Ο/H demakhs έγραψε:
Βάλε την "πραγματική" Stable, την developer του @gkalen να βρεις την υγειά σου...![]()
Παρεμπιπτόντως, τα πολύχρωμα λαμπάκια σε αυτήν δουλεύουν, όπως αναβοσβήναν στις παλιές ντίσκο...![]()
Αυτή έχω...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
Βάλε την "πραγματική" Stable, την developer του @gkalen να βρεις την υγειά σου...![]()
Παρεμπιπτόντως, τα πολύχρωμα λαμπάκια σε αυτήν δουλεύουν, όπως αναβοσβήναν στις παλιές ντίσκο...![]()
Ρε παλικάρι μου άσε τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα μπλέ led, μπες εφαρμογές-ληφθησεις εφαρμογές-επελεξε την εφαρμογή που θέλεις να ανάβει το led-προβολη ειδοποιησεων και απλά ενεργοποιησε το led γιατί απλά είναι απενεργοποιημένο και είσαι ωραίος... έτσι απλά....Ο/H djtutis έγραψε:
Ναι. Έχω κόκκινο στις αναπάντητες, πράσινο στα μηνύματα, μπλε στις ειδοποιήσεις... Δοκίμασα και άλλα χρώματα την ώρα τις επιλογής άναβαν τα χρώματα που ήθελα αλλά και πάλι τίποτα... Το απενεργοποίησα το led το ξαναενεργοποίησα αλλά και πάλι τίποτα... Όλα αυτά με την custom stable ρομ...Ο/H amigagr έγραψε:
@djtutis εχεις ενεργοποιημενο το led και επιλεγμενα χρωματα αναλογα το ειδος της ειδοποιησης?
το να αναβει με τη φορτιση ή οχι, ειναι ξεχωριστη ρυθμιση (στο ιδιο υπομενου βεβαια) απο τη ρυθμιση ''άλλων ειδοποιησεων''
''προσθετες ρυθμισεις'' ---> ''LED ειδοποιησης''
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Το εχει η base rom γενικα και του gkalen αλλα μου κανει εντυπωση πως στο official forum δεν αναφερουν κατι...και εγω ειχα κανει φλας την cm 13 πρην γινει official αλλα φλασαρα με miflash dev rom και μετα περασα σε ελληνικη οποτε λιγο δυσκολο να εμεινε κανα κουσουρι..Ο/H linuxilakis έγραψε: