Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• μαααα είναιιιιιι "χειρότερος" σε επιδόσεις , ποιος είναι ο προβληματισμός σου ; ; ο 625 είναι καλύτερος στην κατανάλωση μπαταρίας

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από FeatherBrain: “Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το ρολόι με την εφαρμογή notify and fitness for amazfit? Όταν κάνει search να βρει την συσκευή δεν την βρίσκει ενώ η κανονική εφαρμογή συνδέεται κανονικά. ” Μάλλον δεν διάβασες κάτι :)))) Models supported: Amazift Arc Amazfit Bip Lite Youth εσύ έχεις το Pace

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “το strava δέχεται μόνο gpx δεδομένα.. τα indoor δεν έχουν τέτοια δεδομένα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” από το Notify & fitness μια χαρά τα δεχόταν πάντως (μπάσκετ / trx) τεσπα, και ένα τιπ , αν έχετε ενεργό το unlock (να ξεκλειδώνει δηλαδή το κινητό όταν είναι κοντά το ρολόι) και το βγάλετε θα δείτε δια μαγείας την μπαταρία να κρατάει πολύ περισσότερο (τόσο καιρό ήμουν στις 3 μέρες και κάτι ώρες, τώρα είμαι στις 2μ 21 ώρες και έχω ακόμα 42%)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Μηπως το στραβα δεν δέχεται τέτοια;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Δραστηριότητα θέλει το στραβα. Δε συγχρονιζεις απλά τα βήματα σου

• δηλαδή τόσα χρόνια περίμενε κάποιος να βγει μια ακόμα πιο ακριβή συσκευή για να πει "οκ τώρα θα πουλήσουμε και στην Κίνα" ; πάμε καλά ;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

την έχεις την δόνηση στο δυνατό ; όπου δυνατό για το Pace = λίγο ποιο αδύναμο από το mi band απορώ που μου έχουν κι άλλες επιλογές

• Δεν κατάλαβα την απορία, το κινητό ΔΕΝ χρησιμοποιεί την στοκ γιατί αυτή δεν υποστηρίζει dual και κάτι άλλο (με το βάθος).

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

μέχρι και παρασκευή κανένα πρόβλημα (υποθέτω πάντα μιλάμε για το κανονικό sync του ρολογιου και όχι για το strava σαν εφαρμογή)

• Προβλημα ni fit

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

γιατί συγκεκριμένα το 2.3 όταν η έκδοση στο play είναι η 3.0.5 ; και γιατί δε το κατεβάζετε από το play ;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από Tilemaxos42: “Από το ρολόι μπορώ να σβήσω τα Watch Faces που δεν θέλω ; ” απο το ρολόι ε όπως τα έβαλες προφανώς (εκτός ίσως από τα δικά του)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από Michalis Laz (mikebold): “Μα αυτό λέω και πάνω το ρολόι είναι πάντα συνδεδεμένο με το κινητό εκτός απ όταν κοιμάμαι. Λίγες φορές έτρεξα χωρίς να έχω το κινητό μαζί μου. Έκανα πολλά χιλιόμετρα και ποτέ δεν το έγραψε γι αυτό απόρησα αν υπάρχει κάποια λύση γιατί πλέον μου το πετάει συνέχεια. ” για το κινητό πήρες απάντηση για αυτό δε το συνεχίζω κι σε μένα το έκανε σήμερα , γενικά (όσο θυμάμαι από τα κινητά) αυτά λήγουν οπότε ανά κάποιο χρονικό διάστημα (μήνας; παραπάνω; δε ξέρω) πρέπε…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από Michalis Laz (mikebold): “Καλησπέρα. Σήμερα στα ξαφνικά πριν τη βόλτα με το ποδήλατο μου πέταξε αυτό το μήνυμα. Ξέρει κανείς τι είναι ; ” ναι να κάνεις αυτό που λέει κι στο κινητό σου γίνεται αυτό , ουσιαστικά παίρνει πληροφορίες για γρηγορότερο κλείδωμα του gps Assisted GPS - Wikipedia

• Mid δεν είναι , τα Α Low είναι απλά ευτυχώς έχει γίνει standard (μάλλον , έστω για την xiaomi) το 3/32 για χαμηλότερο τώρα το κανονικό να δούμε τι άλλο θα έχει (εκτός από κανά κλασικό 625 ή παρόμοιο ή ίσως και 4GB ) διαφορετικό θα βάλει ποτέ κανά nfc Να γίνει λίγο πιο πλήρης ; (για την 800αρα δε λέω , παίζει κλασικα να βγει άλλη global έκδοση)

• Παράθεση από Greektrooper: “Αυτό που λες συμβαίνει αλλά σπάνια και υπάρχουν και παράμετροι. Πρώτον είναι ελάχιστο το ποσοστό των εφαρμογών που βγάζουν τέτοιο μήνυμα. Και δεύτερον όταν βγαίνει, συμβαίνει το εξής: είτε το κινητό είναι πολύ παλιό άρα και android να αναβαθμίσεις, την εφαρμογή δεν θα μπορεί να την τρέξει ο επεξεργαστής, ανεπαρκής ram και ούτω καθεξής. Που φταίει ή μάλλον όχι............που βοηθάει η έκδοση android σ'αυτην την περίπτωση που ο χρήστης πήρε συσκευή για χρήση "έλα μωρέ..…

• Παράθεση από Greektrooper: “Προσωπικά εμένα σε ενα τηλέφωνο με ενδιαφέρει το πως μπορώ να το "χτίσω" με βάση τις δυνατότητες ΤΟΥ και τις ανάγκες τις δικες ΜΟΥ. Καλώς ή κακώς με το miui το 80% των κατόχων, παίρνει τις αναβαθμίσεις α) με υπομονή, και β) ούτε καν απαραίτητα με OTA, με αποτέλεσμα λίγοι να δίνουν πραγματική σημασία στις "πραγματικές" ενημερώσεις της Google. Αν κάποιος είναι λίγο συνειδητοποιημένος (και όχι του στυλ "θέλω να έχω πάντα στο τηλέφωνο μου την τελευταία Miui η οποία όμως θ…

• RE:

kodorevi8ulis - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από Greektrooper: “Ένα από τα δυνατά χαρτιά της Xiaomi είναι το miui. Δεν βλέπω τον λόγο να στραφω προς αυτό το τηλέφωνο απλά επειδή έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Κάτι τέτοιο υπάρχει και σε άλλες φθηνές εταιρείες(Doogee κλπ).” Έχεις υποστήριξη από την google;;;;

• Παράθεση από Thracia: “Αν μπορέσουμε να του περάσουμε και Rom απο το Mi 5x θα είναι τέλειο! ” ναι επειδή δε θα μπορείς να πάρεις παρόμοια συσκευή με Miui

• η δικαιολογία της xiaomi για να μην αναβαθμίζει το android τεσπα , θα προτιμούσα καμιά 5-5.2 αλλά αν τιμή δεν ξεφύγει (250ε πες , με τη κλασική εξισορρόπηση δολαρίου - ευρώ) θα είναι λογικά μια πολύ καλή επιλογή