Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από rafailo: “Κάθε πράγμα έχει το κόστος του. Η Xiaomi το πληρώνει με τα πολλά μοντέλλα / έτος που λανσάρει. Απορώ γιατί δεν συνέχισε την αρχική στρατηγική 3,4 μοντέλα ανα έτος... Η Apple είναι σωστή και σε αυτό. ” δεν ζεις με τακτική apple και τιμές xiaomi, θα έπρεπε να είχε και αντίστοιχες (όχι ίδιες , αλλά ιδιαίτερα αυξημένες) τιμές και ποιος θα αγόραζε xiaomi ; η apple μόνη της παίζει , δεν έχει 100 άλλους (ειδικά στην Κίνα) με σχεδόν ίδιο προϊόν (παρόμοιο λειτουργικό) οι πολλές συσ…
-
Παράθεση από Thracia: “@kodorevi8ulis Θα σου απαντήσω βάση με του τι έχω καταλάβει εγώ με το φτωχό μου το μυαλό! Όταν γνωρίσαμε την Xiaomi ήταν μια απλή κινέζικη εταιρία που δεν είχε ούτε καν τα gapps στο λειτουργικό της! Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τον λόγο που δεν τα ενσωμάτωνε Αυτό της επέτρεπε να παραμετροποιει το miui όπως και όσο ήθελε ανεξαρτήτου έκδοσης android! Βάση αυτών,είναι και η προηγούμενη απάντηση μου Τώρα αν μπούμε στην λογική των άλλων εταιρειών που είναι πιστοποιημένες για τα gap…
-
Παράθεση από Thracia: “@kodorevi8ulis Απο miui 7 σε 8 είχαμε πολλά features του android 6 σε ΡΟΜ με Android5 ” επαναλαμβάνω , και ; δεν είπα κάτι για τις προσθήκες της Miui το ότι δε σας ενδιαφέρει (λανθασμένα) η έκδοση του λειτουργικού επειδή βλέπετε απλά τις φανερές προσθήκες είναι το θέμα το νέο λειτουργικό δεν έχει να κάνει με το αν προστεθούν πράγματα στον launcher ή στην lockscreen έχει να κάνει με νέα api που δεν μπορεί να προσθέσει η xiaomi ή η κάθε xiaomi το split screen που θα φέρει η …
-
Παράθεση από Thracia: “Miui 9 και ας γράφει ότι θέλει στο Android version! Έτσι και αλλιώς τα features τα έχουμε νωρίτερα ” έχεις νωρίτερα κάποια features , θαύματα δεν γίνονται όμως η νεώτερη έκδοση είναι άλλο πράγμα και τα XP καλό λειτουργικό είναι και μπορεί να βάλεις shell Να μοιάζει με τα 10 , αλλά το Plug & play των 10 ή την υποστήριξη νέου Hardware δε θα τα αποκτήσουν ποτέ
-
Ναι καημό το έχει ο κόσμος που δε θα κάνει Update μια εβδομάδα και όχι που έχει πάρει συσκευή που δεν έχει πάρει "σοβαρή" (τύπου νεότερου android) αναβάθμιση Τα "κακά" του βγάζω 1000 συσκευές μόνη της τα έκανε και καιρός είναι (Σεπτέμβριο πες) να δείξει αν μπορεί να αντεπεξέλθει ή όχι Αν δε τα καταφέρει και συσκευές που δεν έχουν πάρει καμία αναβάθμιση μείνουν ως έχουν θα την πατήσει άσχημα
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από iziogas: “Είμαι κάτοχος mi band 2 και redmi note 2. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το band. Αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα συχνών αποσυνδέσεων. Χωρίς να υπάρχει κάποιο pattern,μία με δύο φορές την ημέρα το κινητό χάνει την σύνδεσή του με το band. O πιό εύκολος τρόπος να την ξαναβρεί είναι να κλείσω και να ξανανοίξω το bluetooth του κινητού. Εδω διαβάσει διάφορα σχόλια και λύσεις, έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω πλήρως το αυτόματο κλείσιμο των εφαρμογών και υπηρεσιών παρασκηνίου, λύσ…
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από maik6600: “Δηλαδή να είμαστε εμείς χρόνια τώρα beta testers και να έρχονται οι "νέοι" και να τα βρίσκουν όλα έτοιμα...... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βασικά εγώ σαν "παλιός" ξέρω να περιμένω , εσείς οι "νέοι" την πατάτε και βιάζεστε :)))
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από JohnPhone: “Νέα ενημέρωση σήμερα για την εφαρμογή του κινητού..!! Πλέον μεταφέρει και αποθηκεύει και καρδιακές μετρήσεις. Κούτσα, κούτσα όλο και κάτι δίνουν. Καλοδεχούμενη λοιπόν ” έτσι πρέπει ώστε όταν έρθει το δικό μου να έχει τα πάντα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από nivaz: “Με πρόλαβε ο kodorevi8ulis... Ναι ρε συ για το κανονικό το Amazfit το ξέρω το έχω δει! Ωραίο αλλά ακριβό για μένα (αυτή την στιγμή τουλάχιστον)! Σκέφτομαι για το mi band 2 και επειδή είδα αυτό το Amazfit που λέω και είναι στα κυβικά του mi band 2 γιαυτό ρώτησα μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω γιατί από specs όπως είπα φαίνονται ίδια. Μόνο στην όψη διαφέρουν λίγο και στην τιμή και δεν μου φαίνεται να έχει νόημα να πας σε αυτό εκτός και αν αρέσει σε κάποιον περισσότερο από…
