Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Και τι σχέση έχει με την 9;

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

Αν την αφαιρέσεις παίζει να την κλείνει το σύστημα αν π.χ. γεμίζει η μνήμη

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Εμένα ένα 3 ήμερο (και χωρίς δραστηριότητα)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από panagiotis mpelesis: “@kodorevi8ulis σημερα εκανα στον διαδρομο 4 χιλιομετρα δυαλιματικη και μετρησε 4.050 το ρολοι.αλλα μην σε απασχολει πολυ στον διαδρομο.το μονο θεωρω που πρεπει να μας απασχολει στον διαδρομο ειναι οι παλμοι και θεωρω απο οτι κοιτούσα οτι πρεπει να ηταν σωστοι.δλδ δεν ειχε τρελα σκαμπανεβασματα. ” και 4150 να έγραφε πάλι καλό είναι (για μένα έστω) δε το έχω δοκιμάσει ακόμα , με το miband2 δεν είχα ποτέ θέμα με διάδρομο (θέμα δεν εννοώ φυσικά τα 50-100 βήματα δια…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από Manoscanon: “Καλησπέρα σε όλους ,,,,,, Μπορεί κάποιος να μου πεί τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να έχω το contact id και όχι μόνο το νούμερο στο Amazfit ? Ευχαριστώ !!! ” έχει άδεια η εφαρμογή να διαβάσει τις επαφές ; (πρόγραμμα ασφάλεια -> αδειες -> αδειες , βρισκεις την εφαρμογή και της δίνεις τις άδειες που θες (ή όλες) αν τα έχεις κάνει αυτά μήπως θέλει στις επαφές να υπάρχει το +30 ; (δεν είμαι σίγουρος, ε΄τσι το λέω )

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από thanos8: “Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις κινεζικές εκδόσεις ίσα ίσα που είναι και πιο αξιόπιστες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” αξιόπιστες ως προς τα "text strings" των προγραμμάτων φυσικά και δεν είναι εδώ ξεχνάνε κινέζικα ενώ το έχεις στα αγγλικά , περιμένεις σωστή multilanguage υποστήριξη? υ.γ. μη σχολιάσω ότι κάποτε οι πανέξυπνοι είχαν σαν default τα κινέζικα οπότε για να έβλεπες αγγλικά έπρέπε να γυρίσεις τη συσκευή στα αγγλικά (γιατί αν την είχες στα ελληνικά σου έδ…

• @derveni ούτε εγώ θα πάω (είναι και μακρυά) το θέμα είναι το τι φέρνει η infoquest , όχι τι έχει το συγκεκριμένο κατάστημα ναι την ζυγαριά παίζει και να την αγοράσω , αλλά αν την φέρει η Infoquest θα υπάρχει σε κωτσόβολους/πλαίσιο/Public κ.α. και η ζυγαριά , σαν προϊόν , είναι κάτι που δε συμφέρει και τόσο να την πάρεις από έξω λόγω των μεταφορικών (τουλάχιστον έτσι ήταν παλιά)

• Παράθεση από derveni: “@Ikariapower Να μου έλεγες laptop η TV θα το καταλάβαινα αλλά ζυγαριά ? ” το laptop και η τβ εκτός του ότι έχουν και κάποιο Α κόστος , απαιτούν και περισσότερα πράγματα (όχι το να βλέπεις κινέζικα στην τβ δεν είναι και ό.τι καλύτερο) επίσης εδώ θα είναι και πανάκριβα η ζυγαριά από την άλλη είναι μια απλή gadgetia που συμπληρώνει τα mi band/amazfit pace @Ikariapower βασικά δε βιάζομαι , και να μη την φέρει καλύτερα, θα γλιτώσω το 50αρικο (την 1η δεν την παίρνω με την καμία)

• Καιρός είναι να έρθει η 2η αλλά έτσι όπως το πάει μην βγάλει 3η η xiaomi μέχρι να φέρει την 2η η iq btw βλέπω στο skroutz την έχει ένα μαγαζί στα 50

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

Επειδή είναι γνωστό ότι δεν κάνει βλακείες η εταιρία με τις "ντόπιες" εκδόσεις ;; Αν βάλεις του Play και δεν έχει αναγνώριση τότε έχεις θέμα , το να βάζεις την κινέζικη και να απορείς για προβλήματα γλωσσών (εκτός από china-english) δε στέκει :)))

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Μην το λες.. αν κάνεις μικρά και γρήγορα βήματα σε σχέση με κάποιον που έχει μεγαλύτερο διασκελισμο να γράψεις ακόμα και δίπλα χιλιόμετρα.. έτσι κι αλλιώς το ρόλοι το θες για έξω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” το gps το θες για έξω , όχι το ,γενικά ,ρολόι μη μπερδεύεσαι (μιλάς με άνθρωπο που το mi band το έβαζα ακόμα και σε μπάσκετ , στο πόδι) αν για τον α η β λόγο καταγράφει διπλά χιλιόμετρα τότε έχει θέμα γιατί είναι σαν να μου λες , απόσταση σωστή μόνο με gps…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “b Στον διάδρομο υπολογίζει τα χλμ βάση της κίνησης του χεριού σου.. δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο βηματισμό.. σαν κάνεις μικρότερα βήματα από τον μέσο άνθρωπο τότε θα γράψει παραπάνω... απο την αλλη ποιος σου είπε ότι οι διάδρομοι μετράνε σωστά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” καλά αυτά τα περί βηματισμού ή διαδρόμου όμως αναφέρονται σε "σφάλμα" του 10% (άντε και λίγο παραπάνω) όχι σε 80-90%

