Εμένα ένα 3 ήμερο (και χωρίς δραστηριότητα)
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Σε airplane mode εδώ και σχεδόν 19 ώρες με μέτρια χρήση των μενού χωρίς activity 9% κατανάλωση μέχρι στιγμής.πολύ νορμάλ.Σε μή airplane mode θα το ξαναδοκιμάσω να δω πως συμπεριφέρεται πάντως.
-
εγώ είμαι σε φάση αντικατάστασης απλά περιμένω να γυρίσω Αθήνα για να το στείλω.. σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπα να το φορτίσω πλήρως να το βάλω aeroplane mode χωρίς να το φοράω και να κλείσω το Bluetooth στο κινητό και την εφαρμογή.. και σε ένα 24ωρο αν καταλωσει μέχρι 15% είναι φυσιολογικό... εμένα βάρεσε 20% στο 20ωρο άρα μου είπαν να το στείλω πιαβ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
εγώ είμαι σε φάση αντικατάστασης απλά περιμένω να γυρίσω Αθήνα για να το στείλω.. σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπα να το φορτίσω πλήρως να το βάλω aeroplane mode χωρίς να το φοράω και να κλείσω το Bluetooth στο κινητό και την εφαρμογή.. και σε ένα 24ωρο αν καταλωσει μέχρι 15% είναι φυσιολογικό... εμένα βάρεσε 20% στο 20ωρο άρα μου είπαν να το στείλω πιαβ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παιδιά , καλησπέρα. Ήρθε και το δικό μου Amazfit
. Με μια πρώτη ματιά , πολύ καλό , μια χαρά σε μέγεθος και με το μαύρο λουράκι.
Ερώτηση : ήρθε με την 1.3.0n . Να κάνω update ?? Ή θα έχουμε κάνα πρόβλημα ας πούμε του στυλ battery drain !!! -
@jobous δοκίμασε πρώτα με αυτή την Version να δεις πως θα πάει από πλευράς αυτονομίας, και ανάλογα θα πράξεις μετά από 4-5 μέρες χρήσης.
Μην βιάζεσαι ακόμη. -
Εγώ πάντως όταν το πήρα έκανα την αναβάθμιση (1.3.3a) και μέχρι τώρα όλα καλά. Όσο για την μπαταρία 5-6 ημέρες με κανονική χρήση συνέχεια συνδεδεμένο με το κινητό - 24/7 λειτουργία, χωρίς plane mode.
-
-
κοίτα είχα πόσο καιρό με το update που ήταν όλα μια χαρά... Προφανώς κάπου με νερό πεχτηκε όπως μου λένε από την εταιρεία και έκανε τα κουλά με την μπαταρία... το gearbest μου έκανε refund 10 δολάρια γτ λέει πέρασε το διάστημα 45 ημερών... Η εταιρεία πάντως παρόλο που θεωρητικά είναι δικό μου φταίξιμο δεχτήκε να το αλλάξει
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Έτσι όπως το βλέπω,συνέχεια συνδεδεμένο με το κινητό το συγκεκριμένο ρολόι,με νορμάλ χρήση αν κρατάει 4-6 μέρες η μπαταρία είναι πολύ καλά!!Κι εγώ αναβάθμισα κατευθείαν σε 1.3.3a.Τώρα σε airplane mode που το έχω καταναλώνει πάαααρα πολύ αργά την μπαταρία.Εγώ εντοπίζω το drainage σε συνεχές sync απο activities μου.Γιατί το θέμα μου ξεκίνησε όταν άρχισα τα long runs μου και το φόρτωμα στο strava.Δεν είναι τυχαίο οτι μόλις έβαλα airplane mode έστρωσε κατευθείαν.Κατά τα άλλα μέρα με την μέρα μου αρέσει όλο και πιο πολύ το ρολόι!!Ακριβέστατο σε 2 συγκρίσεις με το runtastic και πολυ βολικό!!Απλά είπαμε,μην έχουμε και το φορτιστή συνέχεια μαζί μας φορτίζοντας ανα 20ωρο...
.Bλέπω παίζει πολύ το θέμα στο xda με την μπαταρία πάντως.Εγώ πιστεύω το επόμενο update θα επικεντρωθεί εκεί,εκτός και αν επικεντρωθεί εκεί απλώς η μελλοντική νέα έκδοση του ρολογιού γιατί δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα γι'αυτό και όσους έχουν θέματα...!Το ξανασυνδέω με το κινητό να δώ τι θα βρώ το πρωί δοκιμαστικά..
-
Καλημέρα. Επειδή δεν μπορώ να το βρώ : Το airplane mode που το βρίσκουμε ??? Δεν μπορώ να το βρώ στο ρολόι και όπως έψαχνα είδα ότι ήταν προσθήκη στην αναβάθμιση της 1.3.1. Εγώ είμαι με 1.3.0 επ[ομένως υπάρχει περίπτωση να μην δίνεται σαν επιλογή. Κάνω λάθος ??
-
Λογικά δεν κάνεις λάθος.........
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες