ρε παιδιά το sleep tracker πως σας φαίνεται; Μεσημεριανό ύπνο δεν μου κάνει track. Και έχω και θέμα πχ το βράδυ ξυπνάω για αρκετή ώρα και το πρωι δεν το βλέπω στα στατιστικα
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Ο/H Dimpapadok έγραψε:
ρε παιδιά το sleep tracker πως σας φαίνεται; Μεσημεριανό ύπνο δεν μου κάνει track. Και έχω και θέμα πχ το βράδυ ξυπνάω για αρκετή ώρα και το πρωι δεν το βλέπω στα στατιστικα
αν εσύ πας να κοιμηθείς στις 6-7 (δεν ξέρω ακριβώς τις ώρες) το πρωί δεν θα σου κάνει καταγραφή -
Καλησπέρα.
Από εβδομάδα θα έχω και εγω στα χέρια μου αυτό το ρολόι (Αγγλική εκδοση)
Τελικά τρόπος συνεργασίας με το ΜΙ Fit υπάρχει? και ναι ποιος?
Επίσης πρώτο σετάρισμα και τι να προσέξω, υπάρχει κάποιος οδηγός?
Ευχαριστώ. -
-
Νομίζω καμία. Ιδιες είναι.
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H Dimpapadok έγραψε:
αν εσύ πας να κοιμηθείς στις 6-7 (δεν ξέρω ακριβώς τις ώρες) το πρωί δεν θα σου κάνει καταγραφή
-
Τελικά δεν έχω καταφέρει να απενεργοποιησω την εφαρμογή. Ότι και να κανω, από την στιγμή που έβαλα την oreo το μόνο που κάνει είναι ότι σου δίνει την δυνατότητα να την αδρανοποιησεις μισή, μια και δυο ώρες.... Βγάζω το ρολόι, κλείνω το Bluetooth, η εφαρμογή εκεί.....
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μηπως έχεις αλλάξει θέμα και το δείχνει διαφορετικά?
-
-
Το τελευταίο πρέπει να συμβαίνει. Διάβασα σε κάποιο site ότι ακόμα δεν είναι συμβατή με το oreo...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες