Ενα screenshot για τη ρύθμιση των APNs για Cosmote μετά το πέρασμα της 6.12.22 Χρόνια πολλά σε όλους! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Σήμερα παρέλαβα ένα πακέτο από Geekbuying το οποίο αντί να περιέχει δύο συσκευές, περιείχε μία. Συγκεκριμένα παρήγγειλα δύο Redmi Note 4 3/64 από το παραπάνω μαγαζί και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι είχε μία μόνο συσκευή! Προσπάθησα να μιλήσω στο chat αλλά δεν τα καταφερα. Είχα στείλει email το πρωί αλλά ακόμα δεν πήρα απάντηση. Έχει τύχει σε κανένα άλλο παιδί κάτι τέτοιο είτε από το συγκεκριμένο μαγαζί είτε από άλλο; Περιμένω να δω τι θα μου πούνε, …
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
@knight666 όντως δεν ακούς καλά το συνομιλητή σου όταν έχεις πολύ χαμηλά την ένταση και έχει φασαρία γύρω σου. Ένα θεματάκι software είναι. Θα διορθωθεί αργά ή γρήγορα.
@knight666 εμένα από τα 6gb Ram ελεύθερα μένουν τα 3.5gb με 4gb. Η Ρομ που έχω είναι η XTRV 6.12.8. Μην ανησυχείς με τα επόμενα updates η διαχείριση της μνήμης θα γίνεται όλο και καλύτερη.
Παράθεση από demakhs: “Ωραίο εργαλείο αρχηγέ....δώσε μας και έναν αντάπτορα για καλώδια micro usb τώρα, να οργανωθούμε πλήρως!!! ” Το ψάχνω. Αυτή θα είναι η επόμενη αγορά μου . Όποιος βρει κάτι αξιόλογο ενημερώνει και τους υπόλοιπους.
Πάντως αν έχεις SD card πάρε αυτό. Γίνεται και φλασάκι.25495e7b66b764b764075ed75cf1a36e.jpg2ce061376c3b053aa1f90f0d2ff82590.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
c16bf96cae6f66a1c1fdee74d08b50d4.jpg Κάποιος είχε πει ότι το Mi5s Plus δεν διαβάζει ΟΤG ή SD card reader. Παρέλαβα σήμερα από Ebay ένα SD card reader με 4€ και το βλέπει μία χαρά. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@knight666 είναι μικρότερο και φαίνονται οι άκρες του. Δεν φαίνεται όμως άσχημο. Κολλάει τέλεια. Είχα πάρει στην αρχή το πρώτο που είχα βρει μπροστά μου και δεν είχε κολλήσει καλά στις άκρες.Τότε δεν είχε βγάλει tempered ακόμα η Nillkin. Νομίζω δε θα βρεις κάτι καλύτερο σ' αυτήν την τιμή. Επίσης η αίσθηση που σου αφήνει είναι μοναδική. Αν σκέφτεσαι να βάλεις tempered το Nillkin είναι μονόδρομος.
@knight666 το tempered glass για οθόνη με 2.5d γυαλί, είναι πιο μικρό και δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια της. Καλό είναι να πάρεις το Nillkin 9H+ Pro το οποίο μπορείς να το βρεις 7 με 8 ευρώ. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.