Είναι έτοιμη και η τελευταία XTRVbeta1-6.12.8 ROM για το RedMi Note 4G DS (Gucci),
καθώς και η διορθωμένη ROM για το Mi-PAD 2 (Latte) για το πρόβλημα με το 3way Reboot.
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για το Download, βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
@kostas km
Μπορείς να μου πεις τη χρησιμότητα ??
Έτσι πληροφοριακά , γιατί ναι μεν σου γράφει ότι θα χτυπησει αλλά δεν έχει κάποια άλλη πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει σε κάτι , ούτε την κανονικη ώρα δεν γράφει για να υπολογίσεις την ώρα που θα χτυπήσει ..
Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι ..
Όχι απλά είναι αυτό που είπα και νωρίτερα . Το ξυπνητήρι δεν το έχω κάθε μέρα την ίδια ώρα . Αλλη ώρα χτυπάει τη Δευτέρα άλλη τη Τρίτη κ.ο.κ Με αυτό το τόσο ασήμαντο μήνυμα (το παραδέχομαι εννοείται ότι είναι καλύτερο το advanced menu) ξέρω όταν κλείνω το κινητό ότι την επόμενη ημέρα έχω βάλει το ξυπνητήρι τη σωστή ώρα την επόμενη ημέρα χωρίς να πάω στο menu της ώρας . Γιατί απλούστατα δε σου λεει την ώρα αλλά την ώρα που είναι το επόμενο ξυπνητήρι . . . Ελπίζω να το έκανα κατανοητό .
Φίλε μου στην τελευταία xtrv όλα αυτά που ανέφερες εκτός από το 4 έχουν λυθεί.Στο δικό μου τουλάχιστον λειτουργούν κανονικά τα 3 πρώτα που ανέφερες
Ίσως επειδή έκανα factory reset να εστρωσαν στη GTV και να μην έχω το πρόβλημα στην XTRV με Factory reset . Την επόμενη θα εβδομάδα με τη καινούργια XTRV θα ξαναδοκιμασω. Θα κάνω αντίγραφο ασφαλείας στη κάρτα μνήμης και μετά πάλι factory reset . Θα σας ενημερώσω .
Στις επαφές στο redmi note2 σε όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις δε λειτουργεί το ευρετήριο. Για να βρεις μία επαφή πρέπει να κάνεις αναζήτηση. Διορθώνεται;
Χωρίς να απαντώ στην ερώτηση σας θέλω να μοιραστώ μαζί σας το ExDialer που χρησιμοποιώ εδώ και 8 χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα απλά γιατί έχει το καλύτερο Search επαφών ανεξάρτητα σε τι γλώσσα είναι γραμμένες...