Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
θα βγει ρομ σημερα?η λογου που βγαλανε καπακι μεσα στην εβδομαδα
-
Παράθεση από gkalen: “100% 6.0αρα stable φόραγε , όπως φοράνε ακόμα τα mido στην παραλαβή της συσκευής Το mido πήρε 7.0 σε developer rom , περίπου μία με δύο βδομάδες αφ' ότου το πήρ ” λες ε; εχεις. δίκιο τότε και εγω άδικο γερνονταματα ρπ ξεχναω αχαχχ
-
Παράθεση από gkalen: “@mparaxir Μπορεί και να έχεις δίκιο , αλλά το θεωρώ παράξενο .. Έχω πιάσει αρκετά mido , φόραγαν όλα stable 6.0 global rom , έχω κι ένα αυτή τη στιγμή με stable 6.0 .. Για να είχε 7.0 το δικό σου , σημαίνει ότι το αγόρασες και φόραγε developer rom ... αυτό είναι το παράξενο για μένα , να σου στείλουν συσκευή με developer rom .. Υπόψη ότι δεν υπάρχει stable 7.0 ακόμα για το mido , εκτός αν μιλάς για developer rom την οποία πέρασες εσύ .. @grigoris_a Είχες δίκιο τελικά , όντω…
-
Παράθεση από gkalen: “@mparaxir Μη συγκρίνεις 6.0αρα Ρομ με την 7.0 σε μπαταρία .. θα χρειαστεί να περιμένεις κι άλλο για καλύτερη απόδοση μπαταριας με τη nougat .. ” gkalen εδω κανεις ενα μικρο λαθακι το mido οταν ηρθε η στοκ ρομ 7αρα ηταν απο την αρχη nougat φοραγε
-
μπραβο βρε παιδια, μετα απο ποσο καιρό ειδα μια ρομ με.καλη.μπαταρια καιρό είχα να δω στο mido τετοια. βεβαια να πω και κατι σαν την στοκ ρομ που ειχε οσο αφορα την μπαταρια δεν υπαρχει δεν τελειωνε με τιποτα κραταγε χαλαρα 3 ημερες, μακαρι καποια στιγμη να βγει μια τετοια ρομ.
-
Δημητρη αρωμα θα παρουμε αυτην την εβδομαδα;
-
Παράθεση από mrdj2k: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε Mi4C έχω την 7.5.25 arΩma. Ποια επόμενη θεωρείται που καλή για να την περάσω... Βλέπω κάποια θέματακια στην 7.6.22 για αυτό ρωτάω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για εμενα μείνει σε αυτην που έχεις και είσαι ευχαριστημένος οντος εχει θεματακια η 7.6.22
-
Παράθεση από stauros2653: “Θα πρέπει να ξανακάνουμε εγκατάσταση από την αρχή? Wipe data η πέρασμα από πάνω αυτό που λέμε "βρωμικη" εγκατάσταση? ” ποια λες για την fix;αμα ναι την. περνας απο πάνω κανονικά απλα. στο τελος κανε ενα wipe chase davlik
-
καλημερα παιδια. ερωτηση ποιο είναι το ποιο σωστο για backup γιατι οντος δεν παλεύεται αυτη η ρομ λεω να παω στην προηγούμενη που τόσα χρονια ποτε δεν εχω κανει πισωγύρισμα σε ρομ. αφου εχω κανει backup την προηγούμενη ρομ κανω restore και. μετα περναω ξανα την ρομ την προηγούμενη απο πανω η το αντιθετο; διοτι πολλα. προβληματα η ρομ αυτη με. το wifi αλλα και μετα το δυκτιο ενω εχεις δεδομενα και εισαι σε ανοιχτό χωρο κυριλεκτικα σέρνεται ενω με την προηγούμενη πεταγε
-
θελουμε αρωμααα θέλουμε αρωμα χεχε. πω εγω που πρεπει να κανω fr σκέφτομαι για να βαλω τον αρωμα γιατι δεν τον ειχα περασει την προηγούμενη φορα
-
μου ηρθε εμαιλ για την καινούργια ρομ, ξερουμε αμα βγει και αρωμα;και. μια ερωτηση ακόμα τα τζιμανια. που φτιάχνουν το twpr ποτε θα διορθωσουν το πρόβλημα π. χ. στo mido οταν θες να κανεις ενα backup να αναγνωρίζει την sd καρτα; προς το παρον βολεύομαι με otg καλωδιο και βαζω ενα usb αλλα. προτιμώ την sd και. κατι αλλο γιατι οταν κανει backup στο τελος βγαζει failed; αλλα βλεπω δημιουργεί φακελο twpr της ταξεως περιπου 7 γιγα αλλα. το εμπιστεύεσαι; αμα. οντος ειναι σωστο το backup;
-
για το hogmni η αλλιως το redmi,αλλα για να σε προλαβω δεν το δινω ειναι το πρωτο μου xiaomi
-
εχθες το βραδυ ειχα αρκετο χρονο για χασιμο,λεω δεν περναω στο αρχαιο ρυζακι την τελευταια ρομ? καθομαι φορτιζω το κινητο να παει 100%γιατι τοσο καιρο αδρανη ειχε πεσει η μπαταρια του παω να το ανοιξω και να μπω στο recovery τιποτα πεφτει σε bootloop πως το λενε αρνειτε να μπει ακομα και στο recovery. να υποθεσω το τσιπακι του παρεδωσε πνευμα?υπαρχει κανενας αλλος τροπος?να περαστει η rom αλλα ομως πρεπει να γινει και fr για να περαστει.μεσω fastboot?και ποιες ειναι οι εντολες δεν θυμαμαι καθολο…
-
και αυτο βρε παιδια το vulkan api πως το βαζουμε?το κατεβαζουμε απο το play store?βεβαια θα ελεγξω αμα το εχω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά γενικά μπλέκονται τα πράγματα με συσκευές που είναι δηλωμένες σε άλλους λογαριασμούς. ” Ευχαριστω δημητρη παλι καλα ειχα ενα παλιο htc και εκανα δουλειά
-
Xiaomi είναι αυτά που εχω δημητρη δυστηχως αμα κανω στο δικό κινητο αποσυνδεση; για να μην μπλοκάρει κανενας λογαριασμός;
-
Παιδια μια βοηθεια τι wtf περασα στις γυναικας την καινούργια ρομ την τελευταια ολα καλα, μονο δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα στο mi account μου βγαζει λαθος τον κωδικό τι κανω; εβαλα οτι ξεχασα τον κωδικο αλλά θα τις σταλθει μυνηνα στο κινητο αλλα οως θα το δω αφου ειναι κολημενο εκει στο mi account
-
Λοιπον αν και ξερω ποιο ειναι το κινητο της γυναίκας εβγαλα την μπαταρια να σας πω τον κωδικο για να είμαστε βέβαιοι γραφει 2014813 αρα το redmi 2td ειναι =============== Ιουν 18th 2017, 3:33pm =============== Παράθεση από gkalen: “@mparaxir Κατέβασε την τελευταία 7.6.8 και προχωράς σε έγκατασταση με factory reset.. Λογικά έχει το redmi2 td με 2g ram 16g rom , αυτό είναι το wt86047 ” Gkalen ειπες να κατεβασω την 7.6.8 να την κανω εγκατασταση με fr; αυτη ειναιβη τελευταια για το κινητό; μετα ειχα…
-
Η πρωτη εκδοση ειναι Δημήτρη το redmi 2 td και οχι δεν φοραει xtrv φοραει απο Τις παλιες ελληνικες την 6.10.20