Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 376.

• Xiaomi AX3000 Mesh system

NikosChandolias - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Κάτοχος του παραπάνω mesh system εδώ και λίγες μέρες. Πολύ ευχαριστημένος γενικά, δουλεύει άψογα. Μια ερώτηση προς κάποιον κάτοχο.. γνωρίζουμε αν υπάρχει τρόπος να δώσουμε σε συσκευή συνδεμένη μόνιμη στατική ip; Μήπως μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση; Δοκιμάζω στις ρυθμίσεις για το πόση ώρα να αποδίδει συγκεκριμένη στατική ip να βάλω 0, ώστε να το κρατάει συνέχεια, αλλά δεν δέχεται σαν τιμή το 0. Sent from my SM-A528B using Tapatalk

• Amazfit gtr

NikosChandolias - - Amazfit

Μήνυμα

Sony Xperia XZ1 με Android 9. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Εμένα από Viber έρχονται κανονικά. Θα τσεκάρω να δω του Whatsapp. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

UPDATE Το θέμα με τη γραμματοσειρά λύθηκε πολύ απλά: έπρεπε απλώς να αλλάξω τη γλώσσα του κινητού από Αγγλικά σε Ελληνικά. Έκανε ξανά update και όλα κομπλέ. Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από JohnPhone: “Παράθεση από NikosChandolias: “Καινούργιο firmware (1.3.8.04) με bug fixes. Έγινε αναβάθμιση και σε font library και resources. Sent from my G8341 using Tapatalk ” Οταν πριν καποιες μερες εγινε αναβαθμιση στην εφαρμογη Zepp σταματησαν να εμφανιζονται τα εικονιδια των ειδοποιησεων (του Viber πχ) οπως και το περιεχομενο τους. Η ειδοποιηση που ερχοταν στο ρολοι ελεγε και εδειχνε απλα APP και προετρεπε να κοιταξεις το κινητο σου. Το συναντησατε κι εσεις αυτο το θεμα; Και αν …

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Καινούργιο firmware (1.3.8.04) με bug fixes. Έγινε αναβάθμιση και σε font library και resources. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Όχι, δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Στα 130€ παίζει το GTR2, όχι το 1ο. Φαντάζομαι αυτό εννοείς. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Τώρα παρατήρησα ότι το θέμα με την μη εμφάνιση του ονόματος καλούντος μου το κάνει και εμένα. Δεν ξέρω αν φταίει το καινούργιο firmware ή όχι, χτες το βραδάκι το παρατήρησα. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Μόλις πήρε καινούργιο firmware το ρολόι. 1.3.8.03 Δεν είδα log. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Και εγώ στα αγγλικά έχω το κινητό, κανονικά μου εμφανίζει ονόματα στα ελληνικά. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Όχι, σε εμένα όλα καλά. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου, έχει σταματήσει η περαιτέρω ανάπτυξη της modded έκδοσςη της Zepp (του Ρώσου). 5.8.1 είναι η τελευταία έκδοση. Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lsdpower78: “Το ίδιο έχουμε. Το δικό σου firmware του Gtr ποιο είναι;;” Την 1.3.7.17 φοράει το δικό μου. Με την modded Zepp έκδοση είμαι και κάνει κανονικά firmware updates. Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από anasmel: “Παιδιά επειδή λόγω BlackFriday με ενδιαφέρει να το αγοράσω, έχω κάποιες ερωτήσεις που ψάχνοντας δεν κατάλαβα. 1ον Έχει ελληνικό μενού; 2ον Εμφανίζει ελληνικά με το επίσημο filmware, από την αγορά, ή πρέπει να κάνω κάτι; (Εκτός βέβαια από update που θεωρώ θα κάνει αυτόματα. 3ον Το πρόβλημα με το gps λύθηκε με τις τελευταίες αναβαθμίσεις; 4ον Συμφέρει η αγορά του ή καλύτερα το stratos 3 που έχει με σημερινές τιμές 45€ διαφορά;” 1) Όχι 2) Ναι 3) Νομίζω γενικά έχει βελτιωθεί, …

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Προφανώς αν κόψεις τις smart δυνατότητες θα έχεις περισσότερο χρόνο με μπαταρία. Αυτό είναι θέμα του καθενός, αναλόγως της χρήσης που κάνει. Εγώ έχω κλειστά μόνο το aod, οπότε εξού και οι χρόνοι αντοχής της μπαταρίας. Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από NikosChandolias: “Aod; ” always on display” Καλά αυτό και εγώ πάντα απενεργοποιημένο το έχω. Αλλά πάνω από 12 με 14 μέρες δεν έχω πάει. Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Χωρις aod με ειδοποίησης κάπου στις 70 μέρες λένε...” Aod; Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Το GTR είναι τέρας αυτονομίας... 51 μέρες και ακόμη 45% μπαταρία.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68526/ Απίστευτη αυτονομία... :thumbsup:” Χωρίς ειδοποιήσεις κλπ; Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Και εγώ στα αγγλικά έχω το τηλέφωνο, αλλά δεν έχω θέμα με την εμφάνιση των ελληνικών χαρακτήρων.b7d0f2279d4558be6459facba6192225.jpg Sent from my G8341 using Tapatalk