Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 376.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Θα σβήσεις την προηγούμενη” Την επίσημη; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Βαζεις την κανονικά αυτήν την εφαρμογή... Για δοκίμασε.... 4.2.0 - Google Drive” Την εφαρμογή δεν μου την εγκαθιστά καν. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit GTR GPS and update
ΜήνυμαΕπειδή έχω το ίδιο πρόβλημα.. υπάρχει κάποια λύση ή επιστρέφω το ρολόι στο κατάστημα; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλημέρα και από μένα. Κάτοχος της συσκευής από χτες. Με τελευταίο firmware, ελληνικά γράμματα κλπ. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν λοκαρει με τπτ το gps.. Ενώ έκανε χτες update to agps και έχει το τελευταίο. Βρήκε τοποθεσία μου για καιρό κλπ. Ανοίγω τις δραστηριότητες και μου λέει να αναβαθμίσω το agps από την εφαρμογή, αλλά δεν βρίσκω τρόπο να το κάνω. Κάποια συμβουλή; Sent from my G8341 using Tapatalk Problem solved.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gousgounis: “Είναι λαχείο. Κάποια τα κατεβάζει και κάποια όχι, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση γιατί το κάνει αυτό. Προφανώς έχει σχέση με την μηχανή xunlei που χρησιμοποίει. Αυτά που κατέβηκαν είναι απο public trackers. Και εμένα φοράει την τελευταία Stable. Η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με το PC ή το Android box όμως αν δε βιάζεσαι είναι μια χαρά. Θέλω κάποια στιγμή να πετάξω την κινεζιά firmware και να φλασάρω padavan που έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες. Ότα…
-
Ξεθάβω μετά από καιρό λίγο το θέμα.. Έχει δοκιμάσει κάποιος να κατεβάσει torrents? Έχω usb σκληρό επάνω του. Δοκιμάζω από public tracker, από private tracker, τπτ. Δείχνει downloading αλλά μένει κολλημένο στο 0 download speed. Το router φοράει την τελευταία stable (2.8.91). Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εάν τον αφήσει να αναβαθμίσει από stable σε developer από τον updater , επειδή είναι διαφορετικές εκδόσεις miui η μία είναι 8 και η άλλη 9 και ίσως να χρειαστεί fastboot rom αντί για recovery rom που χρησιμοποιεί το stock recovery.” Εγώ με recovery rom αναβάθμισα πάντως πριν λίγες μέρες. Από stable. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Παράθεση από geomos: “4.30 με 5 ώρες sot και 4g και GPS και συγχρονισμους ? Τι άλλο θέλεις? Μου φαίνεται καταπληκτική απόδοση! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βασικά περίμενα περισσότερα. Με το Nexus 6 των 6 ιντσών και της 2k ανάλυσης έπιανα τα ίδια.. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μερικούς μήνες με Nexus επέστρεψα στην Xiaomi και το Mi5 από Gearbest. Παράγγειλα το 3/32, σε μερικές μέρες φτάνει. Δεν ζήτησα τπτ για rom κλπ, οπότε δεν ξέρω με ποια θα έρθει. Αν θελήσω να περάσω global (είτε stable είτε dev) δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσω bootlloader, έχω καταλάβει καλά; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Sorry, ξέχασα να αναφέρω. Wind (Q έχω). Και φίλος που πήγε πρόσφατα Θεσπρωτία έπαθε πλάκα με Wind 4g, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές έπαιζε άψογα. Άργησαν να κάνουν τις αναβαθμίσεις τους, αλλά κάνουν σωστή δουλειά. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
-
Quick Charge 3.0
ΜήνυμαYou are welcome. [Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-S6 QC3.0+2.4A 30W Dual USB Fast Charger EU Adapter For Samsung iphone ipad Sale - Banggood Mobile Εδώ είσαι. Αλλιώς κοίτα και της Tronsmart, και οι 2 είναι Qualcomm certified. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
-
Κομοτηνή, σχετικά έξω.. (Στο κοσμοπολις για όσους ξέρουν). Sent from my Nexus 6 using Tapatalk