Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@alnikou Παντού και πάντα
-
Εχει και geearbest χορηγος του φόρουμ απλά ψάξε λίγο
-
Θα σκ'ασω έχω κάνει τα πάντα ! διαβάζω ο ένας βλέπει ο άλλος βλέπει αναγνώριση κλήσης εγώ γιατί όχι ?
-
Παράθεση από loukats: “Να ρωτήσω και εγώ κάτι, και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί. Ισχύει αυτό που λέει ακόμα στην 1η σελίδα: "Η έκδοση αυτή υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις Mi Band (1, 1s)" "συνεργάζετε πλήρως ΜΟΝΟ με το Mi Band 1". Το Mi Band 2 δεν το υποστηρίζει; ” Έχω το mi band 2 έχω τα πάντα συνεργάζεται άψογα το μόνο που δεν κατάφερα ακόμα είναι αναγνώριση κλήσης και αντικλεπτικό
-
και εγώ τα ίδια @Octaviastikos
-
Σε εμένα δεν κάνει τίποτα και στην ενημέρωση συνέχεια με βγάζει Δέν ήταν δυνατή η ενημέρωση. εχω το Original Xiaomi Mi Band 2 Heart Rate Monitor Smart Wristband - BLACK με βασικά χαρακτηριστικα Brand: Xiaomi Bluetooth version: Bluetooth 4.0 Language: English,Simplified Chinese Waterproof: Yes IP rating: IP67 Screen type: OLED Operating mode: Touch Screen Compatible OS: Android,IOS Compatability: Android 4.4 / iOS 7.0 and above system People: Female table,Male table Available color: Black Στο τηλ…
-
Poll για request στη Xiaomi σχετικά με ενσωμάτωση sms mod 160 χαρακτήρων στις official roms
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝΑΙ >> Δηλαδή τώρα δεν στέλνει ??
-
Άντε γιατρέ κανε κανένα θαύμα
-
Gps με Ελληνικα
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΒάλε το here είναι δωρεάν το χρησιμοποιεί η mercedes έχει Ελληνική φωνή εχει παγκόσμιο gps δεν δουλεύει με δεδομένα
-
εγώ τα δοκίμασα ολα δεν κάνει τίποτα ούτε αναβάθμιση κάνει. όταν πάει να κάνει αναβάθμιση σταματάει.