-
Μήνυμα@JohnPhone το amazfit α1603 δεν είναι αυτό που έχεις καινούριο είναι , σαν το mi band , όχι σαν το amazfit που έχεις (a1602) Review: Amazfit Arc, your low maintenance fitness partner
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαάσχετο , τι παίζει με τα λουράκια που πουλάνε ; γιατί το 2ο χρώμα είναι πάντα στην κάτω μεριά ;
-
Μήνυμαγια τον μεσημεριανό ύπνο μάλλον δεν είναι τόσο απλό (περιορισμός του σένσορα λογικά) γιατί π.χ. κι εγώ το ήθελα και το έβαλα μέσω notify & fitness αλλά έλα όμως που μπορεί να μετρήσει και σαν ύπνο αν το βγάλω 10-15 λεπτά από το χέρι γενικά δεν καταλαβαίνει η συσκευή ότι εσύ κοιμάσαι , απλά "βλέπει" τις κινήσεις και τις "μεταφράζει" σε ύπνο , για αυτό υπάρχει και συγκεκριμένη περίοδος που μετράει θα μπορούσε να μετράει 24ώρες ναι αλλά τότε θα ήσουν και κάθε μέρα με edit να σβήσεις "ύπνο" του στυλ…
-
Μήνυμα@JohnPhone μπορεί να ήμουν υπερβολικός κι εγώ αλλά μάλλον σε πήρε εσένα η μπάλα γιατί πολλά έχουν ειπωθεί για το mi band χωρίς να υπάρχει όμως λογική σκέψη για το θέμα μας τι να σου πω , κι το iphone και τα ακριβά κινητά δεν έχουν π.χ. ξυπνητήρι όταν είναι κλειστά (ή τουλάχιστον δεν είχαν) , είναι θέμα συζήτησης ιδιαίτερο αυτό ; μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι ; αν δεν απευθυνθείς στον κατασκευαστή ε εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ή το ζήσε έτσι ή πάρε άλλη συσκευή όσο για τα περί υπεροψίας ή…
-
Μήνυμαπροφανώς και θα υπάρχει κάποιο που κλείνει αλλά αν εξαιρέσουμε ότι είναι καινούρια ο μάκις και ο ζε τι καταγωγής είναι ; και τι τιμής ; γιατί εκεί πήγε το θέμα , ότι δε κλείνει επειδή είναι φθηνός κινέζος και εγώ απάντησα καταλλήλως @JohnPhone οπότε επειδή δεν έχει νόημα η κουβέντα δεν κλείνει γιατί α) δε το σκέφτηκαν ότι θα το ήθελε κλειστό κάποιος β) δεν θέλουν ή δεν μπορούν (λόγω Hardware ή software) οπότε ζήτα να υπάρχει η επιλογή στο 3 γ) (και πιο πειστικό) γιατί είναι "συνέχεια" του 1 που …
-
Μήνυματο συνεχίζεις όμως περί κινέζων επίσης διάβασες για τον άλλο που ρωτούσε για το SAR λες και είναι υποχρεωμένος ο κατασκευαστής να κάνει μέτρηση για Bt low energy συσκευή και μάλιστα για μια που δεν έχει σχέση με ακουστικό ;;; και να στο ξαναπώ κάτι fitbit / jawbone / garmin τις γνωρίζεις ; ανήκουν στον δυτικό κόσμο ή όχι ; ούτε αυτά έχουν (οι συσκευές που έχουν σχέση με το band) , έτσι είναι οι συσκευές τι να κάνουμε αν θες να κλείνει πρέπει να πάρεις άλλη συσκευή , διαφορετική π.χ. smartwatch δ…
-
ΜήνυμαΠαιδιά έτσι είναι αυτές οι συσκευές, σχεδιασμένες να μην κλείνουν, δεν είναι θέμα xiaomi ή Κινέζων , τόσες παρόμοιες υπάρχουν , και μεγάλων εταιρειών πού δεν κλείνουν. Υ.γ μη μου αναφέρει κανένας για smartwatch
-
@spi8askap για το viber κάνε backup από την εφαρμογή μέσα που τα στέλνει στο google drive
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από maik6600: “Εγώ το πήρα 109 και όταν ήρθε έπεσε στα 96. Ή είμαστε γκαντεμηδες ή η XIAOMI βγάζει καινούργια προϊόντα και πέφτουν οι τιμές πολύ γρήγορα. ” καλύτερα τα 10 ευρώ κάτω (που απλά μπορεί να είναι μέρα προσφορών) παρά αυτό που είχα πάθει με το redmi 3 , που με τη μέρα που πήρα tracking number ανακοινώθηκε η έκδοση 3/32 (γιατί στα κινητά φυσικά και είναι χειρότερη)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαπάντως να ξέρετε , επειδή το έχω παραγγείλει να δείτε ότι σίγουρα πριν το παραλάβω θα έχει βγάλει κάτι άλλο καλύτερο (ή θα έχει κυκλοφορήσει σε πολύ χαμηλή τιμή το hey s3 ή όπως λέγεται)