Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 456.
-
@MIUI_ART ο λογαριασμός mi cloud έχει θέμα, μου γράφει δοκιμάστε αργότερα
-
Σε mido συνεχίζει να μην δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και ούτε τα βλέπει, έχουμε κάποια λύση για αυτό;
-
Ολα καλά σε mido & santoni, ευχαριστώ στην ομάδα
-
Παράθεση από theopan: “Αναγνωρίζει τη SIM αλλά δεν πιάνει καθόλου σήμα. Τα -113dbm που γράφει είναι "μηδέν" σήμα. Τώρα γιατί υπάρχουν τόσες πολλές αναφορές με τέτοια προβλήματα στα Xiaomi ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει εγώ προσωπικά να σου πω την αλήθεια. Ούτε αν είναι τελικά hardware ή software πρόβλημα έχω καταλάβει. ” με το σήμα είχα και εγώ θέμα όταν το πήρα από μια κοπέλα και τελικά είχε φύγει από την θέση του το καλώδιο του σήματος της κεραίας, το ψιλό καλώδιο, αν μπορείς να ανοίξεις το καπά…
-
Περάστηκε και στο redmi 4x και όλα μια χαρά, πολύ καλή διαχείριση της μνήμης
-
Παράθεση από Jim Pro: “Γειά σας και από μένα, περάστηκε σε mido όλα καλά, με έκανε μια μαγκιά με τις επαφές αλλά το διόρθωσα εύκολα. Η διαχείριση μπαταρίας δεν παίζετε, με βαριά χρήση όπως πάντα, σε μια μέρα η μπαταρία έπεσε στο 50%. Μια ερώτηση, το mido θα πάρει Android 8? ” στο mi cloud μπαίνει στα αντίγραφα ασφαλείας; Ή κάνει αντίγραφα ασφαλείας;
-
Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο RN4X το πρόβλημα, στο MI cloud δεν μπαίνει στα αντίγραφα ασφαλείας
-
Με την τελευταία ενημέρωση μου βγάζει αυτο όταν το ξεκλειδώνω με αποτύπωμα
-
Παράθεση από vasilhs: “Τελικά την έκανα την βλακεία μου σε προσπάθεια για επανεγκατάσταση της 8.9.13 έκανα επαναφορά και επέλεξα όλα τα κουτάκια του twrp και εδώ και δέκα λεπτά έχει κολλήσει στο mi logo καμιά συμβουλή; ” Ξανα εγκατάσταση την ρομ
-
Ολα καλά σε mido
-
Σε mido πάει πολύ καλά σε σχέση με την προηγούμενη που είχε καταναλώσει μπαταρίας και πολλά lag