Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• δευτερη μερα στο ρυζακι η xtrv moded και δειχνει επιτελους να δουλευει,φτου φτου μην το ματιασω,διοτι υπηρχαν πολλα προβληματα,αλλα με την την βοηθεια gkalen dnomikos αλλα και εμενα που το εκανα πειραματοζωο το κινητο και ελεγα στα παιδια πως και τι,μου φαινετε βρεθηκε η λυση. ενα μεγαλο μπραβο στους developers γιατι κακα τα ψεμματα αφιερωνουν παρα πολυ χρονο.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από gkalen: “@xristos! Ίσως δεν έχεις παρακολουθήσει ότι το θέμα αυτό υπάρχει σε όλες τις τελευταίες ρομς και οφείλεται στη base rom .. Δε σου φταίει ούτε ή XTRV ούτε ή GTV ούτε άλλη ρομ , οποία ρομ και να βάλεις , βιολετί led θα έχεις .. ” gkalen την εκανα εγκατασταση την xtrvbeta1 moded περασα εφαρμογες παιχνιδια,δεν εβαλα το τονιζω link2sd να δουμε πως θα παει,θα ενημερωσω ξανα σε δυο μερες,διοτι και με το link2sd δουλευε αψογα για δυο μερες αλλα μετα μας εκανε κολπα,για να δουμε τι …

• Παράθεση από gkalen: “ΓΙΑ ΤΟ HongMi Ίσως έχει θέμα με το link2sd ή modded rom και δεν φταίνε οι αλλαγές στο κερνελ .. Δοκιμαστε και τη modded χωρίς link2sd για να δούμε αν το πρόβλημα είναι το link2sd ή το κερνελ .. Το ευχάριστο είναι ότι ή normal version πάει πολύ καλά , πολύ ωραία λοιπόν .. EDIT Όποιος φοράει και δίνει feedback για XTRV , παρακαλώ να το αναφέρει ότι μιλάει για την XTRV να μαθαίνουμε κι εμείς τι γίνεται και πώς πάνε οι ρομς .. Επίσης να γίνεται αναφορά σε ποιες συσκευές υπάρχου…

• Παράθεση από Obiwan: “Παράθεση από sv7bzf: “Καλημερα,στο ρυζακι μου όλα τέλεια και το έχω τρελάνει ...είναι εργαλείο της καθημερινής χρήσης ....πάει πολύ καλύτερα από όλες της ROM που έχω βάλει μέχρι σήμερα πάνω από 100 (από το 2013 )Ευχαριστώ σ όλους.Θ επανελθω για της άλλες συσκευές είμαι στο στάδιο των δοκιμών. ” Θα συμφωνήσω και εγω... Το μόνο "κουφό" που εγινε ηταν μια επίμονη πονηρη ( ) διαφήμιση που πετάχτηκε μόλις έτρεξα το application του forum. Η διαφημιση lockare την εφαρμογή και έπρε…

• την απλη που εχεις ομως δεν γεμιζει ο εσωτερικός σου χώρος αμα βαλεις εφαρμογές παιχνιδια; γιατι νομίζω γιαυτο βγήκε η moded εκδοση με τον πειραγμενο kernel για τον χωρο να βλέπει την εξωτερική κάρτα απο τι θυμάμαι. σε ρωτάω γιατι εχω απογοητευτεί το εχω τοσα χρονια το ρυζακι και δυστηχως με τις νεες ρομ τις moded δεν δουλεύει βγαζει πολλα προβλήματα. αμα εχω ορεξη γιατι με. εχει κουρασει πολυ τελευταία θα βαλω την κανονικη έκδοση. αρα να υποθέσω στην εξωτερικη σου καρτα δεν εχεις φτιαξει partis…

• Παράθεση από sv7bzf: “Καλημερα,στο ρυζακι μου όλα τέλεια και το έχω τρελάνει ...είναι εργαλείο της καθημερινής χρήσης ....πάει πολύ καλύτερα από όλες της ROM που έχω βάλει μέχρι σήμερα πάνω από 100 (από το 2013 )Ευχαριστώ σ όλους.Θ επανελθω για της άλλες συσκευές είμαι στο στάδιο των δοκιμών. ” καλημέρα. να σε ρωτησω πως σε εσενα δουλεύει μια χαρα η ρομ; ποσες ημέρες την εχεις βαλει; εχεις περάσει και link2sd; εγω εχω πολλα προβληματα δούλευε μια χαρα δυο μερες και. μετα κολησε το σύμπαν. ποια ε…

• Καλημερες καλη εβδομαδα. Δυατηχως η χαρα μου με την νεα ρομ για το ρυζακι.κρατησε δυο ημερες. Ολα καλα με τις εφαρμογές μεταφέρονται μια χαρα στην κάρτα. το ελιωσα δυο μερες στα παιχνίδια αλλα απο εχθες το βράδυ ξαφνικά το κινητο λαγκαρε τρελά δεν ανταποκρινοταν κόλλαγε έκανε κατι κουφα δικα. του πράγματα. δεν ανοιγε η οθονη με το power και οταν ανοιγε κόλλαγε. μπηκα στο recovery ξαναπερασα την ρομ απο πανω. μπας και δεν ειχε κατσει καλα αλλα δεν νομιζω γιατι ειχε προηγηθεί factory reset για αλλ…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “Λες να ειμαι τοσο γκαβακας; οχι βρε μολις μου ηρθε vip mail κατεβασα την moded εκδοση την περασα στην εξωτερική κάρτα μπήκα recovery εκανα factory reset απο το advance wipe ολα εκτος την εξωτερική κάρταΤο κινητο μπουταρε και τι να δω τσαακκ το supersu εγκαταστημενο Μετα μπήκα στον υπολογιστή να τσεκάρω την ρομ απο το zip και εχει όντος μεσα το supersu ” Κοίταξε στο σχετικά με το τηλέφωνο τι έκδοση λέει. Αν την έχεις απεγκαταστήσει, δες το όνομα του…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “καλημερα,dnomikos το supersu ειναι εγκαταστημενο.την ρομ την περασα με facory reset κιολας γιατι ειχα γυρισει δυο ρομ πισω και λεω κατσε για να μην εχω προβληματα ας περασω με factory reset ” Παράθεση από mparaxir: “λοιπον το supersu υπαρχει τελικα στην ρομ,μπηκα στο ζιπ απο τον υπολογιστη στην ρομ και το αφαιρεσα το μεσημερι που θα επιστρεψω απο την βολτα μου απο το μοναστηρακι θα την ξανα κανω εγκατασταση χωρις το supersu διοτι στο ρυζακι μου παλ…

• λοιπον το supersu υπαρχει τελικα στην ρομ,μπηκα στο ζιπ απο τον υπολογιστη στην ρομ και το αφαιρεσα το μεσημερι που θα επιστρεψω απο την βολτα μου απο το μοναστηρακι θα την ξανα κανω εγκατασταση χωρις το supersu διοτι στο ρυζακι μου παλι αρχισε και εκανε προβλημα. αλλιως δυστηχως θα γυρισω πισω στην τελευταια gtv 6.9.29 που δουλευε αψογα χωρις προβληματα.

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “ωραια μπραβο βρε παιδια. αντε να βγαλετε κανενα διαγωνισμο με κανενα κινητο μπας και κερδισω κανενα νεο κινητο χιχι,γιατι εγω με το ρυζακι ειμαι, η γυναικα ειναι που εχει το redmi 2 td. Εντάξει μόλις την πέρασα παιδιά έχετε αφήσει το supersu στο ρυζακι ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα. Εντιτ οι εφαρμογές δυστηχως με το Link2sd δεν μεταφέρονται παλι ” Το supersu δεν είναι εγκατεστημένο στην 6.11.3. Έχουμε βάλει το MIUI root αλλά πάντα το κάνουμε αν…

• ωραια μπραβο βρε παιδια. αντε να βγαλετε κανενα διαγωνισμο με κανενα κινητο μπας και κερδισω κανενα νεο κινητο χιχι,γιατι εγω με το ρυζακι ειμαι, η γυναικα ειναι που εχει το redmi 2 td. Εντάξει μόλις την πέρασα παιδιά έχετε αφήσει το supersu στο ρυζακι ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα. Εντιτ οι εφαρμογές δυστηχως με το Link2sd δεν μεταφέρονται παλι

• Ξερουμε αμα λυθηκανε τα πολλά προβλήματα στο ρυζακι; γιατι φοραω 2 πίσω ρομ μιας που οι δυο προηγουμενες beta στο ρυζακι δημιουργουσαν αρκετά προβλήματα

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “... ... εγω κουραστηκα μια εβδομαδα να κανω factory reset,θα μεινω αρκετα σε αυτη την ρομ που εβαλα που δειχνει οτι δουλευει ” Από τότε που βάλαμε το supersu και στο hongmi, κάνει πολλά περίεργα και σε μένα (μάλλον επειδή τρέχει το supersu από πίσω καί ίσως λόγο των patching που κάνει κατα την εγκατάσταση) πχ όταν επιστρέψεις στο σπίτι δεν μπαίνει αυτόματα ξανά στο Wi-Fi αλλα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να πατήσεις πάνω του, μερικές φορές δεν …

• Τωρα εχω περασει την τελευταία beta moded 6.10.27. Εντιτ ειμαι στην δουλειά και επεσε η μπαταρια στο 20% με το που συνδεσα το κινητο στον φορτιστη τραβηξε hard reset το ξανα εκανα και πάλι τράβηξε hard reset κάτι γινετε παιδιά. Να διευκρινίσω δεν εβαλα το δικο του φορτιστή εβαλα εναν αλλον με το που το συνδεσα στο φορτιστή έσβησε το κινητο και δεν ανοιγε με το power με το που το ξεσυνδεσα καπακι απο τον φορτιστή το κινητο ανοιξε, οποτε κατι γίνεται . Θα το τσεκάρω οταν σχολασω να το δοκιμάσω με …

• Δυστηχως δεν φτάνουν, γιαυτό εβαζα το link2sd και ετσι την εξωτερική κάρτα την διαμόρφωση σε 2partision το ένα fat32 για την μουσική μου και το άλλο ext4 για να μεταφέρω παιχνίδια και εφαρμογές εκεί τόσα χρόνια δούλευε από την προηγούμενη ρομ σταμάτησε να δουλεύει δεν μεταφεροντουσαν οι εφαρμογές εκεί και τα παιχνίδια . Παντος μέχρι στιγμής με απουσία του link2sd δείχνει να δουλεύει σωστά το θέμα είναι όταν θα χρειαστώ περισσότερο χώρο τι θα γινει

• Δυστυχώς κάτι γίνεται με το ρυζακι και όλα αυτά παρουσιάστηκε με την προηγούμενη ρομ που εβαλα την Beta. Έκανα φορματ στα data της εξωτερικής κάρτας που ειναι διαμορφωμένο σε ext4 για μετακίνηση των εφαρμογών στην κάρτα . Δούλεψε μια μέρα το ρυζακι με αυτήν την ρομ που μπήκε μετά από factory reset. σήμερα άνοιξε το κινητο από το ξυπνητήρι για να παω δουλειά , το κινητό είχε παγώσει για αλλη μια φορα δεν ανταποκρινοταν. Του τραβάω επανεκκίνηση και ξενερωσα πάλι εφαγε φλασια και κολαγε στις 3 τελε…

• Παράθεση από mpokeras: “Βρε παλικάρια, πως κάνουμε root στο mipad2; έχω θέμα, ότι supersu κι αν βάλω την κάνω από κούπες και μένω να κοιτάζω τις τελίτσες στο boot screen. Διευκρινίζω ότι περνάω το supersu που βρίσκω στην ρίζα μετά την εγκατάσταση ή το supersu 2.78 που είναι στη πρωτη σελίδα. Καμιά ιδέα; ” Ελα ντε και εγω εφαγα ητα εβαλα το supersu και κοιταγα τις τελιτσες παλι καλα καταφερα και το εβαλα σε recovery και ξαναπερασα την ρομ. Μην ξεχναμε και το dolby atmos ουτε αυτό δουλεύει σταματά…