Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 350.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@ntel0s το λογαριασμό από το κινητό δεν θες να διαγράψεις ? Ο λογαριασμός είναι προσωπικός και σου ανήκει, απλά διαγραφείς το λογαριασμό μόνο από το κινητό. ” Θελω να κανω καινουργιο λογαριασμο με το ιδιο τηλεφωνικο νουμερο.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@ntel0s Πήγανε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο λογαριασμό Μi εκεί που λέει από σύνδεση πάτα ναι και οριστική διαγραφή ” Αν δεν κανω λαθος απο εκει διαγραφει τα στοιχεια που σου δειχνει απο πανω. Οχι το λογαριασμο.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Μόνο εάν κάνεις πλήρως διαγραφή του λογαριασμού και εκ νέου καινούργιο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πως κανω διαγραφει λογαριασμου?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μα το τηλέφωνο είναι μόνο για επιβεβαίωση... Εκτός αν το χεις ενσωματωμένο στο λογαριασμό σου... Εκεί δεν θυμάμαι... ” Δοκιμασα ηδη να κανω αλλα μου βγαζει οτι αυτο το νουμερο υπαρχει.. Να το εζω ενσωματομενο..τι εννοεις ακριβως?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν δεν θέλει ο λογαριασμός σου να ξεκλειδώσει μην το ψάχνεις. Κάνε άλλον απλά... ” Ειπα να κανω αλλο ,αλλα δεν μπορω να βαλω το ιδιο τηλεφωνικο νουμερο..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από ntel0s: “Υπαρχει καποιος αλλος που μπορει να βοηθησει σχετικα με το προβλημα μου?? ” Αν εννοείς την κηλίδα στο Mi4, ψάξε στο youtube για Screen Burning και μακάρι να βοηθήσει.. ” Παράθεση από spideman3: “@ntel0s Για ποια συσκευή θέλεις βοήθεια? και ποιο είναι το πρόβλημα. ” Οχο για το redmi 3 pro αναφερομαι που δεν ξεκλειδωνει. Το περασα τελικα παλι dev chinese με flash tool. Τιποτα παλι εκει αυτο,βραχος. Δεν ξεκλειδωνει με τιποτα!
-
ΜήνυμαΥπαρχει καποιος αλλος που μπορει να βοηθησει σχετικα με το προβλημα μου??
-
ΜήνυμαΜε την βοηθεια του @takisfrag προσπαθουμε να ξεκλειδωσουμε ενα redmi 3 pro. Προς το παρων εχω δοκιμασει με china dev rom, china stable rom. Παντα το ιδιο μηνυμα. Couldn't verify device. Το παρελαβα με official stable rom του περασα dev και δεν ξεκλειδωνε με τιποτα.(Couldn't verify device....different account..) Τωρα του ξαναπερασα παλι stable μπας και και παλι τιποτα... παω να περασω παλι dev και μου βγαζει μηνυμα couldn't verify package...
-
Μήνυμα@NasDriver ναι απο minideal. Εχω δει αρκετους να παραπονιουνται για κιτρινες σκιες στο en.miui. Απλα τωρα λες 110€ εχει καινουργιο. Αν με ενοχλει τοσο πολυ το πουλαω 50-80€ και το ξαναπαιρνω καινουργιο απο το να μεινεις χωρις για 2-3 μηνες. Το θεμα ειναι πως δεν νομιζω αυτη τη στιγμη τουλαχιστον αν αλλαξω κινητο να παρω Xiaomi.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το στέλνεις πακέτο πίσω στο κατάστημα ” Ετσι μενεις χωρις κινητο για 2-3 μηνες σιγουρα.. στο minideal ειχα θεμα και μετα απο dispute και claim τελικα μου επεστραψν τα χρηματα πριν λιγες μερες. Αυτο σημαινει οτι μολις δουν οτι ειμαι εγω δεν υπαρχει περιπτωση πιστευω να περαστει εγγυηση η οποια λιγη τον Φεβρουαριο. Βλεπω να το κραταω μεχρι να πεθανει το κινητο και να δυστυχως να πρεπει να πισω τον εαυτο μου οτι τελικα τα Xiaomi ειναι αξιοιστα οσο ειναι και κατι αλλα κινεζο…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν φταίει το mi4....εσύ φταις που το ξερες και το ξαναπήρες!!!! ” Μεχρι εκει με επαιρνε οικονομικα τοτε και πιστευα οτι ετυχε την πρωτη φορα.. για ακομη μια φορα με απογοητευει η Xiaomi.. με βλεπω με Samsung .. για λογους εγγυησης οχι για καποιον αλλο λογο..
