Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
μετα από αλλαγή θεμάτων τρωει ένα κόλλημα το note 2 και δεν ξέρω γιατί αλλά όταν αλλάζει το θέμα αλλάζει και το bootanimation ; Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά τώρα το επανεκκινησα δύο φορές και εμφανίστηκε λευκή οθόνη με γκρίζο mi στη μέση ,καμία σχέση με το bootanimation που είχε μαύρη οθόνη και ένα κυκλακι στη μέση που είχε ή ρομ. Βέβαια θα έπρεπε να επανεκκινω απευθείας με το που αλλαζω θέμα . Επίσης δεν ξέρω αν είναι ή ρομ αλλά το παιχνίδι nba δεν κάνει log in στο google account που είχα κάνει πρόοδο ενώ στο guest παίζει κανονικά .
REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5 -
Ο/H juke έγραψε:
μετα από αλλαγή θεμάτων τρωει ένα κόλλημα το note 2 και δεν ξέρω γιατί αλλά όταν αλλάζει το θέμα αλλάζει και το bootanimation ; Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά τώρα το επανεκκινησα δύο φορές και εμφανίστηκε λευκή οθόνη με γκρίζο mi στη μέση ,καμία σχέση με το bootanimation που είχε μαύρη οθόνη και ένα κυκλακι στη μέση που είχε ή ρομ. Βέβαια θα έπρεπε να επανεκκινω απευθείας με το που αλλαζω θέμα . Επίσης δεν ξέρω αν είναι ή ρομ αλλά το παιχνίδι nba δεν κάνει log in στο google account που είχα κάνει πρόοδο ενώ στο guest παίζει κανονικά .
Πολλά θέματα έχουν δικά τους boot animations, οπότε αλλάζει και αυτό. Αν θες το μανισιο boot animation ασχετα με το θέμα που έχεις στη συσκευή, υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις χωρίς να επηρεαστεί κάτι άλλο.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
-
Ο/H juke έγραψε:
1. μετα από αλλαγή θεμάτων τρωει ένα κόλλημα το note 2 και δεν ξέρω γιατί αλλά όταν αλλάζει το θέμα αλλάζει και το bootanimation ; Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά τώρα το επανεκκινησα δύο φορές και 2. εμφανίστηκε λευκή οθόνη με γκρίζο mi στη μέση ,καμία σχέση με το bootanimation που είχε μαύρη οθόνη και ένα κυκλακι στη μέση που είχε ή ρομ. Βέβαια θα έπρεπε να επανεκκινω απευθείας με το που αλλαζω θέμα . Επίσης δεν ξέρω αν είναι ή ρομ αλλά 3. το παιχνίδι nba δεν κάνει log in στο google account που είχα κάνει πρόοδο ενώ στο guest παίζει κανονικα. 4. Το πληκτρολόγιο όταν φεύγει αφήνει για λίγο μισή την οθόνη ,(google πληκτρολόγιο), κάποιες φορές.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Περάστε του @gkalen με καθαρή εγκατάσταση και θα ξεχάσετε τι σημαίνει η λέξη "πρόβλημα" και η φράση "τελειώνει η μπαταρία" !!!
"Καθαρή εγκατάσταση", δηλαδή;
Sent from my Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Περάστε του @gkalen με καθαρή εγκατάσταση και θα ξεχάσετε τι σημαίνει η λέξη "πρόβλημα" και η φράση "τελειώνει η μπαταρία" !!!
Sent from my Redmi Note 2
Δηλαδή wipe data κλπ.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Sent from my Redmi Note 2
Δηλαδή wipe data κλπ.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Wipe Data + Wipe Cache + Dalvik Cache δηλαδή;;
Sent from my Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Την miui V8 6.8.18 developer στο Redmi Note 3 pro...
Νωρίτερα που κοίταξα, είχα 6.5 ώρες sot με υπόλοιπο μπαταρίας 27%...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0