[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H dimitris zax. έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Που είσαι το ζιπ??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν νομίζω να είχε το θέμα αλλαγή bootanimation γιατί δεν το λέει πουθενά . Επίσης πάω να βάλω δικό μου από την εφαρμογή romtoolbox που έπιανε στις προηγούμενες ρομ όπως την angels and demons αλλά εδώ δεν πιάνει ,αλλαζω και τα δικαιώματα στο φάκελο αλλα δεν. Ήταν λίγο αστείο το παραπανω σχολείο αλλά χτες αλλαξα δύο φορές θέμα και δεν συνέβη τίποτα ,τώρα έχει αλλάξει το bootanimation στην πολυ φωτεινή οθόνη και έχω την εντύπωση ότι σαν να ρουφάει την μπαταρία πιο πολύ από χτες . Την είχα περάσει κανονικά με factory reset και είχα κάνει και τα wipe dalvik cache μετά το φλασαρισμα του σουπερsuREDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
δεν υπάρχει η 6.8.25 για henessy...η καλλίτερη ρομ που εχω δοκιμάσει...μου φαίνεται μέχρι να βγει η mm εδω θα κάτσω....(αλλα με τρωει συνεχεια η κουτρα μου να δοκιμάζω τις ρομ σου)
-
-
Εγώ εδώ με 6.8.18 πλέον 1μέρα και πέντε ώρες με 41% υπόλοιπο 6 ώρες οθόνης...
tapatalk & redmi note 3 pro -
Ο/H dimitris zax. έγραψε:
ΤΟ κατέβασα αλλά δεν το βρίσκω στην συσκευή
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν μπορώ να αλλάξω το bootanimation με τίποτα ,γιατί ;REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
Ο/H juke έγραψε:
δεν μπορώ να αλλάξω το bootanimation με τίποτα ,γιατί ;
Μπες στην εφαρμογή θέματα,πατα πάνω αριστερά στο ανθρωπάκι και μετά μπες εκεί που λέει προσαρμοστε το θέμα. Στα γραφικά εκκίνησης θα αλλάξεις και θα βάλεις αυτό που θες.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@djtutis εχεις ενεργοποιημενο το led και επιλεγμενα χρωματα αναλογα το ειδος της ειδοποιησης?
το να αναβει με τη φορτιση ή οχι, ειναι ξεχωριστη ρυθμιση (στο ιδιο υπομενου βεβαια) απο τη ρυθμιση ''άλλων ειδοποιησεων''
''προσθετες ρυθμισεις'' ---> ''LED ειδοποιησης''Life is too short to remove usb safely -
Ο/H amigagr έγραψε:
@djtutis εχεις ενεργοποιημενο το led και επιλεγμενα χρωματα αναλογα το ειδος της ειδοποιησης?
το να αναβει με τη φορτιση ή οχι, ειναι ξεχωριστη ρυθμιση (στο ιδιο υπομενου βεβαια) απο τη ρυθμιση ''άλλων ειδοποιησεων''
''προσθετες ρυθμισεις'' ---> ''LED ειδοποιησης''
Ναι. Έχω κόκκινο στις αναπάντητες, πράσινο στα μηνύματα, μπλε στις ειδοποιήσεις... Δοκίμασα και άλλα χρώματα την ώρα τις επιλογής άναβαν τα χρώματα που ήθελα αλλά και πάλι τίποτα... Το απενεργοποίησα το led το ξαναενεργοποίησα αλλά και πάλι τίποτα... Όλα αυτά με την custom stable ρομ...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
Βάλε την "πραγματική" Stable, την developer του @gkalen να βρεις την υγειά σου...
Παρεμπιπτόντως, τα πολύχρωμα λαμπάκια σε αυτήν δουλεύουν, όπως αναβοσβήναν στις παλιές ντίσκο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0