Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 840.

• Καλησπέρα, πρώτα στατιστικά με την νέα ελληνική stable 8.0.1.0, μια από τα ίδια με την dev..... 8b889c80bc625868933f9b342a88e529.jpg ff3b72a7071ce34f335099e6f101bb18.jpg 69a9beb183bc94287514b380be32220d.jpg 6e5753c8fec26f327cf668db573feb5f.jpg 98ffebf65db821fa938073693c587028.jpg Redmi Note 2 via Tapatalk

• RE:

topmar - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Opanos: “Έχουμε πει πως, καλό θα ήταν το factory reset. Αν τώρα το βρίσκεις δύσκολο ή βαρετό, παίρνεις τα ρίσκα σου και προχωράς.” Από stable σε stable μιλάω, 8αρα σε 8αρα πάλι...... Redmi Note 2 via Tapatalk

• Καλησπέρα, gkalen μια διευκρίνιση πες μου, εάν έχω περάσει σε RN2 με factory reset, από την GTV 6.8.26 dev στην GTV Stable 8.0.1.0, για να βάλω τώρα την δική σου Stable από πάνω, πρέπει να κάνω πάλι factory reset ή απλά τα wipe cache & dalvik cache, χωρίς να χρειάζεται να σετάρω από την αρχή το κινητό ;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Τελικά δεν άντεξα και εγώ και πέρασα το μεσημέρι από την 6.8.26 dev στην 8.0.1.0 stable, αμφότερες του υπέροχου φόρουμ..... με την ελπίδα για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Κάνεις την εγκατάσταση κανονικα και μετά την περνάς με χλωρίνη κλινεξ!! Καθαρή εγκατάσταση σημαίνει twrp και μετά κάνεις wipe cache, dalvick & data...κάποιοι λένε κ system...και μετά φλασαρεις τη ρομ...και μετά wipe cache &κ dalvik, έτσι για να την νιώσει καλά την...καθαρή εγκατάσταση.. :wink:” Εσύ ποια έκδοση του gkalen έχεις και σε τι κινητό;; Sent from my Redmi Note 2

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από demakhs: “Περάστε του @gkalen με καθαρή εγκατάσταση και θα ξεχάσετε τι σημαίνει η λέξη "πρόβλημα" και η φράση "τελειώνει η μπαταρία" !!! :thumbsup:” "Καθαρή εγκατάσταση", δηλαδή; Sent from my Redmi Note 2” Δηλαδή wipe data κλπ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Wipe Data + Wipe Cache + Dalvik Cache δηλαδή;; Sent from my Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Περάστε του @gkalen με καθαρή εγκατάσταση και θα ξεχάσετε τι σημαίνει η λέξη "πρόβλημα" και η φράση "τελειώνει η μπαταρία" !!! :thumbsup:” "Καθαρή εγκατάσταση", δηλαδή; Sent from my Redmi Note 2

• Παράθεση από CyNote: “Για κατόχους Redmi Note 3G, επειδή όπως κατάλαβα η Xiaomi μας έχει παρατήσει. Η καλύτερη MIUI7 ROM μέχρι στιγμής είναι η 6.5.19 Developer ROM και σε αυτή θα μείνω. (Το γράφω για να γλυτώσετε τη χασούρα) ” Καλημέρα, επειδή με ενδιαφέρει για το κινητό αυτό της συζύγου, τι εννοείς καλύτερη? Σε ποιους τομείς?

• RE:

topmar - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pepakos: “ειμαι σε dev 6.8.18 και για να παω σε stable τωρα, πέρα από factory reset (dalvik,cache,data) χρειάζεται και wipe system? ” Καλό θα του κάνεις....” Στις οδηγίες της αρχικής σελίδας στο νήμα αυτό, γράφει μόνο για Factory Reset και όχι wipe system..... Εγώ μόλις βάζω να κάνει εγκατάσταση στο RN 3G η stable πάνω από την dev, μόνο με Factory Reset.....δεν πιστεύω να έχω κανένα πρόβλημα μετά.... Sent from my Redmi Note 2

