Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
Μήνυμαγούστα είναι βέβαια αυτά αλλά με τέτοιο μέγεθος πας για smartwatch το mi band είναι ωραίο γιατί το βάζεις και στην τσέπη σου , το βάζεις και στο πόδι σου και δεν ενοχλεί της ms , που είναι κλάσεις ανώτερο βέβαια και με 3πλάσια+ τιμή , μπορεί και στο χέρι να το φοβάσαι μη πάθει τίποτα :)))
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ikaros80: “καλησπέρα βρήκα μια πολλή ωραία εφαρμογή για όσους ακούν μουσική από το κινητό τους, μετατρέπει το mi band 2 σε " ασύρματο" κοντρόλ της εκάστοτε εφαρμογής που χρησιμοποιούμε, με ένα κλικ επόμενο κομμάτι, με δυο προηγούμενο και τρια παύση/στοπ. ” ναι και άλλα προγράμματα τα έχουν αυτά (δεν ξέρω αν κάνει κάτι παραπάνω αυτή , δε την έχω δοκιμάσει) Παράθεση από newsformobiles: “Μόλις ανακοινώθηκε ότι τέλη του μήνα βγαίνει το Mi Band 3! Ανακοινώθηκε ότι τέλος του μήνα έρχεται …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από stakantzi: “Καλημέρα. Εδώ και κάνα 3μηνο έχω θέμα με τη φόρτιση. Μέχρι να το δει ο φορτιστής μου βγαίνει η πίστη. Έχετε προβλήματα με τη φόρτιση ή είναι μεμονωμένο γεγονός; Πέρασα μία καινούργια εφαρμογή Mi band Master. Δείχνει πολύ καλή μέχρι τώρα και αρκετά αναλυτική. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ο φορτιστής είναι σίγουρα καλά ; στο 1 το είχα πάθει , είχε χαλάσει τεσπα , δες λίγο τις επαφές μην έχουν τίποτα βρωμιές
-
Εκτίμηση ως προς τι; την τιμή; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από Gkontos10: “Η έκδοση με τα 6GB RAM + 128GB ROM θα κοστίζει 392€ ..... αν η τιμή μείνει εκεί !! αντε +- 50 ευρώ το πήραααα ” Μα, μάγος είσαι?!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34760/ ” αυτό που κοιτάτε όμως τον "χειρότερο" :))) σε λίγο θα μου ποστάρετε λινκ του ......device (επειδή νομίζετε ότι είναι official) με τα δήθεν specs του mi15 446 στο G , 457 στο GEE επίσης ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΩΝ
-
στην σελίδα της xiaomi δεν γράφει για b20 , οπότε αν δεν υπάρχει άλλη έκδοση και μέχρι να κυκλοφορήσει η συσκευή, ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι δεν την έχει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Στο νέο θέμα αναγράφεται και Β20” Στην σελίδα της Xiaomi τα γράφει αυτά (την κινεζική) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
And a network card for band FDD-LTE (bands Bl, B3, B5, B7, B8) δεν θέλουν να πουλήσουν προς ευρώπη μεριά :))
-
θα έλεγα να μην βιάζεστε τόσο 1ον ) το θέμα είναι τι παίζει με το λειτουργικό (οκ έχει ubuntu , αλλά υπάρχει πίσω κόσμος ; θα υπάρχει μια κάποια υποστηρίξη , δεν είναι και rpi που έχει τα πάντα) 2ον και σημαντικότερον) από κίνα θα σας έρθει , υπολογίστε και το καπέλο που θα φάτε σε κανά τελωνείο (δεν είναι και πακετάκι , δηλωμένο σαν Pc θα είναι) PLEASE NOTE: – EMS delivery to RUSSIA/SPAIN/GREECE may take at least 2 weeks due to delay in custom clearance issue. – European country’s shipment will…
-
για αυτό δεν έχουμε gyroscope στο redmi 3 , μας προστατεύει η xiaomi :)))))
-
Μήνυμαχτες έκανε update σε μένα από το play store , 2.4.1 (στην σελίδα που μπήκα τώρα ακόμα λέει 2.3 , δε ξέρω τι παίζει)
-
Xiaomi απογοητεύεις.
