Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
Μήνυμαδεν ξέρω το "κάνε εκαθάριση τα δεδομένα και ξαναβάλε την εφαρμογή" είναι κλασική διαδικασία , δεν έχει σχέση που θα το φορτίσεις αναγνωρίζει κάτι ο υπολογιστής όταν το συνδέεις ; όχι άρα όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση μόνο με bt αν γινόταν η σύνδεση αν θες να βάλεις το firmware της "κίνας" τότε θα πρέπει να τα σβήσεις (app/data/unpair) , να βάλεις την κινέζικη εφαρμογή (από το mi store) και ίσως (δεν ξέρω) να αλλάξεις την γλώσσα του συστήματος (κινέζικα ή αγγλικά) μπας και κάνει το update (έχει και…
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
Μήνυμαδεν μπορώ να καταλάβω τι λέτε τι σχέση έχει το Mi band με τον υπολογίστη και την αναβάθμιση του ;;;;;
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυμαδεν έχω oreο αλλά αυτό για μήνυμα του android είναι , όχι της εφαρμογής άρα ή κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις του android (π.χ. κάτι με την μπαταρία,background processes ή κάτι με τα Notifications) ή απλά η εφαρμογή δεν είναι ακόμα πλήρως συμβατή με oreo
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimpapadok: “ρε παιδιά το sleep tracker πως σας φαίνεται; Μεσημεριανό ύπνο δεν μου κάνει track. Και έχω και θέμα πχ το βράδυ ξυπνάω για αρκετή ώρα και το πρωι δεν το βλέπω στα στατιστικα ” σαν το Mi band έχει συγκεκριμένη περίοδο που κάνει την καταγραφή για ύπνο (και μεσημεριανό δεν θα γράψει για να μην έχει πολλαπλές εγγραφές τη μέρα) αν εσύ πας να κοιμηθείς στις 6-7 (δεν ξέρω ακριβώς τις ώρες) το πρωί δεν θα σου κάνει καταγραφή
-
Παράθεση από NasDriver: “Αυτό πιστεύω ότι μόνο η infoquest και η xiaomi μπορούν να το απαντήσουν...μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και άλλα καταστήματα που κάνουν χρήση του ονόματος Xiaomi, ειδικά στον τομέα της επισκευής και ουδεμία σχέση έχουν με την Xiaomi ή την Infoquest ” Αλλο το να έχεις σελίδα xiaomi-mpla-mpla ή επισκευάζω xiaomi κλπ κι άλλο το Mi store όμως τεράστια διαφορά @derveni ναι δεν ξέρω τι παίζει με την iq , μάλλον είναι ο αστίστοιχος (έστω ο παλιός) ΟΠΑΠ στον τομέα αυτό :))
-
redmi 3 με μεγαλύτερες καμπύλες στα άκρα ; κάτι πρέπει να κάνει με τα ονόματα
-
Παράθεση από NasDriver: “Καμία σχέση δεν έχει η Infoquest με συσκευές άλλων πωλητών-καταστημάτων...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ! ” μα αυτό είναι το θέμα πριν το mi store οκ δεν μπορούσες να πεις κάτι τώρα που υπάρχει mi store στην Ελλάδα και είναι της Infoquest περιπλέκονται τα πράγματα έχει σχέση ή παπάκια είναι απλά κάποιος που πλήρωσε για να βάλει ταμπέλα goodys και στα κρυφά αγοράζει από αλλού μπιφτέκια ; το mi store στην Ισπανία υπάρχει και στην επίσημη σελίδα της xiaomi οπότε δεν είναι απλά έν…
-
παιδιά amazon.es έχει xiaomi εκεί επίσημα και (οκ δεν έχω αγοράσει αλλά έτσι λέει) στέλνει ελλάδα (της amazon έστω) το θέμα είναι να ξεκαθαριστεί τι ρόλο βαράει η infoquest και τι θα παίζει με την εγγύηση (επίσημη μιας και το πήρες από την xiaomi ισπανίας και όχι από κάποιο μαγαζί με "αποθήκη")
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαπάντως ότι και να διαβάζεις πρέπει να παίρνεις υπόψην το πότε γράφτηκε (αν έχουν βγει 2-3 αναβαθμίσεις από τότε παίζει και να μην ισχύει πια) και επίσης αν όντως το πρόβλημα αφορά την καταγραφή και όχι την "μεταφορά" στο strava γιατί αν κοιτάξεις καλά θα δεις ότι πολλοί βλέπαν απόκλιση όσον αφορά στο strava και αυτό γιατί η μετατροπή από το ρολόι και η εισαγωγή (η αυτόματη) σε strava "πείραζε" την καταγραφή
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαβασικά μπορεί και να βγαίνει ολόκληρο τι να σου πω από συνήθεια δεν κάθομαι να το διαβάσω όλο (να κάνω δηλαδή σκρολ προς τα κάτω)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαγια να το καταλάβει καλύτερα , βγαίνει ειδοποίηση με ένα μέρος του μηνύματος (ή και ολόκληρο, εξαρτάται το μέγεθος υποθέτω), οπότε δεν είναι το ίδιο με το mi band που έχει (αν θεωρήσουμε ότι δεν χρησιμοποιούσε αππ για να δει ολόκληρο το μήνυμα)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα;;;; ποσο χοντρο νομιζεις θα ναι;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚι εγώ θα έλεγα ναι στο Mi band πες δεν χρειάζεται τόσο (σιγά την οθόνη δηλαδή και να γρατζουνιστεί λίγο) αλλά εδώ "πονάει" περισσότερο
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από JamFati: “Καλησπέρα μάγκες. Σας έρχονται ειδοποίησης mail (gmail, outlook, aquamail)? Και επίσης απο whatsapp, viber, facebook? Sent from my Redmi N3 ” email έχω τον stock / fb / viber /insta όλα κανονικά (wapp δεν χρησιμοποιώ)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαυποθέτω ότι οι επαφές σου έχουν κλασικα το +30
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα;;;; δεν έχεις ένα πράσινο εικονιδιάκι (ασπίδα με σταυρό) στις εφαρμογές που λέει "Ασφάλεια" ;