@knight666 το tempered glass για οθόνη με 2.5d γυαλί, είναι πιο μικρό και δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια της. Καλό είναι να πάρεις το Nillkin 9H+ Pro το οποίο μπορείς να το βρεις 7 με 8 ευρώ. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Αγαπητε φιλε @gkalen μιας και το αναφερες μπορεις να μας πεις αν στην τελευταια xtrv 6.11.10 το εχει ενσωματομενο η οχι και αν το βαλουμε αν θα κερδισουμε κατι η οχι ??Ο/H gkalen έγραψε:
@giannisgr41
Mpdecision προς το παρόν δουλεύει μόνο για τα Mi5 Gemini ( Snapdragon 820 συσκευές )..
Έχουν βγάλει κάποια νέα script για μερικές ακόμα συσκευές , που λένε ότι δουλεύουν αλλά δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα , θα δοκιμαστούν σιγα-σιγα από βδομάδα όμως γιατί έχουμε άλλες προτεραιότητες προς το παρόν..
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μόλις παρέλαβα και εγώ πριν 20 λετπά και με την ίδια ρομΟ/H Sokin_v έγραψε:
Ηρθε και εμενα σημερα η κινηταρα μου πολυ ομορφη συσκευη δεν το περιμενα τοσο. Εχει μεσα Ελληνικα εκδοση android 6.0.1 ΜΧΒ48Τ και MIUI 8.0.10.0.0(MAGCNDH)
Χρειαζεται να περασω καποια ρομ η μια χαρα ειμαι και ετσι ?
Νομίζω πάμε καρφωτοί για αλλαγήκαι από εκεί σε Ελληνική να γράψει το κοντέρ και να ξαλαφρύνει το τέρας