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “Γιατί έχω μείνει πίσω; από Gearbest Best ψωνίζω. Δεν νομίζω να είναι ο πρώτος τυχόντας παρόλο που δεν είναι ο πιο φτηνός. Όσο για το αν φέρνει ο κωτσοβολος ή η infoquest δε θα παίξουμε τώρα με τις λέξεις. Ρωτάω κάτι πολύ απλό. Η global είναι 100 % μεταφρασμένη; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πίσω ως προς τα περί ελληνικών και ελληνα "επίσημου διανομέα" για το από που ψωνίζεις προφανώς και δεν ήξερα ποιο εννοείς , αλλά σίγουρα το gear κάνει λαλακιες…
-
Xiaomi απογοητεύεις.
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “Εδώ γράφει ο Κινέζος στο σαΐτ ότι έχει ελληνικά και τελικά στέλνει κινητό μόνο με αγγλικά και κινέζικα. Ο κωτσοβολος δηλαδή έχει global με όλα ελληνικά μέσα; χλωμό το βλέπω . και αν δεν έχει απλά πειράζοντας το κινητό χαιρετισμούς στην εγγύηση μετά Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχεις μείνει λίγο πίσω να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κωτσόβολος δεν φέρνει τίποτα η Infoquest φέρνει και τα πουλάει ο κωτσ / you και δε ξέρω πιο άλλο μαγαζί (όχι όλα φυσικά , είνα…
-
Xiaomi απογοητεύεις.
ΜήνυμαΠαράθεση από rocketking85: “Ο μέσος Έλληνας αγοραστής με το που παίρνει το κινητό, για να έχει ελληνικά θα πρέπει να έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό, να έχει στείλει αίτημα για άδεια ξεκλειδώματος bootloader, να έχει εγκριθεί η άδεια, να κατεβάσει όλα τα παρελπομενα και να αφιερώσει ώρες ολόκληρες. Εννοείται πως υπάρχει και ο κίνδυνος μπρικαρισματος κλπ κλπ. Εμένα προσωπικά μου άρεσε την πρώτη τη δεύτερη την τρίτη αλλά πλέον με κουρασει. Και η πλειοψηφία του κοινού δεν γουστάρουν να παιδεύονται με τ…
-
Παράθεση από fog: “Αν το σκηνικό δεν έχει να κάνει κάτι με τη μέρα που συνέβει (πρωταπριλιά) τότε είναι η ...φυσική επιλογή στα καλύτερά της.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33947/ ” γιατί καινούρια είναι αυτά ; πολλά δεν έχουν γίνει ;; στις αρχές άλλοι πέφτανε πάνω σε βιτρίνες μαγαζιών γιατί δεν άκουσαν ή δεν τους είπε το gps να στρίψουν
-
Παράθεση από Pegasus 81: “Kαλησπερα στην παρεα δυστυχως η οθονη μετα απο 3μηνες χρησης παρουσιασε burn in εχει κάνεις καμιά ιδέα; Αξίζει τον κόπο να μιλήσω με την αντιπροσωπεία αφού το έχω αγοράσει από vickmall; Ευχαριστω εκ των προτέρων για όποια ιδέα! ” φέρνει η "αντιπροσωπεία" το redmi pro ; προφανώς και θα μιλήσεις με το vickmall , η iq και να ήθελε να σε βοηθήσει σε κάτι τι να σου κάνει με συσκευή που δεν φέρνει ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@kodorevi8ulis Δες στο aliexpress για Morul έχω τα u2 τα είχα πάρει 19 δολάρια,πολύ καλά ” offtopic βέβαια αλλά γιατί τέτοια διαφορά στις τιμές ; άλλος το έχει και 40κάτι επίσης το λειτουργείς για μουσική ; και αν ναι περίπου πόσες ώρες κρατάει ; προεξέχουν πολύ από τα αυτιά ; η σήμανση της μπαταρίας στο κινητό είναι σωστή ή δείχνει ό.τι να ναι ;
-
Μήνυμαναι μπορείς να έχεις και bt μαζί με το mi band (υποθέτουμε ότι τουλάχιστον και κινητό και ακουστικά να είναι bt4 , δεν ξέρω σε παλαιότερες εκδόσεις τι γίνεται) κλασική xiaomi δηλαδή και στο bt σίγουρα δεν έχει εναλλαγή γλώσσας ; @Bodai λογικά τα νούμερα λέει ακόμα ψάχνω "καλά" και φθηνά bt ακουστικά (sport)