@ntel0s Πήγανε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο λογαριασμό Μi εκεί που λέει από σύνδεση πάτα ναι και οριστική διαγραφή
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H SARUMAN123 έγραψε:
παιδια πόσες μέρες κάνει για έγκριση για Ξεκλείδωμα?
Περιμένω περίπου 3 μέρες
Redmi not 3(MTK)
Nokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128) -
Ο/H derveni έγραψε:
@ntel0s Πήγανε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο λογαριασμό Μi εκεί που λέει από σύνδεση πάτα ναι και οριστική διαγραφή
Xiaomi Redmi Note 8T -
@ntel0s το λογαριασμό από το κινητό δεν θες να διαγράψεις ? Ο λογαριασμός είναι προσωπικός και σου ανήκει, απλά διαγραφείς το λογαριασμό μόνο από το κινητό.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@ntel0s το λογαριασμό από το κινητό δεν θες να διαγράψεις ? Ο λογαριασμός είναι προσωπικός και σου ανήκει, απλά διαγραφείς το λογαριασμό μόνο από το κινητό.
Xiaomi Redmi Note 8T -
@ntel0s δεν γνωρίζω αν μπορείς 100% αν μπορείς με τον ίδιο αριθμό να πάρεις άδεια, βάλε του πατέρα της μάνας σου, ή του αδερφού σου δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ... ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ caps lock!Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ποια είναι ή σωστή ώρα??? Ελλάδας ή Κίνας???
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
Μπα μάλλον είχε ευθυγραμιστεί ο Άρης με την Αφροδίτη γιαυτό πέτυχε. Αυτό, με την ώρα, μου φαίνεται κουφό αφού το κινητό είναι σε fastboot την ώρα που το ξεκλειδώνεις δηλαδή δεν είναι καν στο σύστημα.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H ntel0s έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ... ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ caps lock!
Δεν είμαστε καλά αυτό μάλλον είναι καινούργιο κόλπο δεν έχει ξανά γραφτεί , τέλος πάντων το ζητούμενο είναι ότι το ξεκλείδωμα έγινε ,άντε καλή συνέχεια τώρα !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H SARUMAN123 έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H SARUMAN123 έγραψε:
παιδια πόσες μέρες κάνει για έγκριση για Ξεκλείδωμα?
Περιμένω περίπου 3 μέρες
Redmi not 3(MTK)
Ακριβώς 3 μέρεςNokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128) -
Ο/H gvoi έγραψε:
Ποια είναι ή σωστή ώρα??? Ελλάδας ή Κίνας???
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
Xiaomi Redmi Note 8T
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα