Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από mkou21: “σε εμένα λέει ότι δεν υπάρχει καμμία ενημέρωση και έχω την 8 2 10 0 σε redmi note 4x ” Και ούτε θα σου έρθει Εσύ έχεις stable Η ενημέρωση αυτή είναι για τις beta ,εβδομαδιαίες, εκδόσεις
-
τα κάνεις όλα "καλά" και μειώνεις μπαταρία επειδή είναι καλύτερος (σε κατανάλωση) ο 625; Τι ....... είναι αυτές ; Αντε να το δεχτώ αν όντως είναι dual sim + sd και όχι κλασικά hybrid, αλλιώς τι ; γλυτώσαμε κανά δολλάριο και κανά χιλιοστό από την μπαταρία ; (οκ παίζει να είναι η επόμενη συσκευή μου αλλάαα να μη κράξουμε λίγο ; )
-
Παράθεση από Mike D: “Απλά ενημερώνω ότι απο GB 3 παραγγελίες όλες κάτω των 20 ευρώ πιάστηκαν απο το ΤΕΡΑΣ με 3 ευρώ!!! Στα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι έτσι θα πάει απο εδώ και πέρα σε όλες τις παραγγελίες, προφανώς ανεπίσημα.... χαλάλι που αυτα που πήρα δε τα έβρισκα Ελλάδα αλλιώς με τα μεταφορικά και με 40 μέρες για να έρθουν σύν τα 3 ευρώ δεν αξίζει....επίσης όλες οι παραγγελιές καναν ακριβώς 25 εργάσιμες μέρες...το GB δεν αστειεύεται ” Ε καλά τίποτα δεν είναι σίγουρο Πριν 2 μήνες είχα ρεκόρ σε 3ε από…
-
Παράθεση από hs2000corolla: “Τωρα να ρωτήσω εγω μια χαζή ερώτηση γιατι δεν το διευκρινησε κανείς.Αυτο θα μπορει να λειτουργήσει κ για τηλεφωνικες κλησεις(με το ενσωματωμένο μικρόφωνο των ακουστικών) ή μονο για ληψη ήχου στα ακουστικά θα δουλέψει; ” Μάλλον μόνο για ήχο είναι αλλιώς (υποθέτω) θα είχε και mic και ίσως κουμπιά έντασης
-
Mi band 2 δόνηση
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΣτο notify & fitness app (στο play store, έχει και τζάμπα έκδοση και κάποια πράγματα είναι στην pro Που πρέπει να αγοράσεις) έχει όταν κάνεις κάποιο workout να δηλώσεις π.χ. δόνηση όταν κάνεις κάποια απόσταση (π.χ. κάθε χλμ) ή ίσως (δεν θυμάμαι αν το έχει αυτό) ανά κάποια λεπτά άσκησης
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυμαρε συ @miui_fan ούτε 3 ποστ δεν έχει που έβαλα το λινκ :p
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακαλά το ότι βγήκε νέο Mi fit βρήκατε να σχολιάσετε ; το ότι βγήκε νέο AMAZFIT Smart Watch Youth Edition όχιι (σας το είπα, έκανα αγορά εγώ , φυσικά και θα έβγαινε άλλο) AMAZFIT Smart Watch Youth Edition and Mi Fit 3.0 Announced by Huami Technology! - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum αυτό το έχετε δει ; Simple Amazfit Watchface Builder Simple Amazfit Watchface Builder
-
Παράθεση από yansta: “Παρακολουθω πολλα χρονια ειδησεις σχετικα με την Xiaomi και σιγουρα κι εσεις αλλα πολυ σπανια ηταν αληθνινα τα leaks ιδιως τοσο καιρο πριν. Οσο για την τιμη, γνωριζω οτι αφορα την κινεζικη αγορα. Μακαρι φυσικα να ειναι αληθινο! ” Τόσο καιρό πριν ; Γιατί έχει δείξει η εταιρία ότι "περιμένει" να περάσει ο καιρός για να βγάλει συσκευή ; Και έχει περάσει και εξάμηνο από το 4 , ήδη άργησε Κι αυτό δεν είναι είδηση του στυλ "άγνωστη συσκευή στο tenna (ή όπως λέγεται) κλπ ούτε από …
