Διαφήμιση

[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H ALANi έγραψε:

Ο/H xnikos έγραψε:

Ο/H ALANi έγραψε:

το περασα σε δυο kenzo ολα λειτουργουν κανονικα, το μονο που δεν περαστηκε με aroma ειναι οτι παρολου που επελεξα Mi Note και Mi Gallery δεν περαστηκαν βρηκα τα apk τους τα περασα χειροκινητα αλλα το Mi Note δεν κανει sync
      στην arwma τα Mi Note, Mi Gallery κτλ τα επιλέγουμε για να διαγραφούν αν δεν τα θέλουμε,οπότε εσύ τα απεγκατέστησες
      Αααα μάλιστα.. μπορω να ξαναπερασω απο πανω το ρομ για να επιλεξω τα δικα της apk μι νοτε μι γαλερι η θα δημιουργηθει καποιο προβλημα?
      μπορείς να την ξαναπεράσεις χωρίς να τα επιλέξεις
    • Ο/H xnikos έγραψε:

@gkalen και τι ακριβώς σημαίνει αν δεν πιστοποιηθεί;
      Xiaomi και Google Safety

Με λίγα λόγια μπορεί συγκεκριμένες εφαρμογές να μην προσφέρονται πλέον για κατέβασμα μέσω του store ή αν είναι κατεβασμένες ήδη να μην ενημερώνονται ή να υπάρχει πρόβλημα ακόμα και στη λειτουργία τους. Έχεις περασμένο root manager στο kenzo ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stromoboy έγραψε:

Καλησπέρα.. Ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Οι MIUI 10 roms με πηγαίο από Κίνα η έχουν το νέο notification shade ή όχι; Ευχαριστώ..
      Όλες οι MIUI 10, απ' όπου και αν προέρχονται έχουν νέα εμφάνιση στα notifications/διακόπτες (σχεδίασης τύπου Oreo πάνω κάτω).
    • Άλλος με πρόβλημα με το Bluetooth? ;(

Σε mi note 3 κάνει συνέχεια disconnect με το mi band :cursing:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Γιατί ενώ έχω κάνει αναβάθμιση σε 8.9.20 στο Whyred η εφαρμογή αναβάθμιση μου βγάζει να ξανακάνω ενημέρωση την 8.9.20 ;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H xnikos έγραψε:

@gkalen και τι ακριβώς σημαίνει αν δεν πιστοποιηθεί;
      Xiaomi και Google Safety
      Με λίγα λόγια μπορεί συγκεκριμένες εφαρμογές να μην προσφέρονται πλέον για κατέβασμα μέσω του store ή αν είναι κατεβασμένες ήδη να μην ενημερώνονται ή να υπάρχει πρόβλημα ακόμα και στη λειτουργία τους. Έχεις περασμένο root manager στο kenzo ?
      έχω το supersu
      ούτε με wipe cache + dalvic cache έγινε κάτι...
    • Ο/H xnikos έγραψε:

έχω το supersuούτε με wipe cache + dalvic cache έγινε κάτι...
      Δεν πρόκειται να πιστοποιηθείς με supersu, ξέχνα το, τον ανιχνεύουν σχεδόν τα πάντα και επηρεάζει την ακεραιότητα του συστήματος. Για πιστοποίηση με root manager, το Magisk είναι μονόδρομος. Έχω και μια ακόμα υποψία για το τι μπορεί να "σπάει" κάποιον έλεγχο, αλλά αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η πιστοποίηση ξεκινάς πρώτα με unroot και εγκατάσταση Magisk και βλέπουμε. Τώρα βέβαια αν δεν καίγεσαι και τόσο και δεν χρησιμοποιείς Netflix, POGO, Google Pay, μένεις και έτσι...
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Άλλος με πρόβλημα με το Bluetooth? ;(

Σε mi note 3 κάνει συνέχεια disconnect με το mi band :cursing:
      Με όσες συσκευές το έχω pair ( pc, ακουστικά χ2 ) δεν έχω θέμα, θα σου έλεγα και για το mi band 3 αλλά είναι ακόμα (5/8) :cursing: :evil: στο τελωνείο!!!
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

@drillerkiller
      Κάνε εγκατάσταση Χωρίς magisk καθώς υπάρχει περίπτωση να σου χαλάει τα δικαιώματα των εφαρμογών και για αυτό να έχεις FCs.... ;)
      Ή δοκίμασε άλλες Version του Magisk μήπως και κάποια σου δουλέψει χωρίς προβλήματα.
      @MIUI_ART Λοιπόν, τελικα είχες δίκιο, το magisk έκανε όλη την αναστάτωση αυτή.. Φλασαρα λοιπόν την έκδοση 16.0 και καθάρισα την cache.
      Μετά την επανεκκίνηση όλα πήγαιναν κομπλέ. Πλην όμως δεν μου εμφάνιζε το μενού του Magisk με τα modules τα οποία βέβαια δούλευαν κανονικά. Πέρασα λοιπόν την 15.3 χωρίς καθάρισμα των cache και πάλι τα μενού δεν φαινοντουσαν. Όποτε φλασαρα την έκδοση 17.1 με καθάρισμα των cache μετά και ώ του θαύματος όλα δουλεύουν ρολόι.
      Οπότε προς το παρόν όλα καλά!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H drillerkiller έγραψε:

@MIUI_ART Λοιπόν, τελικα είχες δίκιο, το magisk έκανε όλη την αναστάτωση αυτή.. Φλασαρα λοιπόν την έκδοση 16.0 και καθάρισα την cache.Μετά την επανεκκίνηση όλα πήγαιναν κομπλέ. Πλην όμως δεν μου εμφάνιζε το μενού του Magisk με τα modules τα οποία βέβαια δούλευαν κανονικά. Πέρασα λοιπόν την 15.3 χωρίς καθάρισμα των cache και πάλι τα μενού δεν φαινοντουσαν. Όποτε φλασαρα την έκδοση 17.1 με καθάρισμα των cache μετά και ώ του θαύματος όλα δουλεύουν ρολόι.
      Οπότε προς το παρόν όλα καλά!
      Χαίρομαι που σου δουλεύει αλλά θα πρέπει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τα γραφόμενα του ίδιου του topjohnwu, του δημιουργού του Magisk, η έκδοση 17+ έχει αλλάξει ριζικά αρκετά πράγματα στο Magisk, ώστε σε πολλές περιπτώσεις να χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση του root manager. Γι' αυτό το σκοπό βγήκε νέα έκδοση του uninstaller που αναλαμβάνει να "καθαρίσει" το σύστημα από προηγούμενα σκουπίδια και βεβαίως (δυστυχώς) και απ' όλα τα modules και τις παλιές εκδόσεις των Manager. Μετά περνάς όποια έκδοση θες από 17 και άνω χωρίς προβλήματα και ξαναστήνεις.

Δεύτερον και σημαντικότερο, στην 17.1 υπάρχει ένα σοβαρό bug. Όταν πας στις λήψεις και προσπαθήσεις να ψάξεις για οτιδήποτε στο Magisk repository, στον 2ο-3ο χαρακτήρα που θα γράψεις η εφαρμογή κρασάρει. Το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην 17.2 beta.