Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδεν γίνετε νομίζω με το 7-zip κατέβασε το winrar η το winzip (και κάντο προεπιλεγμένο)
-
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμααποθήκευση ως , και το αποθηκεύεις στην επιφάνεια εργασίας , αντιγραφή και επικόλληση εκεί που είναι το αυθεντικό σημειωματάριο , κάνει αντικατάσταση ? δεν κατεβάζεις το winrar η το winzip
-
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαόταν κάνουμε αλλαγή στο σημειωματάριο , μας λέει Αποθήκευση κ.λ.π. πατάς αποθήκευση (πριν το κλείσεις αν θέλεις Αρχείο=>αποθήκευση) (το αρχείο της rom στον υπολογιστή δεν το αποσυμπιέζουμε , πατάμε 2 φορές επάνω στο αρχείο που κατεβάσαμε (έχω το winrar) )
-
Παράθεση από pkatsaras: “Χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω. Αν κάνω backup τη Miui και δοκιμάσω την lollipop μετά επιστρέφω κανονικά στο backup ή θα υπάρχει θέμα; Επειδή δε θέλω να χάσω δεδομένα πριν τη δοκιμάσω.” ναι , δεν θα αλλάξεις σύστημα , backup την rom και την περνάς με τα wipes Παράθεση από mass22: “Έχει ελληνικά η λολιποπ;;;” έχει (screenshot στο παραπάνω μου ποστ) την εγκατέστησα με TDB , έχω και τις δύο την είδα , πολύ καλή και την γύρισα στην Miui Ελληνική , θα την ξαναδώ όταν θα έχουμε…
-
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@mankap , όταν περνάμε άλλη rom , σε recovery κάνουμε τα wipes (wipe data/factory reset , wipe cache , advanced και επιλέγουμε το wipe dalvik cache ) κάνε backup την rom (να σου θυμίσω , ότι κάνουμε το κάνουμε με δικιά μας ευθύνη) μετά κατέβασες το αρχείο της rom στον υπολογιστή σου , για να μην το "χάσεις" (αντιγραφή και επικόλληση σε έναν φάκελο στο υπολογιστή σου) και δουλεύεις σ αυτό το αρχείο πατάμε δύο φορές επάνω στο αρχείο της rom (και βλέπουμε αρχεία και φακέλους , π.χ τα : system , met…
-
Παράθεση από greekdevil: “Καλημερες στο forum . Θέλω να ρωτήσω το εξης. Βλέπω οτι στο official website της miui έχει βγει η 4.12.5 για xiaomi redmi note και διάλεξα την redmi note wcdma global full rom σωστά ? Λέω να την περάσω έτσι για αλλαγή θα ύπαρξη κάποιο πρόβλημα?? Έχουμε κανένα νέο για νιου ρομ απ νταιτ για το το νοτε η πότε θα βγει η v6 για μας τους ταλαίπωρους . Ευχαριστω εκ των προτερων καλημερα και καλη δυναμη σε ολους” δεν βλέπω την 4.12.5 ( Dec-05-2014) για το note , για άλλα μοντέλ…
-
Παράθεση από harispao: “Μήπως κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να μου πεί τι γράφει στο ΑΡΝ για cosmote στις ρυθμίσεις γιατί δεν...” πως ρυθμίζουμε το κινητό για internet και mms
-
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “οταν προσπαθησα να κανω επικολησει στο download rom του κινητου της mi2 4 5 16 προς το τελος σταματησε & μου εγραψε διακοπη συνδεσης !,παρολα αυτα το zip αρχειο περαστηκε το μετονομασα σε update.zip & εκανα επανεκκινηση στο recovery......αλλα δυστυχως μου εγραψε οτι δεν εβρισκε το αρχειο!!!!!..” για την διακοπή σύνδεσης που σου είπε , σκέφτηκα ίσως να μην μεταφέρθηκε σωστά στο κινητό αυτό το πρόβλημα το έχουν και πολλά αυθεντικά (κακή "πειραγμένη" rom των καταστημάτων) όταν…
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαπατάς επάνω στο Updater.zip (αυτό που σου έδωσε ο Admin) σου λέει να κάνει αποσυμπίεση , λες ναι , κάνει ψάχνεις τον φάκελο (κίτρινο) updater (το τρίτο screehshot), τον ανοίγεις , έχει μέσα το Updater.apk , το τρέχεις edit μάλλον δεν στα έδωσα να τα καταλάβεις , με τον Admin έχετε καλύτερη συνεννόηση
-
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμέχρι να πάρεις απάντηση...... νομίζω ότι το αρχείο της Ελληνικής rom , δεν μπήκε σωστά στο κινητό , κοίταξε τα mb της rom , τα mb στο κομιούτερ και τα mb στο κινητό , αν είναι ίδια Ο.Κ. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MI-2-2S-GTV-4-12-5/#files αν φταίει αυτό δοκίμασε μήπως και μπει η rom , αποκλείεται να εγκατασταθεί , αλλά αν εγκατασταθεί , σημαίνει έκαναν καλή δουλειά
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαplay.google.com/store/apps/det…=ru.zdevs.zarchiver&hl=el εγκατέστησέτο μετά πηγαίνεις στο Updater , το πατάς και σου λέει ¨: Αποσυμπίεση εδώ ? λες ναι και κάνεις εγκατάσταση το Updater.apk
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυματο κατέβασες στο κινητό σίγουρα το αποσυμπιέζεις πρώτα , και το τρέχεις
-
Ποιον launcher???