-
Παράθεση από yansta: “Αναρωτιεμαι ποσο αληθινη ειναι αυτη η ειδηση? Βασικα αμφιβαλλω πολυ! ” Για ποιο λόγο ;
-
μικρότερη μπαταρία βλέπω αυτό που έχουμε καλύτερη αυτονομία λόγω soc αλλά μειώνουμε την μπαταρία (για να γλυτώσουμε κανά χιλιοστό;;; ή γραμμάριο ;;;) οπότε γυρνάμε πάλι στα ίδια δε το καταλαβαίνω τεσπα , οπότε στο μικρό πάμε πάλι για σειρά 4χχ θα ήθελα 630 στο μικρό είναι η αλήθεια (δεν θέλω να περάσω στις 5.5 με τέτοιο μέγεθος ακόμα)
-
Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχει ρομ που βγήκε αλλά ανακλήθηκε επειδή είχε προβλήματα, στις ελληνικές δεν υπάρχει πρόβλημα όμως ” Λέω κι εγώωω , αφού το είχα δει κάααπου (έχω σταματήσει να το κοιτάω το app , οπότε αναγκαστικά κι εγώ έχω πάει με την μεριά του messages) Δε πειράζει παιδιά , θα έχουμε να το λέμε ότι στην 9 miui (μάλλον) θα μπουν αυτά τα δύσκολα πράγματα (unicode chars sms / σωστά γράμματα στις επαφές/dialer)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕχουν θέμα (δε το πολύ έψαξα) κάποιοι με το bt/wifi Amazfit Sport Watch (Pace) BT/wifi issue. The database of faulty watches. Amazfit Sport Watch (Pace) BT/wifi issue. The database of faulty watches.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠάντως, θα σας βάλω σε κακή διαδικασία το ξέρω, είδα στο XDA topic που δήλωναν οι χρήστες τα s n των συσκευών τους που έχουν προβλήματα
-
Mi Band 2: The New Successor!
ΜήνυμαΕγώ πάντως θα προσπαθώ να τα έχω και τα 2 Ρολόι γενικά και όπου δεν γίνεται (γυμναστήριο / μπάσκετ) τότε band και export το workout σε strava με το Notify & fitness
-
Μήνυμαλογικό , απλά για να δεις αν φταίει αυτό το λέω
-
ΜήνυμαΑν δοκιμάσεις να σβήσεις το amazfit πρόγραμμα (ή να κάνεις unpair το amazfit γενικά) παίζει ; (ικανοί είναι να έχουν κάνει χαζομάρα )
-
ΜήνυμαΕίχες πρόβλημα και κατέφυγες σε αυτή την λύση ; Επειδή δεν είχα ποτέ θέμα και δεν ξέρω 100% λύση ας ρωτήσω τι κινήσεις έγιναν από την αρχή Εβαλες το mi fit , δεν γινόταν τίποτα και τότε δοκίμασες το fix ; Πήγες να κάνεις την σύνδεση από τις ρυθμίσεις του bt ; (γιατί δεν πρέπει). Σβήσε το μια από εκεί και διέγραψε τα δεδομένα από το mi fit και ξανά δοκίμασε (μέσα από το Mi fit πάντα) Δοκίμασε και με άλλη εφαρμογή π.χ. mi fit από το play ή mi fit του γιατρού Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και σκέτο …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά πήρα ένα mi Band και το συνδέω μόνο με το πρόγραμμα Fix και και με πετάει σε μια άλλη εφαρμογή με το mi fit δεν γίνεται να μην περνάω όλοι αυτή τη διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Περισσότερες πληροφορίες plzzzz ;; :)) Πρώτα από όλα να υποθέσω λες για το fix-it του notify and fitness ; ΑΥτό είναι για να διορθώσεις κάποιο θέμα σύνδεσης , έχεις θέμα ;;; Αν σε "πετάει" σε άλλη εφαρμογή μάλλον θα είναι το Notify & fitnes…