Όλα καλά. Φλάσαρα με miflash την τελευταία dev global, αλλά επέλεξα να κλειδώσει πάλι bootloader μετά. Μάλλον έκανα μλκ όμως γιατί θέλω να rootαρω.. Αν ξαναξεκλειδωσω bootloader χάνονται όλα;
Και εγώ σήμερα τελικά έκανα την παραγγελία στο 64 αρι σε μαύρο και βγήκε στα 286 τελική !! Πολύ καλή τιμή θα έλεγα. Εις αναμονήν λοιπόν..!! Να σας ρωτήσω έχω πάρει την έγκριση για ξεκλείδωμα για bootloader εδώ και 15 μέρες περίπου.. Αυτό κρατάει μέχρι να πάρω το κινητό και να το κάνω η μετά από ένα μήνα θέλει νέα αίτηση?? Ευχαριστώ
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
@NikosChandolias
Όταν πάρουμε άδεια για ξεκλείδωμα μπορούμε να ξεκλειδώσουμε μία συσκευή ανά 30 ημέρες. Τρέξε το unlock tool και ξεκλείδωσε, απλά δεν ξέρω αν μπορείς με dev. Πριν κάνεις οτιδήποτε τρέξε τον οδηγό να δεις αν έχει κλειδώσει όντως.
Γειά σας, αγόρασα προχθές το xiaomi mi5 high και έχει εγκατέστημενη την global beta rom (ελληνικα).. Επειδή είμαι λίγο άσχετος. Τι διάφορες έχει με την κανονική; θα πρέπει να βάλω την κανονική; η είναι το ίδιο; επίσης αν ξέρετε κανένα τις για το κινητό πείτε μου.. Ευχαριστώ πολυ
Ποια ακουστικά δουλεύουν καλά με το κινητό μας; Είχα τα kaerni-ke301 που είχα τέλειο ήχο σε συνεργασία με τις ρυθμίσεις "Ενισχυτής mi sound" τώρα έχω τα iLuv City Lights που είναι πολύ χάλια ο ήχος.ποια προτείνεται;
Edit: τα xiaomi dual hybrid τα χρυσαφί ειναι μπρούντζινα ή βαμένα στο χρυσαφί;