Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 376.

• Είναι περισσότερο μια διαπίστωση και απορία, δεν το αναφέρω ως πρόβλημα. Έχω παρατηρήσει (χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ampere από το playstore) ότι όταν πλησιάζει η φόρτιση προς το τέλος, μετά το 90% περίπου, το κινητό τραβάει πολύ λιγότερα mA, σε σχέση με τα 1400-1500 που τραβάει πριν. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται για λόγους και επιμήκυνσης του χρόνου ζωής της μπαταρίας; From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Και πολύ εύκολα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Εγώ πάντως έκανα λογαριασμό στην xiaomi και ησύχασα. Σε κάθε εγκατάσταση rom κάνω login στον mi account και επανέρχονται sms, call logs, wifi κωδικοί κλπ. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Εννοείς τους αποθηκευμένους κωδικούς wifi πού είχες; From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Παράθεση από Atix: “Αν δεν κάνω λάθος, η συνεργασία ηταν πρωταπριλιάτικο αστείο μεταξύ των xiaomi και aopk...” :p Μου χάλασες το όνειρο!!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Είμαι μεγάλος οπαδός των aokp rom από προηγούμενα κινητά, περιμένω εναγωνίως το αποτέλεσμα!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Toggle problem

NikosChandolias - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Πήγαινε System Settings - Notifications και απενεργοποίησε το Collapse after touch, αν είναι ενεργοποιημένο. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Βασικά ο επεξεργαστής είναι στα 1.6 ghz δεν θυμάμαι να έχω δει στα 1.2. Για site αν θέλεις από Κίνα τσεκαρε το vickmall, είναι από τα πλέον αξιόπιστα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Το viber από default αποθηκεύει τις φωτο στον φάκελο viber, ο οποίος βρίσκεται στην εσωτερική μνήμη του κινητού, δεν είχε ποτέ επιλογή για να αποθηκεύονται στην sd, εκτός αν χρησιμοποιούσες κανένα πρόγραμμα του τύπου link2sd. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Σύνδεση με TV

NikosChandolias - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Οκ, νόμιζα απλώς ότι ήθελες να συνδέεις το laptop απευθείας με καλώδιο στην tv, δεν είχα καταλάβει ότι αυτό προσπαθείς να αποφύγεις!! :D:D. Απλώς κατά τη γνώμη μου η απευθείας σύνδεση του pc με την tv είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση, ιδιαίτερα σε streaming αρχείων με υψηλό bitrate, καθώς στο dongle δεν έχεις δυνατότητα για streaming αρχείων με υψηλό bitrate. Η σύνδεση του laptop με το μηχάνημα είναι σίγουρα εφικτή αναλόγως του λειτουργικού, δλδ με win7, 8, 8.1 σίγουρα έχεις τη δυνατότητα. Τώρα σ…

• Σύνδεση με TV

Μήνυμα

Ubuntu είχα χρόνια τώρα αλλά έκανα την μετάβαση σε win 8.1 πριν το αγοράσω οπότε δεν ξέρω αν θα παίζει. Με win7 δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Επίσης σε projector λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι, εφόσον βέβαια υποστηρίζει αναλύσεις 720p και 1080p. Κοίτα, αν έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις laptop δεν το συζητάμε, δεν συγκρίνεται καν με το dongle. Κάνεις ότι θέλεις και χωρίς θέματα ασύρματου κλπ. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Σύνδεση με TV

Μήνυμα

Χρόνια πολλά! Ναι, το αγόρασα πριν από περίπου 2-3 βδομάδες. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά κυρίως όταν το δουλεύω με την εφαρμογή του, το screen mirroring έχει αρκετό flickering. Από εμβέλεια καλά πάει, εγώ το έχω στα περίπου 3 μέτρα από το router, δεν έχει θέμα. Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη, το βάζεις σε μια θύρα hdmi και για τροφοδοσία σε usb της τηλεόρασης, αν έχει ή σε πρίζα με φορτιστή (εγώ χρησιμοποιώ έναν ενός παλιού κινητού). Η εφαρμογή του υπάρχει για όλα τα λειτουργικά, εγώ έχω συ…

• Περάστηκε η rom ξανά με το fix, όλα άψογα μέχρι στιγμής. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Σύνδεση με TV

Μήνυμα

Ένα παρόμοιο πήρα εγώ και παίζει μια χαρά. Googlαρε measy a2w, το πήρα από Κίνα στα 19 ευρώ. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Έχεις δλδ την τελευταία stable ή developer. Σου εμφανίζει σε όλες τις εφαρμογές το πρόβλημα; Δλδ μουσική, βίντεο, φώτο κλπ; Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Φαντάζομαι το φλασάρεις μέσω recovery. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Καλησπέρα. Είχα την προηγούμενη stable και μόλις πέρασα την τελευταία 4.1.0 και μάλιστα με καθαρή εγκατάσταση (full wipes τα πάντα όλα). Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει δυνατότητα root. Στο security έχειAutostart και Permissions, δεν έχει root. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Δεν έχει εμφανίσει κάτι άλλο. From the middle of nowhere to the center of everywhere..

• Περιεκτικός και ουσιαστικός!! Έχω το κινητό από τον Νοέμβρη και έχω πάνω κάτω τις ίδιες εντυπώσεις. Πολλά μπράβο για την παρουσίαση! Υ. Γ. Να προσθέσω μόνο πως ήμουν από αυτούς που φλάσαρα συνεχώς καινούργιες rom στα προηγούμενα κινητά μου. Με το Note χαλάστηκα λίγο στην αρχή που δεν έβρισκα custom roms, αλλά τελικά η rom που "μαγειρεύουν" οι μαγειρες μας εδώ είναι πραγματικά τρομερή, με έχει καλύψει στα πάντα! From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Το πρόβλημα με την kk (και αυτό είναι θέμα της google και όχι της xiaomi) είναι ότι δεν επιτρέπει σε τρίτες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στην κάρτα μνήμης για εγγραφή δεδομένων. Πρώτη φορά όμως ακούω να έχει πρόβλημα κάποιο πρόγραμμα να διαβάσει απλώς δεδομένα από εκεί. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Η δημιουργία rom πάντως δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς. Το Note 4g που έχω εγώ και του οποίου τα sources δόθηκαν προ μηνών έχει μόλις 3 custom rom και αυτές με bugs και ελλείψεις. Όσο για την διαδικασία φλασαρισματος είναι πολύ απλή εφόσον έχεις εγκατεστημένο custom recovery. Full wipes τα πάντα και φλασάρισμα της rom και των gapps. Rom να δούμε που θα βρούμε.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...