Ερώτηση η infoquest θα βάζει ελληνική ρομ? Ή θα βάζει αυτές των κινεζομάγαζων? Κι εφόσον βάζει μία τέτοιου τύπου ελληνική ρομ θα είναι παρόμοια μ αυτή των κινεζομάγαζων?
Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !
-
-
-
Ο/H gallinda έγραψε:
Ερώτηση η infoquest θα βάζει ελληνική ρομ? Ή θα βάζει αυτές των κινεζομάγαζων? Κι εφόσον βάζει μία τέτοιου τύπου ελληνική ρομ θα είναι παρόμοια μ αυτή των κινεζομάγαζων?
Ούτε τα κινεζομαγαζα δεν βάζουν ρομ σε αυτές τις συσκευές :)) global με ελληνικά υπάρχει
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H paolok67 έγραψε:
παιδια εγγραψα,και ποιο πανω,σχετικα με το xiaomi,και την αγορα που εκανα απο κωτσοβολο(189 ευροπουλα), ειναι με πληρη ελληνικο μενου,το πηρα σχεδον μωλις ηρθε στο μαγαζι,ειμαι καινουργιος σε οτι αφορα την xiaomi(δεν την γνωριζα),ειμαι σε cosmote, παει το 4G ΣΦΑΙΡΑ, model 2016031. με αυτα τα χαρακτηριστικα(xiaomi redmi 3s),που εχω ,για την χρησιμοτητα που θελω,(ιντερνετ -ΒΕΤ 365-STOIXIMAN,,κτλ) δεν με αφοραν τα παιχνιδια(σαν παιχνιδομηχανη κινητο),ουτε και fun της φωτο,,η δυνατοτητα και δυναμη της μπαταριας του ,με καλυπτει(δυσκολα με αυτα τα λεφτα παρομοια κινητα σε μπαταρια),,αυτα με της ram kai rom, δεν γωριζω αν κατι πρεπει να κανω(καμοια αλλαγη?),,παρηγγειλα,και μια θηκη σιλικονης,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ διαπιστώσα.στο κρατημα και στην αφη του κινητου ειναι οτι ΕΥΚΟΛΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ !!!(SOS). σε μια <κοντρα >με ενα iphone 5s που εκανα,το xiaomi,ηταν γρηγωροτερο!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ,ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.. EΓΙΝΑ XIAOMI FUN
-
-
καλησπερα .Θέλω να ρωτήσω κάτι έχω πάρει το note3pro από Κωτσόβολο ,με την εγγύηση της info quest τι παίζει? Γιατί θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader θα την χάσω αν το κάνω? Η δεύτερη σκέψη μου είναι να στείλω στην xiaomi.inc μύνημα να πάρω το οκ για να το ξεκλειδώσω, αλλά σκέφτομαι μην μου αρχίσει εδώ μετά η info quest τα περίεργα ότι δεν έπρεπε να το κάνεις και χάνεις την εγγύηση και τέτοια. Τι λέτε και εσείς ;
-
το miui version από το about phone στις ρυθμίσεις ποιο είναι??
Αν θες να το γυρίσεις, ξανά φλασαρεις αυτην αν κ νομίζω δεν έχει κ τόση σημασία.
Νομίζω επισης πως το παίρνεις με την global official, γιατί να την αλλάξεις, είναι πολύ καλή!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πιαιδια ξερει κανενας που μπορούμε να βρουμε θηκες για το Redmi note 3 special edition ?Από τον κωτσοβολο το αγωρασα.
-
Με τον καινούργιο χρόνο είπαν ότι θα φέρουν, αλλιώς θα βρεις στο aliexpress
-
Ο/H kwstas288 έγραψε:
Πιαιδια ξερει κανενας που μπορούμε να βρουμε θηκες για το Redmi note 3 special edition ?Από τον κωτσοβολο το αγωρασα
Επιπλέον θα βρείς μερικές και στο ebay αν έχεις συνηθίσει να κάνεις αγορές με paypal.
Αλλά για την ώρα Ελλάδα δεν έχει πουθενά -
Ο/H antonius έγραψε:
Ο/H kwstas288 έγραψε:
Πιαιδια ξερει κανενας που μπορούμε να βρουμε θηκες για το Redmi note 3 special edition ?Από τον κωτσοβολο το αγωρασα
Αλλά για την ώρα Ελλάδα δεν έχει πουθενά
=============== Δεκ 31st 2016, 10:51pm ===============
152mm Xiaomi Redmi Note 3 3i Pro SE Coque Ultra Silicone TPU Cover For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition TPU Case-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Γνωμες για αυτη τη θηκη?
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0