ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παράθεση από panokali: “Αυτήν τη στιγμή έχει την πιο πρόσφατη xtrv. Τι κάνουμε;;; ” μπες σε safe mode και μείνε εκεί για μερικές ώρες ώστε να δεις να σου το κάνει πάλι. Είσοδος σε Ασφαλή λειτουργία για Xiaomi redmi note 2 & 3 (Safe mode)
Παράθεση από Gpat: “αφού έχω 1500 δωρεάν sms, τα αξιοποιω επαγγελματικά. Τα emails δεν τα βλέπουν ή πάνε spam, facebook, δεν προλαβαίνω να έχω.... Καμία ιδέα άλλη.... Αχ εσείς οι νέοι... ” για αυτό πλέον οι εταιρείες δίνουν χιλιάδες sms στα προγράμματά τους... Επειδή δεν τα χρειάζεσαι.. Όταν τα χρειαζόμασταν τα χρεωναν με το τεμαχιο και τσιμπημενα
συμφωνω μαζί σου Θοδωρή ότι είναι είδος προς εξαφάνιση και πλέον περισσεύουν στις ιδιωτικές συνομιλίες. Ωμως για παράδειγμα το να στείλεις ευχές σε επαγγελματικό επίπεδο μεσω sms είναι πιο formal. Η να προωθήσεις μία προωθητική ενεργεια.. Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις το θεωρώ ακόμη χρησιμο..
Παράθεση από spideman3: “@pechr , @Bodai κατα λάθος ρε παιδιά έγινε από την εφαρμογή μπήκα. Χίλια συγνώμη Χρήστο. Το προνόμιο του Dislike το έχει ο @demakhs. Και πάλι συγνώμη Χρήστο. ” δεν έγινε τίποτα Γιώργο... Κι εγώ το χάνει κάνει καταλάθος πολλές φορές από βιασύνη..
Παράθεση από makis1024: “καταλάβει δεν καταλάβει, θα το καταλάβει όταν δεν πάρει τα λεφτά, γράψε υστερόγραφο take the egg and make a haircut. ” επισης μπορεί να του γράψει με αγγλικά που σκοτώνουν: If it doesn't rain, maybe is better the hail. Στην αναβροχια καλό και το χαλάζι... Περιπου
Παράθεση από kostakislarisa: “Επισης αν στις ρυθμίσεις-> Ειδοποιήσεις ξετικαρεις το "Εμφάνιση προεπισκόπησης μηνύματος" και το "Νέο αναδυόμενο μήνυμα" όταν είναι κλειδωμένο το κινητό δε μπορεί ο άλλος να δει το μήνυμα. Το pin στις κρυφές συνομιλίες το κρατάς για ειδικές περιπτώσεις ” Σωστός.. Βέβαια αυτή η ρύθμιση είναι κοινή για όλα τα μηνύματα που παραλαμβάνεις στο viber. Με το pin όμως έχεις popup σε όλες τις εμφανείς συνομιλίες... Στις κρυφές δεν έχεις pop up... Αυτό σου δίνει ευελιξια.. ποι…
@BanditGR 2 ενδεχόμενα υπάρχουν.. 1. η κλείδωσε ο bootloader πάλι 2. ή φλασάρει rom για άλλη συσκευή 99,9% περιπτώσεων που συναντάμε οφείλεται σε κλείδωμα του bootloader.
Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από geoanto555: “Ίσως να μην κάνει αναζητηση συνέχεια. Μπορείς να ρωτήσεις στον πάροχο αν έχει ενεργοποιημένο το 4G ” Μολις βγηκα απο καταστημα Wind....Εχει η Λαρισα 4g ..μου ειπανε αλλα οταν ρωτησα σε ποια μπαντα.... με κοιταξε οπως κοιταει η αγελαδα το τρενο..... ” παλι καλά που καθώς είπες μπάντα δεν κατάλαβε καμία φιλαρμονική..
Παράθεση από makis1024: “Παιδιά στον τοίχο του @demakhs να γράψουμε τις απόψεις μας, γιατί πιάσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, για να το αφήσουμε να περάσει έτσι. ” Ο τόιχος του @demakhs μας εξυπηρετεί γιατί ούτε χρειάζεται να κάνουμε search ώστε να βρούμε νήμα που γράφουν ήδη, ούτε να ανοίγουμε αλλο νήμα. Μπαίνεις, γράφεις βγαίνεις και δεν είσαι ποτέ offtopic. Δεν είναι απιστευτα βολικό;