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

καλά κουμπωμένο ; μήπως το είχες ψιλό χαλαρό και με το έντονο τρέξιμο πήγαινε πέρα δώθε ;

• Παράθεση από derveni: “@kodorevi8ulis Όταν λένε 2 χρόνια εγγύηση μπορείς να μου πεις εκτός του hardware τι εννοούν ? ” γενικά δεν ξέρω τι καλύπτουν οι εγγυήσεις οπότε διαβάζεις το παρακάτω και ρωτάς την εταιρία για περισσότερες πληροφορίες αλλά τι ακριβώς θέλεις να σου καλύψει η εγγύηση ; άντε αν έχεις πρόβλημα να κάνουν κανά "update" ή factory reset (αν είναι software το λύνω και μόνος μου οπότε δεν με έχουν απασχολήσει ποτέ τέτοια πράγματα) 2017-JAN-11-MANUAL-XIAOMI-Smartphones_A4cmBIG.PDF

• Παράθεση από geozn8: “Το αν δινει η εδινε στα μαγαζια συσκευες δεν νομιζω οτι νοιαζει κανεναν εδω περα..!! Και λεω ναι για αρχη για το νεο mi store φιλε οτι εχει πανακριβες τιμες εως πολυ ακριβες θα ελεγα.. Ναι μεν ωραια τα 2 χρονια εγγυηση ποιος δεν τα θελει αλλα οχι και 699 το note 2 .. Ελεος..Θα φαει το κεφαλι της ετσι..Μιλεμε μονο για το mi storeετσι και οχι γενικα τι κανει αλλου η iq οπως την λες... Τα xiaomi ειναι πολυ καλα αλλα οχι τοσο ακριβα !! ” κάποια πράγματα είναι πολύ απλά σου εξήγ…

• Παράθεση από geozn8: “Δυστυχώς έστω για αρχή δεν είναι λογικές οι τιμές οταν το redmi note 3 το εχει 200 ευρω και ειδικα το mi note 2 στα 700.. Ποιο ακριβο και απο το s8 .. Αν καταλαβουν νωρτις οτι αυτη η πολιτη δεν θα παει μπροστα εχει καλως..!! Ναι και εγω ειμαι υπερ τον 2 χρονων εγγυηση αλλα μην παμε και στην αλλη ακρη.. ” θα πάθω τίποτα με τέτοια ζέστη , ποια αρχή ρε παιδιά ας βάλει κάποιος στο αρχικό κείμενο ότι η Infoquest φέρνει συσκευές εδώ και καιρό και τις πουλάει μέσω διαφόρων καταστη…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “Αρκεί να τρέξεις την εφαρμογή μετά να πατήσεις Ξ και να τραβήξεις το εικονίδιο προς τα κάτω (της εφαρμογής). Θα σου βγάλει μια κλειδαριά η οποία είναι ανοικτή. Θα την επιλέξεις για να κλειδώσει. Τώρα η εφαρμογή δεν θα κλείνει. Απλά όταν κάνεις επανεκκίνηση θα πρέπει να θυμάσαι να τρέχεις την εφαρμογή. Σε μένα έτσι δουλεύει μια χαρά. ” και γιατί δηλαδή να μην το βάλεις και στα autostart για να μην τρέχεις την εφαρμογή μόνος σου ;; :))) παιδιά , βρίσκουμε το εικονίδιο "ΑΣΦΑΛ…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

η miui Θέλει τέτοια κόλπα (για να μην κλείνουν οι εφαρμογές) αν θυμάμαι καλά πρέπει να καλιμπραρεις την πυξιδα πρώτα (νομίζω) πήγαινε στην πυξίδα και θα σε καθοδηγήσει για το καλιμπραρισμα

• αν βγουν ποτέ ελληνικά για τέτοιες συσκευές καλά θα είναι Παράθεση από surfer21gr: “Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά και πάλι δεν κατάλαβα από που αντλεί τις πληροφορίες που δίνει; Είναι συνδεδεμένη με το wifi μας και ανταποκρίνεται; Τι ακριβώς κάνει;; ” προφανώς και πρέπει να ειναι συνδεδεμένο στο internet γενικά υπάρχουν και άλλες συσκευές , τώρα το τι κάνει , εκτός από το να κάνεις ερωτήσεις (τι καιρό θα κάνει αύριο ξέρω γω) σε συνδυασμό με Iot συσκευές (συμβατές π.χ. πρίζες , φώτα/λάμπες και λοιπά) …

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

το gps για να είναι ενεργό θα πρέπει να αθληθείς να δηλώσεις δηλαδή ότι κάνεις τρέξιμο / περπάτημα κλπ για να ενεργοποιηθεί κι αυτό γενικά δεν υπάρχει λόγος να είναι ενεργό ενώ π.χ. είσαι σπίτι σου