[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
Γιατί για mi3 δεν υποστηρίζετε; μόνο αυτή η από εδώ και πέρα δε θα έχει άλλη αναβάθμιση;
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
Παιδιά το λινκ είναι άδειο για τις global.. Γιατί? Το MI 5s έχω!
Στο androidfilehost υπάρχει πρόβλημα με τον Server τους και επιχειρήσαμε να ανεβάσουμε 5 φορές τις ROM αλλά δεν ήταν εφικτό να ολοκληρώσει το upload καμίας ROM. -
Ξανά έγινε πέρασμα της ROM το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Παιδιά το λινκ είναι άδειο για τις global.. Γιατί? Το MI 5s έχω!
Στο androidfilehost υπάρχει πρόβλημα με τον Server τους και επιχειρήσαμε να ανεβάσουμε 5 φορές τις ROM αλλά δεν ήταν εφικτό να ολοκληρώσει το upload καμίας ROM.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Αυτή τη βδομάδα δώσαμε πιστοποίηση στο playstore για τις παρακάτω συσκευές με global source rom ..
Mido , santoni , rolex , kenzo , kate , land , nikel και στη global port του omega ..
Θα δώσουμε και για τις υπόλοιπες συσκευές σταδιακα , σε μια δυο αναβαθμίσεις θα έχουμε πιστοποίηση για όλες τις ρομς από global source..
Αν στις ρυθμίσεις του playstore δεν σας βγάζει τη συσκευή σας πιστοποιημένη τότε θα χρειαστεί να σβήσετε τα δεδομένα και cache των εφαρμογών , Google Play Store , Google Play services for instant Apps , Υπηρεσίες Google Play και το Πλαίσιο Υπηρεσιών Google ( γι'αυτό ίσως δε χρειάζεται αλλά δεν κάνει και κακό )..
Μετά θα κάνετε reboot τη συσκευή σας και θα έχετε πιστοποίηση ..
εμένα πάντως στο kenzo με την τελευταία λέει ότι δεν πιστοποιήθηκε,
διέγραψα τα πάντα 2 φορές + reboot χωρίς επιτυχία... -
-
Ο/H ALANi έγραψε:
οπότε εσύ τα απεγκατέστησες -
@xnikos
Δοκίμασε κι ένα wipe σε cache και dalvik cache .. μετά από τις διαγραφές των δεδομένων ..
Σε ido που το πρώτοδοκίμασα , μόνο με factory reset πιστοποιήθηκε ..
Ίσως και σε kenzo αν δεν αλλάξει οπως σας είπα , πιθανώς θα χρειαστεί fr ..
Σε mido έκανα διαγραφή δεδομένων των εφαρμογών που ανέφερα , μπήκα σε twrp , έκανα wipe cache και dalvik , reboot και άλλαξε η πιστοποίηση ..
Ίσως ανάλογα με τη συσκευή σε κάποιες θα χρειαστεί fr .. -
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H ALANi έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0