-
ευρεση αξιοπιστης οθονης για μι4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΓια dragon-tt δεν εχω ακουσει τα καλυτερα φιλε μου. Σημερα μου εμφανιστηκε για δευτερη φορα και εμενα κιτρινη σκια μιας και ειναι το δευτερο Mi4 μου. Επειδη εχω αλλαξει οθονη σε Mi4 και το εψαξα πολυ δεν θα βρεις πουθενα γνησια οθονη... Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Εγω ειχα παρει απο yeso521. οκ καλη αισθηση αφης αλλα θα δεις διαφορα στα χρωματα απο οπου και αν παρεις. Προσπαθησε να βρεις Mi4 με θεμα σε πλακετα για να παρεις την οθονη του.
-
ΜήνυμαΣα να μην εφτανε το θεμα με το ξεκλειδωμα ... Σημερα εμφανιστηκε και κιτρινη σκια στην οθονη απο το δικο μου Mi4 χωρος να εχει πεσει ουτε μια φορα κατω χωρος να εχει πιεστει ποτε... 2 φορα που το παθαινω σε Mi4 μιας και ειναι το δευτερο Mi4 μου..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε λίγο αργότερα... Δες και στον λογαριασμό σου αν είναι όλα οκ... ” 4 μερα σημερα =============== Νοε 28th 2016, 1:56pm =============== Παράθεση από demakhs: “έχω φτιάξει ΟΔΗΓΟ-ΕΠΟΣ, βρε παιδιά, για κινητό φίλου κ αναφέρω και την περίπτωση του 50%, different account κ τα σχετικά, γιατί παιδεύεστε άδικα μωρέ.... ” λινκ? για να σου οω αν τοεχω διαβασει-κανει
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σύνδεσε το με username το + 30 και στα 2 και ξανα δοκίμασε... Αυτές τις μέρες έχουν λίγο θέμα οι Κινέζοι.. ” Το ειχα δοκιμασει αλλα λεω, λες? το ξαναδοκιμασα μολις αλλα τιποτα παλι...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με τι ρομ πας για ξεκλείδωμα? ” chinese dev 6.11.24. Στο κινητο μεσα δεν υπαρχει καρτα sim γιατι δεν ειναι δικο μου.
-
ΜήνυμαCouldn't verify device. Current account is different from the account info on device
-
ΜήνυμαΜπορει καποιος γνωστης να βοηθησει μεσω Teamviewer για ξεκλειδωμα bootloader?? Ειμαι κολλημενος στο 50% ,το κινητο αναγνωριζεται ως Android Bootloader loader και οχι ως Kedacom....
-
ΜήνυμαΠροσπαθω μα κανω Unlock αλλα μου βγαζει μηνυμα Couldn't verify device. Current account is different from the account on the device. Τι κανουμε τωρα? Επικοινωνησα στο en.miui και αναμενω απαντηση.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Παράθεση από ntel0s: “διαβασα οτι θελουν στο reason αληθινο λογο και οχι cοpy-paste στα κινεζικα. Οσα εχουν αντιγραφη-επικολληση θα τρωνε reject... ” Τι εννοείς αληθινό λόγο και πως τον ξεχωρίζουν από τον ''ψεύτικο''? Δε νομίζω να φταίει αυτό αν τώρα τελευταία ομολογουμένως έχουν θέμα με τους server τους γενικά ” Μετα απο επικοινωνια στο en.miui μου εδωσαν permitions σημερα. Εγγραψα ποστ και μου απαντησαν. Τους αιτιολογησα τον λογο και αμεσως ηρθε το μηνυμα για Unlock.