tora33 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από xristosan: “Ποιον launcher χρησιμοποιειται γενικως...αυτον της miui ή καποιον αλλον?” εγώ της Miui , μερικοί το Nova
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Οταν μας βγαζει ενημερωση η εφαρμογη π.χ Mikey εχει σταματησει γνωριζει κανεις πως την ξεκινουμε παλι. Ευχαριστω” δεν κάνουμε ενημέρωση το Mikey , θα ενημερώνεται απο τις roms που θα βάζουμε (την έχουμε στα Ελληνικά αν την αναβαθμίσουμε θα μπει μάλλον η Αγγλική) Γενικά αν κάνουμε μια γρήγορη κίνηση (κλείσουμε μια εφαρμογή), μας βγάζει αυτό το μήνυμα , τις περισσότερες φορές δεν σημαίνει τίποτα , τρέχουμε την εφαρμογή και βλέπουμε ότι ανταποκρίνεται σωστά αν δεν ανοί…
-
Mi3 χωρίς updater.
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από salamandra: “Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση!” να είσαι καλά , συμπλήρωσα μερικά ακόμη για μελλοντική σου χρήση Από Ελληνική σε Ελληνική rom
-
Mi3 χωρίς updater.
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από salamandra: “Παιδιά έχω ένα mi3 με έκδοση 4.3 , ελληνικό rom στο οποίο λείπει το updater. Πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 4.4...Kitkat κ είναι απαραίτητο να γίνει root για την αναβάθμιση αυτή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.” το κινητό φορτισμένο πάνω από 50% , αν είναι κάτω από 20% , δεν θα ανοίγει μετά το φλασάρισμα της rom πρώτα κάνεις : πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source μετά πηγαίνεις πίσω , …
-
Σύνδεση με TV
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από alexis9: “Έχει συνδέσει κάποιος το ΜΙ3 με τηλεοραση για να δει ταινία πχ ? Θέλω να μάθω κατα ποσο καταπονείται η συσκευή . Αν Θερμαίνεται πολύ και τέτοια” είδα ένα τέταρτο περίπου ταινία από το mi3w σε smart tv το κινητό είναι κρύο (δεν είναι σαν τα παιχνίδια που παίζουμε στο κινητό) τελείωσε η ταινία 32,5 βαθμούς στο κινητό
-
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤις εφαρμογές σου τις εγκατέστησες ? edit , αν ναι κάντες απ εγκατάσταση (wipe data/factory reset) , και αν όλα πάνε καλά τις εγκαθιστάς για να βρεις ίσως την αιτία Κατάργησε τους οδηγούς από τον υπολογιστή και επανεκκίνηση ,edit (δεξί κλικ "ο Υπολογιστής μου" , ιδιότητες , διαχείριση συσκευών) οδηγοί αν χρειασθούν [PC][Windows] Android USB Drivers - All Flagship Manufacturers - App - Xiaomi MIUI Official Forum enbigota.d.miui.com/tools/xiaomi_usb_driver.rar
-
Παράθεση από prekasg: “αυτη η screenshot που εχεις βαλει στη σελιδα 266 ... πιο theme ειναι ;” για να μην είμαστε off topic , κοίταξε εδώ , είναι πολλά τα δωρεάν , ψάχνω το συγκεκριμένο Οδηγός Εγκατάστασης και Διαγραφής Θέματος (Theme) από εξωτερική πηγή edit : το βρήκα MI- Sweet Red (το ψάχνεις μ αυτή την ονομασία , θα δεις δυο κεράσια , περισσότερα και συζήτηση , πάτα τον οδηγό)