Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.8] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/12 16:10)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H panykony έγραψε:

και σε αυτή τη ρομ δε δουλεύει φυσιολογικά το titanium backup όταν χρησιμοποιείται σαν μέσο αποθήκευσης η εξωτερική κάρτα.
      Στο sd/android/data/titanium backup.
      Σε αυτή τη διαδρομή μπορεί να κανει εγγραφή :thumbup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H r1teo έγραψε:

γεια σας, μπορεί κάποιος να μου πει ποιον οδηγό να ακολουθήσω για να πάω από xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0(LHOCNDG) KENZO σε αυτήν την rom;;;;;ευχαριστώ
      από TWRP που λογικά έχεις,πρώτα επαναφορά(wipe:data+cache+dalvic),reboot to recovery,
      και install την XTRV/GTV-6.12.8.

αν τυχόν έχεις θέμα με το miui account,βάλε πρώτα μια GTV dev(πχ την τελευταία),και μετά την XTRV

=============== Δεκ 11th 2016, 9:20pm ===============

Ο/H panykony έγραψε:

και σε αυτή τη ρομ δε δουλεύει φυσιολογικά το titanium backup όταν χρησιμοποιείται σαν μέσο αποθήκευσης η εξωτερική κάρτα. Στην αναζήτηση χώρου αποθήκευσης σου βγάζει οτι η sd card δεν είναι εγγράψιμος δίσκος.Το αποτέλεσμα είναι οτι δε μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές με τα δεδομένα τους αλλά μόνο δεδομένα εφαρμογών που είναι ήδη αποθηκευμένες .Επίσης και σε κάποιες άλλες εφαρμογές οπου χρησιμοποιούσα την εξωτερική μνήμη σαν μέσο αποθήκευσης ( spb wallet) δεν λειτουργεί. Τελευταία ρομ χωρίς πρόβλημα ήταν η gtv 6.11.3 .Κρίμα γιατί στις xtrv roms είχα σωστα εικονίδια για πρώτη φορά σε όλες τις εφαρμογές ( εννοώ είχα τα ίδια εικονίδια που υπάρχουν στο playstore)
      μια χαρά δουλεύει το titanium και σε αυτήν και στις προηγούμενες και γράφει και στην SD.

απλά στο MM χρειάζονται κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις για να χρησιμοποιήσει την κάρτα.
      από το "θέση του φακ αντ.ασφαλ. πάτα πάνω από το ΕΥΡΕΣΗ,μετά "πάροχος αποθ.εγγράφων" και ακολούθα τις οδηγίες για να επιλέξεις την SD.
    • Διαφήμιση
    • παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και των δύο αλλά από οτι βλέπω και οι δύο έχετε το note 3 pro , εγώ έχω kit kat στο redmi 1s . Το titanium το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και έχω κάνει και αυτό που λέει ο xnikos .Δεν είπα οτι δε μπορείς να επιλέξεις την sd . Είπα οτι επιλέγοντας την sd δεν μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές . Εχεις κανονικά διαδρομή στην sd αλλά αποθηκεύονται μόνο τα δεδομένα των εφαρμογών που έχεις ήδη αποθηκευμένες από τις παλαιότερες ρομ. Παραδόξως όσες φορές αποθηκεύσεις δεδομένα έχεις τόσα αντίγραφα ασφαλείας με δεδομένα ( έφτασα και τα 11 αντίγραφα σε μιά εφαρμογή και έπρεπε να σβήσω χειροκίνητα τα 10 παλαιότερα )
      edit : έχω γυρίσει στην gtv 6.11.3 με την οποία δεν είχα πρόβλημα οπότε δύσκολα θα δοκιμάσω άμεσα την συμβουλή του Θανάση μιας και δοκίμασα όλες τις xtrv χωρίς αποτέλεσμα οπότε θα πρέπει να βρώ χρόνο για να ξαναστήσω το τηλέφωνο
    • Ο/H pankobios έγραψε:

οντως σε kenzo μεχρι 3g πιανει σε αυτήν τη rom.δυστυχώς θα παω στην προηγούμενη rom.

Εγώ σε Kenzo πιάνω 4G με Vodafone συνέχεια όπου υπάρχει φυσικά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:

Ο/H juke έγραψε:

Τώρα παρατήρησα και ένα τρεμοπαιγμα στην οθόνη που γράφω το μύνημα.
      το ειδα στην νεα ρομ και εγω , το κανει πολυ ελαφρα και στην 6,11,7 που ξαναγυρισα αλλα το βλεπω μονο εδω στην σελιδα το εχω και βιντεο αλλα δεν μπορω να το ανεβασω ......ok

λοιπον πέρασα τέταρτη φορά την νέα ρομ μπήκε οκ προς το παρόν ... θερμοκρασία στην μπαταρία κανονικά επίπεδα όπως επίσης και στον επεξεργαστή που στις τρείς προηγούμενες προσπάθειες είχε πάρει φωτιά ...βλέπω όπως την κατανάλωση να είναι αυξημένη σερφαρω εδώ και περίπου 30 λεπτά και έφαγε περίπου 10% ειδομεν το φλασαρισματα τλστην οθόνη γίνει να σβήσει........δεν θα το έλεγα ότι ή μπαταρία δεν ζεσταθηκε πήγα 43 βαθμούς ή νέα ρομ μπήκε στο 80 % μετά ή πτώση ......
      Images
      • Screenshot_2016-12-11-22-31-59-531_com.miui.securitycenter.png

117,79 kB, 1.080×1.920, viewed 110 times
    • Το ξέρω ότι είναι άσχετο αλλά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τις ειδοποιήσεις στα εικονίδια εφαρμογών (δηλαδή να σου λέει πόσες ειδοποιήσεις έχεις πάνω στο εικονίδιο). Έχω δοκιμάσει δικαιώματα εφαρμογών και γενικά τα πάντα όπως αναφέρει ο οδηγός. Π.χ όταν έχω ένα like στο facebook δεν το εμφανίζει στο εικονίδιο της εφαρμογής,αλλά πρέπει να μπω μέσα για να το εμφανίσει.Ευχαριστώ πολύ!
      when all else fails,crowbar the fucker
    • Ο/H r1teo έγραψε:

xnikos την πέρασα και έχει κολλήσει στο mi account,αδυναμία ελενχου κατάστασης....υπάρχει τρόπος να στρώσει χωρίς να περάσω την gtv;;;;
      πίστεψέ με αυτός είναι ο εύκολος τρόπος...(10 λεπτά είναι να περάσεις μια GTV και μετά καπάκι την XTRV)
      αλλιώς, φλασάρεις με mi flash μια 6άρα fastboot dev,ξεκλειδώνεις ξανά,βάζεις TWRP από adb,και μετά την τελευταία XTRV.
      φυσικά συστήνω το πρώτο :)
    • Διαφήμιση
    • xnikos σε ζάλισα φίλε μου....κατέβασα Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.10.20 αλλά συνδέω το τηλ στον υπολογιστή βλέπει το εικονίδιο redmi 3 αλλά όταν πατάω να μπω μου λέει ότι ο φάκελος είναι κενός(στον υπολογιστή)...μπορώ να περάσω κάπως αλλιώς το zip στο τηλέφωνο ;;;;η rom είναι σωστή αυτή που κατέβασα;;;;αν δεν βγάλω άκρη μπορώ να ξαναβάλω αυτήν που είχα που είναι μέσα στο τηλέφωνο;;;;