Καλησπερα .. Περασα σημερα την MIUI 10 8.9.20 απο xiaomi.eu στο Mi 8 Global version που εχω και μπορεσα να ξαναγυρισω μετα απο μια ωρα απο Android Pie (9) σε Android 8 (oreo) κανονικα χωρις να μπλικαρει η συσκευη. Την android Pie την περασα μετα απο format data μεσω twrp recovery που ηταν *zip αρχειο και για την επιστροφη μου στο android 8 φλασαρα μεσω fastboot και MiFlash την MIUI 10 10.0.2.0 Global stable.

[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Την Πέμπτη το απόγευμα θα έχετε τις πρώτες Stable MIUI 10 ROM με Global & CN/xiaomi.eu Source..
-
@BanditGR...............Δεύτερον και σημαντικότερο, στην 17.1 υπάρχει ένα σοβαρό bug. Όταν πας στις λήψεις και προσπαθήσεις να ψάξεις για οτιδήποτε στο Magisk repository, στον 2ο-3ο χαρακτήρα που θα γράψεις η εφαρμογή κρασάρει. Το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην 17.2 beta.........................δεν το πρόλαβα να το διαβάσω και είχα κάθε φορά που την άνοιγα την εφαρμογή power off στο markw μου και αναγκαστικα και έβαλα supersu..........τώρα να δω πως θα το αλλάξω γιατί έχω την οφισιαλ 9.6.2.0 global
οποτε αν αλλάξω να βάλω την beta 17.2 για να αποφύγω και το bug?
Ηλίας -
Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο RN4X το πρόβλημα, στο MI cloud δεν μπαίνει στα αντίγραφα ασφαλείας
-
-
-
καλησπερα την περασα και εγω στο whyred μετα απο αρκετες προσπαθειες η aroma δεν καθοταν με τιποτα τελικα περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_8.9.20_v10-8.1 και ολα καλα.
Εβαλα και dolby+gcam+Magisk-v17.1(17100)+ ολα τα patches, μεχρι τωρα ολα καλα. Επειδη καθε εβδομαδα σχεδον βγαινει κατι καινουργιο υπαρχει τροπος να παρουμε backup τα settings kai ta apps+data
ωστε μετα απο FR να τα επαναφερ. χωρις ταλαιπωρια? -
Ο/H kontarinis έγραψε:
καλησπερα την περασα και εγω στο whyred μετα απο αρκετες προσπαθειες η aroma δεν καθοταν με τιποτα τελικα περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_8.9.20_v10-8.1 και ολα καλα.
Εβαλα και dolby+gcam+Magisk-v17.1(17100)+ ολα τα patches, μεχρι τωρα ολα καλα. Επειδη καθε εβδομαδα σχεδον βγαινει κατι καινουργιο υπαρχει τροπος να παρουμε backup τα settings kai ta apps+data
ωστε μετα απο FR να τα επαναφερ. χωρις ταλαιπωρια?
Για όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές, προτείνω Titanium backup αλλά υπόψη, απαιτεί πρόσβαση root. -
Ο/H em56464 έγραψε:
@BanditGR...............Δεύτερον και σημαντικότερο, στην 17.1 υπάρχει ένα σοβαρό bug. Όταν πας στις λήψεις και προσπαθήσεις να ψάξεις για οτιδήποτε στο Magisk repository, στον 2ο-3ο χαρακτήρα που θα γράψεις η εφαρμογή κρασάρει. Το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην 17.2 beta.........................δεν το πρόλαβα να το διαβάσω και είχα κάθε φορά που την άνοιγα την εφαρμογή power off στο markw μου και αναγκαστικα και έβαλα supersu..........τώρα να δω πως θα το αλλάξω γιατί έχω την οφισιαλ 9.6.2.0 globalοποτε αν αλλάξω να βάλω την beta 17.2 για να αποφύγω και το bug?
Σε κάθε περίπτωση θα συνιστούσα μια καθαρή εγκατάσταση ως εξής:
1. Καταρχήν, για τον φόβο των Ιουδαίων πάρε ένα backup όπως είσαι από οτιδήποτε σε ενδιαφέρει (εφαρμογές, αρχεία, φωτογραφίες) ή ακόμα και nandroid.
2. Κατέβασε το πρόγραμμα καθαρισμού/απεγκατάστασης του Magisk από εδώ. Επίσης κατέβασε από εδώ το Magisk 17.2. Ρίξε τα 2 zip στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, χύμα.
3. Μέσα από το MIUI και την εφαρμογή του supersu, στις ρυθμίσεις και προς το τέλος της λίστας επιλογών θα βρεις μια επιλογή που λέει πλήρης κατάργηση root πρόσβασης. Θα την πατήσεις. Το supersu θα σβήσει ότι είναι να σβήσει και θα επαναφέρει το stock boot image, χωρίς αλλαγές. Δεν θυμάμαι αν προτείνει reboot το ίδιο, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξεκινήσεις σε TWRP, καθώς σε MIUI χωρίς root το πιθανότερο είναι να μην μπορέσεις να μπουτάρεις.
4. Κάνε reboot σε περιβάλλον TWRP.
5. Εντόπισε και φλάσαρε το Magisk-uninstaller-20180921.zip από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.
6. Κάνε ένα reboot recovery (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ system), ώστε να αρχικοποιηθεί πάλι το περιβάλλον του TWRP και να μην έχει τυχόν προβλήματα με προσαρτήσεις.
7. Όταν σε ξαναβγάλει στο TWRP, φλάσαρε το Magisk-v17.2.zip από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ρίξε ένα wipe στα caches (απλή cache και dalvik) - αχρείαστο να ναι - και τώρα κάνε reboot system.
Υπό κανονικές συνθήκες πρέπει να είσαι τώρα εντάξει. Εννοείται ότι θα χρειαστεί να ξανασετάρεις τις ρυθμίσεις του Magisk Manager όπως τις θες και να ξανακατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τυχόν modules που είχες κάποτε.
Αυτά και καλή επιτυχία. -
-
Ο/H xnikos έγραψε:
μήπως ξέρει κάποιος γιατί πλέον δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά στο Τ9 του dialer?
θυμάμαι ότι πριν πολλές rom έψαχνε κανονικά και στα ελληνικά
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
μήπως ξέρει κάποιος γιατί πλέον δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά στο Τ9 του dialer?
θυμάμαι ότι πριν πολλές rom έψαχνε κανονικά και στα ελληνικά
η αναζήτηση δουλεύει φυσικά
ένα διάστημα έφερνε και τα αντίστοιχα (στα πλήκτρα) ελληνικά. και είχα αφήσει το exdialer αλλά με βλέπω να το ξαναβάζω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0