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από gkalen: “@gkoutrou68 Αύτο έχει αναφερθεί ότι γίνεται στο πρώτο boot , μετά όμως δεν το ξανακάνει ..” Λοιπόν μετά και την 3η επανεκκίνηση το πρόβλημα συνεχίζει. Ειδικά αν πας στα θέματα και πατήσεις σε κάποιο εφαρμογή, ακόμη και στο βασικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα αυτό υφίσταται στο RN2, τα ίδια κάνει και το δικό μου..... Sent from my Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “@topmar φίλε μου πάρε ένα πλήρες backup από twrp και αν δεν σου αρέσει γύρνα πίσω. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις ειδικά αν έχεις twrp. Στην χειρότερη το ξαναστήνεις από την αρχή τι έχεις να χάσεις; Αρκεί να τα έχεις όλα συγχρονισμένα στο google. Τώρα στο ερώτημα σου μέχρι στιγμής δεν βλέπω να μου έβγαλε καινούργιο πρόβλημα. Όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν κάθομαι πάνω από το κινητό να μετράω. Πάνω κάτω ίδια μου φαίνεται, καλή όπως και η προηγούμενη. Αφού θα υ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Δεν προλάβαμε να επιστρέψουμε από διακοπές και τσουπ ξεπηδά η stable για redmi note 2 και πώς να αντισταθείς. Την έβαλα λοιπόν λίγο τεμπέλικα παρακούοντας τις συστάσεις δηλ. χωρίς factory reset γιατί ποιος κάθεται να το ξαναστήνει. Τελικά όλα καλά εδώ και 2 μέρες. Το μόνο θέμα που προϋπήρχε με την 7.5.3 αλλά δεν λύθηκε όπως περίμενα αλλά ίσως δεν είναι γενικό , είναι που δεν συγχρονίζει επαφές και βίντεο στο mi cloud. Τις φωτογραφίες τις συγχρονίζει κανονικά. Μικρό το κακό …

• Καλησπέρα παιδιά, κάποιος που να πέρασε από τις Dev ελληνικές στην πρόσφατη Miui 8 Stable, να μας πει εντυπώσεις και διαφορές στην κατανάλωση μπαταρίας (SOT πριν και μετά, με την ίδια δική του χρήση)? Sent from my Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από leontatos: “φιλε @gkalen τελικα η 6.8.11 δεν παιζεται σε μπαταρια και γρηγοραδα,οπως σου αναφερα και σε προηγουμενο ποστ μου οτι τουλαχιστον σε redmi3 η 6.8.18 εχει πολυ καταναλωση το android system!!!μπραβο και παλι για ολη τη δουλεια και τον κοπο σου!!! ” Την 6.8.11 δεν την είχα, αλλά σε αυτή την 6.8.18, πρώτο σε κατανάλωση μπαταρίας βλέπω και εγώ το Android System..... 3bbbd9174e407bf6bbe10edfa360a9c1.jpg Sent from my Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takis1976: “Τα ίδια με τον προηγούμενο φίλο σε άλλη συσκευή βεβαίως... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” .....μια από τα ίδια και εγώ, πέρασα την δική σου πάνω από την GTV προ-προηγούμενη..... Sent from my Redmi Note 2

• RE:

topmar - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από alkis_7: “Εδώ που τα λέμε σκέφτομαι κι εγώ πολύ σοβαρά να περάσω τη ROM του gkalen μήπως δω έστω και κάποια βελτίωση. Πλέον πάνω από 2:30 ώρες οθόνη βλέπω πάρα πολύ σπάνια. ” Σε rn2 με την 6.8.4 του gkalen έπιασα 5h19m sot.... με την 6.8.11 δεν πάει τόσο καλά.. αυτή την στιγμή έχω 3h30m με 30% υπόλοιπο...” Με τί χρήση;; Είναι τρελό νούμερο οι 5 ώρες για το κινητό αυτό... Sent from my Redmi Note 2

• RE:

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MANVLIS: “Παιδιά μόλις ανακάλυψα ότι με τη ρομ που πέρασα 6.5.26, ενώ όλα καλά με bluetooth και μπαταρία δεν έχω δεδομένα και το κακό είναι ότι αύριο φεύγω για διακοπές. Να κάνω restore ή υπάρχει καμία άλλη λύση γιατί τα δεδομένα είναι πιοο σημαντικά από bluetooth” Cosmote έχεις; Εάν ναι, έχει βγάλει ανακοίνωση η εταιρεία ότι έχει πρόβλημα με το δίκτυο δεδομένων της.... Sent from my Redmi Note 2

• Καλημέρα, μόλις έκανε ένα κλασσικό κόλλημα το κινητό μου RN2 με την τελευταία αυτή ΡΟΜ.... Μίλησα στο τηλέφωνο και δεν έκλεινε στο τέλος, προσπαθώντας να τερματίσω την κλήση, κόλλησε το κινητό τελικά και αναγκαστικά έβγαλα την μπαταρία.... Sent from my Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από LeonTsi: “Αλλαγες και για την αυτονομία? Την βάζω από πάνω μόνο με wipes cache and dalvik? ” Ναι σε όλα .... Μόνο cache και dalvik cache και είσαι οκ...” gkalen θύμισε μου λίγο, πάνω από την ελληνική αντίστοιχη dev, την δικιά σου την βάζω μόνο με τα κλασσικά wipes (cache & dalvik)? Sent from my Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fanatic: “Με το CPU spy. Όταν το τηλ το έχεις αφήσει και δεν το χρησιμοποιεις λένε ότι κοιμάται.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Το εγκατέστησα και βγάζει ότι έχει deep sleep στο δικό μου RN2.... άρα δεν έχει battery drain που να οφείλεται στην ΡΟΜ... Σωστά; bbf5b57c066477773b52d122d1014ad1.jpg Sent from my Redmi Note 2