Εγώ έχω και τα δύο προβλήματα στο mi 6. Στον dialer δεν φέρνει τις επαφές όπως παλιά από την λίστα με τις κλείσεις, μόνο αν πας στις επαφές σου βρίσκει το όνομα. Επίσης στην αναζήτηση δεν ψάχνει μέσα στο τηλέφωνο π.χ. επαφές , εφαρμογές κλπ. παρά μόνο internet. Ήταν βολικό , θα ήταν καλό αν μπορούσε να επανέλθει. Επίσης παρατήρησα στην κουρτίνα ειδοποιήσεων ,όταν έρχεται mail έχει όπως πριν τις επιλογές διαγραφή και απάντηση, αλλά πλέον η διαγραφή δεν δουλεύει.
[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@BanditGRτο power off έγινε τρεις φορές όταν επέλεγα εφαρμογές στο magisk hide τώρα δεν θυμάμαι ποιες η μία ήταν της winbank η εφαρμογή!!!!!!!ΥΓ ευχαριστώ για τις συμβουλές πριν το μήνυμα είχα κάνει δοκιμή στο super user και δεν γινόταν αυτό με το ρούτερ......δοκίμασα και unsu αλλά χάνει το boot!!! ευχαριστώ και πάλι όλους σαςΗλίας
-
Ο/H em56464 έγραψε:
@BanditGRτο power off έγινε τρεις φορές όταν επέλεγα εφαρμογές στο magisk hide τώρα δεν θυμάμαι ποιες η μία ήταν της winbank η εφαρμογή!!!!!!!ΥΓ ευχαριστώ για τις συμβουλές πριν το μήνυμα είχα κάνει δοκιμή στο super user και δεν γινόταν αυτό με το ρούτερ......δοκίμασα και unsu αλλά χάνει το boot!!! ευχαριστώ και πάλι όλους σας
-
-
-
Ο/H than73 έγραψε:
Εγώ έχω και τα δύο προβλήματα στο mi 6. Στον dialer δεν φέρνει τις επαφές όπως παλιά από την λίστα με τις κλείσεις, μόνο αν πας στις επαφές σου βρίσκει το όνομα. Επίσης στην αναζήτηση δεν ψάχνει μέσα στο τηλέφωνο π.χ. επαφές , εφαρμογές κλπ. παρά μόνο internet. Ήταν βολικό , θα ήταν καλό αν μπορούσε να επανέλθει. Επίσης παρατήρησα στην κουρτίνα ειδοποιήσεων ,όταν έρχεται mail έχει όπως πριν τις επιλογές διαγραφή και απάντηση, αλλά πλέον η διαγραφή δεν δουλεύει.
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο στο Mi-6 που έχω.
Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως όλες οι επαφές πρέπει να έχουν το Prefix της χώρας μπροστά... πχ +30 για την Ελλάδα. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H than73 έγραψε:
Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως όλες οι επαφές πρέπει να έχουν το Prefix της χώρας μπροστά... πχ +30 για την Ελλάδα.
όπως συμβαίνει σε όλους τους dialer που υποστηρίζουν ελληνικά,
όπως ήταν παλιά.....η μπάρα δεξιά είναι στα ελληνικά, στα αριθμητικά πλήκτρα όμως είναι (και ψάχνουν) αγγλικά. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H kontarinis έγραψε:
καλησπερα την περασα και εγω στο whyred μετα απο αρκετες προσπαθειες η aroma δεν καθοταν με τιποτα τελικα περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_8.9.20_v10-8.1 και ολα καλα.
Εβαλα και dolby+gcam+Magisk-v17.1(17100)+ ολα τα patches, μεχρι τωρα ολα καλα. Επειδη καθε εβδομαδα σχεδον βγαινει κατι καινουργιο υπαρχει τροπος να παρουμε backup τα settings kai ta apps+data
ωστε μετα απο FR να τα επαναφερ. χωρις ταλαιπωρια?
Για όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές, προτείνω Titanium backup αλλά υπόψη, απαιτεί πρόσβαση root.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H em56464 έγραψε:
@BanditGRεκανα ότι είπες αλλά αποτυγχάνει εγκαταστήσει το magisk....... χρειάζεται και το lazyflasher?ΥΓ μάλλον πατάτα χρειάζεται λέει backup boot.img......καπου έχει οδηγίες πώς γίνεται?συγνώμη για την απασχόληση και ευχαριστώ!!!!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0