Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 282.
-
παιδες πια απ τις δυο η δεν εχει διαφορα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51362/
-
@Anritsu το σχολιο μου στις 13th φεβ 2018 πολυ καλη η rom και η μπαταρια ηρθε στα καλυτερα της ο σαρωτης κολλαει οπως στις παλιες developer δε θυμαμαι σε ποιες σορυ αλλα κατεβασα το apk 10.0.9 περασμα απο πανω και μπαμ μια χαρα (Στου nickstath δεν εστρωσε ο σαρωτης )τωρα αλλα δε μπορω να πω γιατι εχω περασει developer rom αμα διαβασεις και πιο πισω σχολια θα δεις τι γραφουνε και τα αλλα παιδια
-
@nickstath περαστικα μακαρι να ειχα τις γνωσεις να σε βοηθησω αλλα οτι σκαλιζω στο δικομου και μπορω να πω κατι οκ
-
@nickstath για τον Σαρωτη αν κολλαει στη λειτουργια εγγραφα εγω κατεβασα αρκ scanner εκδοση 10.0.9 περασμα απο πανω και εστρωσε μια χαρα για το ημερολογιο δε ξερω ουτε εχω την rom για να δοκιμασω εχω περασει developer
-
Με factory reset περαστηκε η αρωμα εγκατασταση πολυ γρηγορη και εκκινηση συσκευης σε 4,30 λεπτα το D Atmos που ειχα επιλεξει για καποιο λογο οχι ξανα προσαρμοσμενη μονο εφαρμογες δλδ οκ και εμφανιστηκε και το εικονιδιο updater που με εσωσε γιατι κανενα απ τα εξι εικονιδια απενεργοποιηση recovery κτλ δεν λειτουργει σωστα μονο επανεκινηση κανει και μονο απ το twrp κλεινει η συσκευη ερωτηση να ριξω την XTRVμπας και στρωσει και αν ναι (καθαρη η οχι)
-
πολυ καλη η rom και η μπαταρια ηρθε στα καλυτερα της ο σαρωτης κολλαει οπως στις παλιες developer δε θυμαμαι σε ποιες σορυ αλλα κατεβασα το apk 10.0.9 περασμα απο πανω και μπαμ μια χαρα
-
Στο δικομου δε ...μπαταρια καθολου καλη διαχειριση με τα δικα δεδομενα ναι περασα την stable arΩma μιας και δε θαχουμε developer thanks και παλι παιδια
-
Συγχαρητηρια σε ολους μας
-
περαστηκε με wipe dalvik /art cache και cache με twrp 3.1.0-0 πανω απ την 8.1.18 αργησε πολυ να bootαρει μεχρι που νομιζα οτι brik αρισε πρωτη φορα που συμβαινει αλλα ολα οκ ρολαρει μια χαρα
-
ακομα μια
-
+ 1 ακόμη apos1
-
ξανα + σημερα
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από apos: “Που να δεις τον ήχο λήψης στιγμιότυπου (print screen). ” ” οντως πολυ φαση εχει τωρα το ειδα
-
περαστηκε μονο με καθαρισμο cache μια χαρα ο ηχος ενεργοποιηση απενεργοποιηση οθονης πολυ τρελος
-
Καλησπερα και καλη χρονια περασα και την δευτερη rom ο σαρωτης κρασαρει παλι καθαρισμος δεδομενων εκανα κατεβασμα το apk που γραφουν και τα παιδια πιο πανω ενω ειναι ιδια η εκδοση δουλευει μια χαρα ελπιζω να βοηθησα
-
Περάστηκε οκ μακάρι να έχει καλή κατανάλωση μπαταρίας Καλα Χριστούγεννα παιδιά σε όλους!!!