Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ευχαριστώ. δεν είχα ποτέ ασχοληθεί με screenshot. υ. γ δυστηχως το ρυζακι εφτασε στα τελευταία του, εχθες η καμερα ξαφνικά σταματησε να δουλεύει του εκανα εκκαθάριση τίποτα εκανα wipe chase davlik τίποτα του πέρασα απο πανω την gtv 6.9.29 γιατι μονο με gtv δουλεύει για κάποιο λογο την xtrv δεν την σηκώνει κολαει. που λετε πέρασα απο πανω την gtv αρχισε το κινητο και επεφτε συνέχεια σε boot. αναγκάστηκα και εκανα restore και παλι καλα δουλεύει τωρα. δεν ξερω τι συμβαίνει δεν εχει βρεθει λύση οπότ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mparaxir: “παιδιά sos ξέρω γράφω σε λάθος ποστ σλλα χρειάζομαι άμεση απάντηση επειδη ειμαι στο εξωτερικο και θελω απο το κινητο μια σελιδα απο τον Chrome να το κανω printscreen για να το κανω επισύναψη να το στηλω καπου γιατι το ζητάνε. πως το κανω με το ρυζακι; ” Κάντο όπως θα έκανες και ένα απλό screenshot.. ” δηλαδη πως ποια κουμπιά παταω; δεν ξερω
-
παιδιά sos ξέρω γράφω σε λάθος ποστ σλλα χρειάζομαι άμεση απάντηση επειδη ειμαι στο εξωτερικο και θελω απο το κινητο μια σελιδα απο τον Chrome να το κανω printscreen για να το κανω επισύναψη να το στηλω καπου γιατι το ζητάνε. πως το κανω με το ρυζακι;
-
βρε παιδια στο ξενο φορουμ πως μπορω να προσθεσω και το mipad 2 ωστε να δωσω και αλλη ψηφο?
-
βρε μαγκες ενα παραδειγμα στο vote εχει να γραψεις κατι τι γραφεις? ακυρο το βρηκα ψηφισα οπως ειμαι και εδω με το ιδιο ονομα
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυμαεγω ηθελα να μαθω εκτος αμα δεν διαβασα καλα,αμα το κινητο χασει το imei τι παθαινει?δεν λειτουργει?εχει προβληματα και τι? και απο περιεργεια πως ελεγχουμε το imei?δεν θυμαμε καθολου αφορα το ρυζακι
-
πολυ ωραία, αλλα οπως και να εχει εγω κοιταω την τσεπη μου και για αλλη μια φορα θα προτιμάω τα κινεζομαγαζα.
-
ωραια επιτελους powerbuton στο mipad 2 και δουλευει μπραβο στα παιδια.
-
το powerbuton ουτε και τωρα δουλευει στο mipad 2 κατα αλλα μια χαρα μεχρι στιγμης
-
Παράθεση από gkalen: “@mparaxir Πάντα μιλάμε για την 6.12.1 , έτσι ??? Θ'ανεβασω ένα ζιπ να δοκιμάσεις το βράδυ.. @knight666 Ποιο είναι το ζιπ που βάζεις για gapps στο latte , και τι πρόβλημα παρουσιάζει?? ” ναι για την τελευταία xtrv ρομ μιλαμε και κατι αλλο δεν ξερω αμα. γινετε βρε gkalen μπορει με καποιο τροπο να πειραχτει ο εσωτερικος χωρος εχω το latte με την εκδοση τα 16 giga ενταξει εχω βαλει ενα παιχνιδι και δυο εφαρμογες crhome azureus και vlc player και εχει σχεδον εξαντληθει ο χωρος
-
Παράθεση από gkalen: “@pankobios Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα , ούτε θέλει Factory reset , κάτι δεν έκατσε καλά με το update , σαφώς και είναι καλύτερη ή 6.12.1 για το πλήθος των συσκευών.. @knight666 Θέλω να μου πεις πως πάει το powermenu με την 6.12.1 στο latte , έγιναν κάποιες αλλαγές και δεν έχει αναφέρει ακόμα κανείς αν δουλεύει .. ” gkalen οχι δεν δουλευει το powermenu στο latte
-
τα δοκιμασα ολα παιδια δεν δουλευανε τιποτα.στην εντελη καταφερα να φλασαρω την ρομ,πως και τι μην με ρωτατε ουτε και εγω ξερω καν το μονο που ξερω καποια στιγμη με τα πολλα απλα βρεθηκε στον εσωτερικο χωρο η ρομ και ετσι καταφερα και φλασαρα =============== Δεκ 6th 2016, 3:24pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Με το κουμπί prt sc (σε win 10 μαζι με το fn) Και μετα επικόλληση στην ζωγραφικη. ” win 10 εχω αλλα fnστο πληκρολογιο δεν βλεπω πουθενα,τεσπα απλα για να ξερω
-
θυμισε μου λιγο πως κανω screenshot?
-
εμενα βρε παιδια απο την γραμμη εντολων του υπολογιστη γραφει cannot read update.zip τι κανω εδω?
-
Παιδιά εχετε βρει λυση για το mipad2 που οταν πατας το power που σου βγαζει πλεον να μπει απο εκει στο recovery και δεν μπαινει; σαν να μην λειτουργεί και μπαινεις στο recovery μονο απο τον κλασικό τρόπο. Υπαρχει πιθανότητα να λυθεί; γιατι ειναι ευκολία μεγάλη
-
Ερώτηση στο mipad 2 καλο θα ηταν να του κανουμε ενα factory reset για να περασουμε την xtrv; εγω την εχω περασει πανω απο την τελευταία gtv που ειχε βγει για το συγκεκριμένο. Πες οτι κανουμε factory reset υπαρχει κινδυνος να κλειδωσει η συσκευή; και να χρειαζετε παλι ολόκληρη διαδικασια ξεκλειδωματος. Παρατήρηση ουτε παλι δουλευει οταν πατας το power δεν δουλεύει το να μπει απο εκει το recovery και το fastboot. Μπαινεις απο τον κλασικο τρόπο
-
Ολα καλα στο mipad 2 η xtrv περαστηκε πανω απο την τελευταία gtv. Μια παρατηρηση το 3 way power αμα το γραφω καλα που πατας το power και βγαζει πλεον recovery fastboot δεν δουλευει πατησα να μπει στο recovery και δεν μπαινει, μονο απο τον κλασικό τρόπο αναβάθμιση επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery