Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

Εκτός αν ανήκεις στους άλλους που πάει 3 μέρες

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από nevrik: “Εχει σκαλωσει το μυαλό μου .πως βγαίνει το όνομα της επαφής? Βγάζει τα ονόματα στο messenger και όχι το όνομα της επαφής!!!!!!!!!! ” δεν είχα ποτέ θέμα αλλά αν βάλεις το απο πάνω σου εμφανίζει μέχρι και φωτο της επαφής

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Για δείτε αυτό Better Notifications/Music/Dialing and more! Lumatic Software's Droid Phone/Assistant - Amazfit Central κι αυτό (για "καμένους") Free Apps for Amazfit Pace - Amazfit Central @captnemo για το 3ο ίσως να γίνεται αν βάλει χάρτες π.χ. APK MAPS on amazfit watch + offline + GPS

• Παράθεση από dats: “το aple της κινας δεν μου ακουγεται και απαραιτητα καλο ” ε χρόνια υπάρχει αυτό

• Παράθεση από Nuntius: “Αχ, όταν οι άλλοι θα έχουν Android 8.0 Oreo εμείς θα πανηγυρίζουμε που πήραμε 7.0.1 Nougat! Αλλά έτσι είναι η διάθεση λογισμικού στο Android, "τα ζώα μου αργά"!! ” Το έχει ................ η εταιρία με τις (ανύπαρκτες σε κάποιες συσκευές) αναβαθμίσεις αλλά μη περιμένεις και γρήγορα (εκτός pixel) συσκευές να πάρουν oreo Οπότε έτσι όπως το πάει το θέμα , αν δεν έχεις ήδη πάρει (έστω beta) την 7 , παίζει και να μην πανηγυρίσεις καθόλου :)) υ.γ. άντε xiaomi one μπας και δούμε …

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

κλασικό πρόβλημα νομίζω λύση δε ξέρω άλλος λέει , βγάλε την εφαρμογή , γύρνα το κινητό στα αγγλικα (επανεκκινιση) και μετά ξανά βάλε την εφαρμογή άλλος λέει (που δεν το καταλαβαίνω γιατί υποτίθεται δεν έχει γίνει το pair) click the available battery inside the Amazfit program (smartphone). unpair the couple. pair. click ok on the watch for accept the code and click ok in the smartphone. at this point the problem for me was solved. πάντως καλύτερα που έκανες ποστ και στο xda , ας ελπίσουμε ότι δε…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από FeatherBrain: “Πολύ θετικό αυτό! Όταν χρησιμοποιούσα το mi band ήταν η αγαπημένη μου εφαρμογή. Μακάρι να υποστηρίξει και το pace μας ” εχει ήδη βγάλει (κατα τύχη το είδα) άλλη παρόμοια που υποστηρίζει το arc και το bip μόνο το pace έμεινε @tarnanas του ρολογιού τώρα αν πας στο mi fit (πάντα για εκδόσεις από το play) και πας να προσθέσεις το ρολόι σε πετάει στην εφαρμογή του amazfit η κινέζικη έκδοση (αν δεν κάνω λάθος) λειτουργεί με άλλο app και ίσως και με το mi fit (δε λειτουργεί …

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Δεν γίνεται ακόμα (εκτός ίσως αν έχεις την κινεζική έκδοση)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Btw αυτός που έβγαλε το notify and fitness μου είπε ότι προσπαθει να βάλει υποστήριξη για το pace οπότε μελλοντικά θα έχουμε κι έξτρα καλουδια

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Γενικά μιας και δεν είμαι "αθλητής" το strava δεν βολεύει ιδιαίτερα (μιας και θέλει και συνδρομή) ελπίζουμε σε άλλους τρόπους , να γίνει επιτέλους "συγχώνευση" με το Mi fit κι να βγουν έξτρα προγράμματα (το Notify & fitness έχει βγάλει εφαρμογή αλλά για το Arc και το Bip μόνο) μέχρι να βγει τίποτα "αυτόματο" μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις export τα δεδομένα (gpx) και να τα κάνεις import όπου θες (π.χ. runstatic) Xiaomi Huami Amazfit - export data σημείωση , το ίδιο μπορείς να κάνεις κατευθείαν …

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

μήπως είναι υπενθύμιση απλά ;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Κοψε της το δικαίωμα-άδεια να αλλάζει την κατάσταση του μπλε δοντιού (Όχι ότι έχεις τρομερή κατανάλωση αν μείνει ανοιχτό)

• RE:

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostas: “Official Xiaomi Mi Band 3 Release Date, New Features & Specs Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τώρα αυτό το έβαλες απλά για να μας πεις ότι δεν έχουμε κανένα νέο; Γιατί σου βγάζω τέτοια και για το 5 κι το 6 αν θες

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

How to turn off Move Alert on Amazfit Pace For some reason this setting is a bit hidden. To turn it off just swipe left to see the “Daily Overview” then tap and hold on it until the display shrinks a little bit. You should now see a “Details” screen right now, swipe down from the top and it will open “Settings”, now scroll down and you should see “Move Alert”. Tap to turn it off. All done! Amazfit Central - The Best Amazfit News Aggregator

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barimagas: “σχολιο 395 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σχόλιο 390 είδες;;;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

επειδή βαριέμαι τώρα το ψάξιμο στην κλασική σελίδα (γιατί συγχίζομαι με αυτά που βλέπω ) έχει υπόψιν κανείς κανά digital watchface αλλά να έχει ξοδέψει ο δημιουργός του 10 λεπτά από τον χρόνο του και να μην έχει βάλει τα κλασικά θολά ό,τι ναναι wallpaper που δεν λαμβάνουν υπόψιν καν ότι κάτω υπάρχει μαύρο στη συσκευή;

• το 3 που έχω έχει πάρει μόνο το όνομα (τα ........... του δηλαδή , καμία δεν έχει πάρει)

• Παράθεση από Alex_MLT: “...και δεν έχουν ΜΤΚ επεξεργαστή.. ” ενώ τα redmi 3 με τον snapdragon πρόκοψαν

• κατανοητό φυσικά μη κατανοητό το ότι δεν μπορούσε να πει εξ αρχής "ξέρετε αυτή την λειτουργία θα την έχουν μόνο οι συσκευές που θα πάρουν nougat"

• Παράθεση από paulpap: “Σημαινει οτι ερχεται... ” άσχετο έχω την 8.5 εδώ και καιρό απλά στη δική σου συσκευή άργησε