παιδιά. Έχω μια απορία. Όταν μια εφαρμογή πιάνει χώρο 10 mb παράδειγμα. Και μετά βγαίνει αναβάθμιση και την κανω από το playstore.... Τα 10 mb αντικαθιστουνται από τα καινούργια της καινούριας έκδοσης της εφαρμογής η απλά προστίθονται στα 10 mb και μετά δεσμεύουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο; Τα είπα λίγο. ΜΠερδεμενα... Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω.

• Παράθεση από 2 Ότι ισχύει για Αμερική πλέον θα είναι το ίδιο και για Κίνα Σημειώνω ότι από Αμερική συνήθως μπορείς να προπληρώσεις τον εκτελωνισμό (Για μεταχειρισμένο laptop έδωσα επιπλέον 18$ στον πωλητή και το παρέλαβα από DHL εκτελωνισμένο 3. Ναι κανονικά περνάει πλέον η ελληνική κάρτα: “ ” Άρα τα χρήματα που λέει σε ορισμένα προϊόντα στο ebay για το τελωνείο ισχύουν. Καλά έδειξε ο φίλος. Όσο για την ελληνική κάρτα ευχαριστώ νέο. Θα την ξανασυνδεσω στο PayPal και θα κάνω αγορές όπως παλιά. ==…

• Παράθεση από leonidasts: “ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΗ Ε.Ε. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. ” 1)δηλαδη αν ειναι απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης δεβ θα πληρωνουμε τελωνειο;;;;; 2)σημερα ενας γνωστος μου που κανει αγοιρες απο ebay οπως εγω,ειπε oti,οτι παραγγελνει απο κινα και ευρωπη δεν πληρωνει τελωνειο.αλλα οτι ερχετε απο αμερικη πληρωνει. και συγκεκριμενα μου λεει και μου το εδειξε κιολας οτι κατω απο καθε προιον λεει αν θα πληρωσεις τελωνειο και ποσο.....συγκεκριμενα τωρα τελευταια παρηγγειλε εναν σκλη…

• Παράθεση: “Διασάφιση σου είπε, αλλά το σημαντικό είναι το αυτοκόλλητο! Εννοούσε το CN22 έντυπο που κολλάνε οι κινέζοι επάνω? Αυτό προκαλεί τον έλεγχο? Για ξαναρώτα τον, και ενημέρωσε μας icon_e_wink.gif ” Ναι έτσι το είπε σίγουρα, διασάφιση και είναι αυτο που προκαλεί κατά 99% τον έλεγχο. Φυσικά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος μου είπε. Δεν μπορώ ν τον ξαναβρώ γιατί τον έτυχα σε κοινή παρέα σε ένα μαγαζί. Δεν τον ξέρω προσωπικά.

• καταλαβα κανουμε τον σταυρο μας και παραγγελνουμε....και ο θεος βοηθος... αλλα ξεχναω την αγορα υπολογιστη απο το εξωτερικο γιατι θα με ξυρισουν...κοντρα...χαχαχ

• Παράθεση από NasDriver: “Από την άλλη σε κάποιους αρέσει αυτή η αγωνία της αναμονής και θα συνεχίσουμε να αγοράζουμε από Κίνα...εξάλλου πάντα υπάρχει η περίπτωση να ξεφύγει το δέμα και να μην περάσει τελωνείο ” οσο και να αρεσει σε μερικους...αν παρεις ενα mi6 500 ευρω φαντασου ποσο τελωνειο θα πληρωσουμε αν περασει απο εκει.....εκτος αν δεν παει με την αξια αγορας αλλα με τον ογκο.....ουτε οι ιδιοι λογικα θα ξερουν ετσι δεν ειναι;;; Παράθεση από NasDriver: “Το χειρότερο απ΄όλα είναι η αναμονή π…

• Παράθεση από NasDriver: “Συγνώμη, τώρα δεν σου έγραψα από πάνω ότι δεν υπάρχει τρόπος σίγουρος ? Τι παραδείγματα ζητάς...μιλάς με το κάθε κατάστημα που θέλεις να αγοράσεις και τους ρωτάς εάν έχουν τρόπο αποστολής που να μην περνάει τελωνείο....ακόμα και ναι να σου πουν όμως, αν τελικά περάσει μην πέσεις από τα σύννεφα...έχει ήδη συμβεί σε άλλους. Ναι, δεν μπορείς να ξέρεις το τελικό κόστος, το μαθαίνεις όταν έρθει η ώρα να παραλάβεις... ” καταλαβα..ευχαριστω πολυ .... πλεον οι αγορες απο το εξωτ…

• παραδειγμα εγω θελω να αγορασω αυτο Buy Xiaomi Redmi 4A Online 2GB RAM 16GB ROM Champagne, Rose Gold|Redmi 4A Price ή αυτό Buy Xiaomi Redmi 4A International Edition Online from HongKong Warehouse with Cheap Price για τον πατερα μου..... δεν ειναι gearbest η vikmail οποτε θα πληρωσω σιγουρα τελωνειο;;; επισεις με την λογικη τους που μου ανελυσες φιλε μου δεν ξερω και κανεις δεν ξερει ποσο θα ειναι η εκτιμηθεισα αξια για να ξερουμε ακριβως ποσο θα βγει η αγορα,κανω λαθος;;;

• Παράθεση από NasDriver: “24% ΦΠΑ επί της εκτιμηθείσας αξίας + 12 Ευρώ έξοδα. ” τι εννοεις εκτιμηθελισας αξια;;;πως υπολογιζετε;;;δεν ειναι αυτη που πληρωνω;;; Παράθεση από NasDriver: “Για κάποια πράγματα χαμηλής αξίας μπορείς να επιλέγεις αποστολή χωρίς racking number αλλά ούτε και αυτό είναι 100% σίγουρο. ” τι ειναι racking number και πως κανω αυτο που λες φιλε μου;;; Παράθεση από NasDriver: “Όπως και διάφορα καταστήματα που δίνουν επιλογή αποστολής με extra χρέωση που και καλά δεν περνάει τελω…

• Παράθεση από NasDriver: “Όπως σου τα είπε...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...πλέον στις αγορές σου να υπολογίζεις και το κόστος τελωνείου. ” 1)αυτο συμβαινει ανεξαρτητα με το πως ερχετε στην ελλαδα;;;δηλαδη ειτε με dhl ειτε με απλη μεταφορικη που ειναι δωρεαν και κανει 40 μερες;;;οπως και να εχει θα πληρωνουμε;;;; 2)και αν ναι για ενα xiaomi 200 ευρω παραδειγμα.... ποσο παραπανω θα πληρωσω τελωνειο;;; με λιγα λογια πως υπολογιζω ποσο τελωνειο θα πληρωσω;;;

• γεια σας παιδια.μεχρι σημερα κανω αγορες απο ebay kai to2c me paypal ,αλλα οχι με ελληνικη karta alla me revolut λογο capital control. σημερα συναντησα τυχαια εναν υπαλληλο του ελτα...και τονρωτησα για το τελωνειο γιατι λεει οτι τωρα τελευταια οι ελεγχει γιναν ποιο εντωνει. λεει λοιπον οτι τα απλα δεματα πληρωνουν 3 ευρω τελωνειο ανεξαρτητου αξιας και αν ειναι καποιο κινητο τηλεφωνο,μια μητρικη καρτα,ενας επεξεργαστης ενος υπολογιστη και οτθι αλλο τεχνολογικο εξαρτημα το καταλάβαινουν λεει στο τ…

• αγορα μπαταριας για Mi3

Μήνυμα

Κατάλαβα παιδιά. Ευχαριστώ

• αγορα μπαταριας για Mi3

Μήνυμα

λοιπον παιδια πρεπει να παρω μπαταρια.αυτη που εχω βλεπω οτι κραταει το πολυ μια μερα. η την nohon θα παρω η αυτην την τελευταια που εστειλε ο jonk. αλλα δειτε και οι υπολοιποι σας παρακαλω.σαν αυθεντικη μου φαινεται αλλα θελω την γνωμη σας.

• Σφάλμα στην εκκίνηση [SOLVED]

Μήνυμα

Bodai περιμένω με ανυπομονησία

Μήνυμα

Fog κατάλαβα. Bodai τι αλλαγές θα δούμε....; έχω αρχίσει και ενθουσιαζομαι γιατί ο τρόπος εγκατάστασης της aroma μου άρεσε πολύ. Πάντως το μήνυμα σφάλματος στην εκκινηση δεν ξαναεμφανιστηκε.

Μήνυμα

Fog ακόμα και αν τις έχω εγκατεστημένες θα της τσεκάρω πάλι για να ξαναπεταστουν; λίγο άκυρο δεν είναι αυτό; Έγινε όμως και κάτι άκυρο. Παράδειγμα το messenger που το είχα εγκατεστημένο δεν το τσέκαρα και υπάρχει κανονικά αφού το είχα από πριν.... Η εφαρμογή του φόρουμ όμως που την είχα από πριν εγκατεστημένη πάλι δεν την τσέκαρα να μην ξαναμπεί αλλά βλέπω ότι αφαιρέθηκε και αυτή που είχα είδη εγκατεστημένη. Τι γίνεται βρε παιδιά. Ότι έχουμε είδη εγκατεστημένο θα το ξανατσεκαρουμε η όχι;

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Το έχεις ήδη φλασάρει, αλλιώς δεν θα μπορούσες να κάνεις τώρα την εγκατάσταση. ” ναι ενταξει καταλαβα οποτε παταω οχι μεχρι να αναβαθμιστει. για το dpi βαζω stock 480dpi.για 520dpi να δοκιμασω σε επομενη αναβαθμιση της ρομ;;; πληροφοριακα συμφωνα με τα specs to kinhto moy exei 441 dpi αναλυση οθονης αλλα αφηνω την προεπιλογη 480dpi. δειτε εδω τα specs... Xiaomi Mi 3 - Full phone specifications =============== Ιουν 2nd 2017, 4:09pm =============== και κατι ακομα στην επομενη κα…

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Όχι ” εννοεις να μην την φλασαρω η να την φλασαρω και μετα δεν θα χρειαζεται αλλη φορα;;;