Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 376.

• Quick Charge 3.0

NikosChandolias - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ψάξε σε κινέζικο (geekbuying, gearbest, banggood κλπ) και πάρε έναν της blitzwolf. Έχω διαβάσει γενικά πολύ καλά λόγια. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• Εννοείται ότι μου κάνει! Απλώς δεν ήθελα να ανέβω τόσο σε budget. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• Ωραίος όπως πάντα ο γιατρός μας! Εξαιρετικό το review, όπως πάντα. Το μόνο που με "χαλάει" λίγο και ακόμη δεν το έχω παραγγείλει, είναι η έλλειψη aux in, που την θεωρώ αρκετά σημαντική για εμένα. Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλή επιλογή.

• Για να καταλάβω λίγο πως έχουν τα πράγματα.. Έστω ότι παραγγέλνω ένα xiaomi κινητό από τα γνωστά κινεζομάγαζα. Λογικά όλα τα καινούργια έχουν κλειδωμένο bootloader, έτσι; Το ξεκλείδωμα του είναι απαραίτητο απ' ότι κατάλαβα, αν θέλω να περάσω την ελληνική rom? Αν πχ θελήσω να μείνω με την official κινεζοαγγλική να φανταστώ ότι δεν χρειάζομαι ξεκλείδωμα? Στο θέμα του custom recovery επίσης να φανταστώ ότι είναι απαραίτητο το ξεκλείδωμα του bootloader? Σαν noobας την πάτησα.. Άκυρα τα παραπάνω, μου…

• Καλημέρα σε όλους! Αυτό το powerstrip θέλω..

• Πάντως με τη Wind (μετρήσεις που παράθεσα στο προηγούμενο μου μνμ) οι μετρήσεις δεν έγιναν σε σταθερό σημείο, αλλά καθοδόν μέσα στο αστικό από τα ΚΤΕΛ μέχρι και το κέντρο της πόλης (πλατεία Αριστοτέλους). Με εντυπωσίασε η σταθερότητα του 4g δικτύου της. Κατερίνη είναι για κλάματα και το 3g της και αναμένω με ανυπομονησία τις ενεργοποιήσεις των καινούργιων κεραιών.

• Η 1η, 2η, 4η, 5η και 6η μέτρηση είναι από Κατερίνη. Η 3η και 7η από Θεσσαλονίκη, περιοχή Δικαστηρίων. Πάροχος Wind. Αναμένουμε και ενεργοποίηση των 4g κεραιών και στο κέντρο της Κατερίνης μέχρι τέλη Μαΐου, όπως μου είπαν.

• Δοκίμασε αν θέλεις αυτό : If you're getting "storage space runout" on your Samsung S2 phone, just dial *#9900# on the tablet and select option 2 “Delete dumpstate/logcat” It's not necessary to root your android. Restart your phone afterwards. From the middle of nowhere... to the center of everywhere!!

• Έχω αφήσει ως έχει το zte και συνδεω ενσύρματα το xiaomi στο zte (στη μπλε υποδοχή) και όλα τα μηχανήματα είναι συνδεμένα ενσύρματα στο xiaomi. Έχω κανονικά internet αλλά δεν παίζει με τίποτα το vodafone tv, το οποίο παίζει μόνο αν συνδεθεί απευθείας με το zte. Δοκίμασα να βάλω το zte σε bridge mode, αλλά στην προκειμένη δεν έχω καθόλου internet.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Παρέλαβα το router πριν λίγες μέρες και έχω μερικές απορίες.. Καταρχάς κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό, όλα ωραία. 1) Η εφαρμογή για τον υπολογιστή υπάρχει κάπου στα ελληνικά; Μόνο κινέζικα βλέπω, εκτός αν έχει κάπου αγγλικά και δεν το βλέπω.. Σετάρισα κανονικά το router, το σύνδεσα με το zte της Hol. 2) πρέπει να βάλω το modem σε bridge mode ή το αφήνω ως έχει;; Βασικά, χωρίς να ξέρω αν έχει σχέση.. έχω Vodafone TV. Όταν συνδέω το καλώδιο του μηχανήματος στο…

• Την επόμενη φορά θα ξέρεις φίλε μου. Δεν αγοράζουμε ποτέ κάρτα μνήμης χαμηλότερη από Class 10. Αυτό πλέον είναι δεδομένο. Προτιμούμε κάρτες Samsung, Sandisk, Kingston, γενικότερα επώνυμες. Πλέον μια 64 gb καλή κάρτα βρίσκεις σε ελληνικά καταστήματα και κάτω από 30 ευρώ, οπότε και είσαι καλυμμένος. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• [URL]m.youtube.com/watch?v=u8si0lokhj0/[URL] From the middle of nowhere to the center of everywhere...[/url]

• Μόνο αν παρακάμψουν τελείως την 5 και δώσουν απευθείας 6, αλλά και πάλι κρατάω μικρό καλάθι. Δεν είναι συνεπείς οι Κινέζοι.

• Qualcomm Quick Charge 2.0???

NikosChandolias - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Κάτοχος πλέον του Motorola Nexus 6, με τον εργοστασιακό φορτιστή του πιάνει κανονικά 2.300 mah και έχω χρόνο φόρτισης από τελείως άδειο σε 100% στη 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου. Μετράει.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Χαϊδεύω το κουμπί του Order... Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι η έλλειψη gigabit θυρών και το γεγονός ότι είναι 2 οι θύρες. Αλλά η άλλη εναλλακτική είναι να σκάσω κανένα 70αρι για να πάρω καινούργιο router, οπότε προτιμώ να δοκιμάσω την φτηνή λύση.

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Ωραία φαίνονται, μεγειά! Σημείωση, στο geekbuying τα βρήκα 13$..... ” Thanks Doc! Βασικά βλέπω ότι τώρα τα έχουν ανεβάσει αρκετά, τόσο τα είχα πάρει και εγώ, αλλά προφανώς τα είχαν σε προσφορά. Βαγγέλη σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν για μεγάλα δάχτυλα! ΧΑΧΑΧΑ!! Ευτυχώς εμένα μου κάνουν..

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Για όποιον ενδιαφέρεται παρέλαβα τα Xiaomi γάντια από Tinydeal. Ήρθαν χτες (23/11), η παραγγελία είχε μπει 24/10. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7660/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7659/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7660/ Είναι αρκετά ζεστά και το κυριότερο φαίνεται όντως να κάνουν την δουλειά τους! Γράφω άνετα σε οθόνη κινητού (δοκίμασα στο Motorola Nexus και στο Redmi Note 4g). Μπράβο τους!

• Στην εικόνα 1 σέρνεις το εικονίδιο της εφαρμογής που θέλεις να κλειδώσεις στη μνήμη προς τα κάτω. Θα εμφανιστεί ένα λουκέτο στην εφαρμογή, που σημαίνει ότι η εφαρμογή κλείδωσε στη μνήμη. Βέβαια προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό είναι περισσότερο ψυχολογικό, χωρίς να έχει κάποιο ουσιαστικό τόσο νόημα. Εννοώ το καθάρισμα της μνήμης. Και 10 mb ελεύθερης ram να έχουν μείνει, αν το κινητό δεν λαγκάρει δεν υπάρχει λόγος να καθαριζεις τη μνήμη, αλλά να αφήνεις το λειτουργικό να κάνει τη διαχείριση. Fr…

• Τα benchmarks προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Όλο το θέμα είναι η rom και η πραγματική απόδοση του κινητού σε real life καταστάσεις. Έχω δει κινητά με τρομερά specs να σέρνονται πραγματικά λόγω της κακογραμμένης rom και άλλα με μέτρια specs να πηγαίνουν αέρα, λόγω και πάλι του λειτουργικού. Το ταπεινό μου Redmi Note 4g πήγαινε πραγματικά σφαίρα σε όλα, όταν πχ το Samsung Galaxy S5, δίπλα του στημένο έκανε στην κυριολεξία 4 δεύτερα για να ανοίξει τον dialer (δεν κάνω πλάκα..). Η miui, παρότ…

• Μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με το κινητό και έχοντας σε γενικές γραμμές μείνει πολύ ευχαριστημένος μαζί του, χτες σε μια σεμνή τελετή παράδοσης-παραλαβης το κινητό παραδόθηκε στη σύζυγο... Παρότι μη κάτοχος Xiaomi κινητού πλέον, θα συνεχίσω ωστόσο να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο forum όσο μπορώ.. From the middle of nowhere... to the center of everywhere..