Ο/H ChristosMajesty έγραψε:
Εχω ενα θέμα εγώ. Έχω 3 φακέλους με τραγούδια μέσα στο κινητό. Από την εφαρμογή του κινητού "Μουσική" δεν υπάρχουν τα τραγούδια. Δηλαδή λέει κενό.. Κατέβασα το vlc και μου βγάζει κανονικά τους καλλιτέχνες,αλμπουμ,κτλπ
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα, είμαι στην τελευταία custom developer rom του #gkalen και θέλω να περάσω την Beta Xtrv για το mi4c. Η ερώτηση είναι η εξής, μπορώ με dirty flash ή χρειάζεται clean flash;
-
Ο/H sv7bzf έγραψε:
Καλημερα,στο ρυζακι μου όλα τέλεια και το έχω τρελάνει ...είναι εργαλείο της καθημερινής χρήσης ....πάει πολύ καλύτερα από όλες της ROM που έχω βάλει μέχρι σήμερα πάνω από 100 (από το 2013 )Ευχαριστώ σ όλους.Θ επανελθω για της άλλες συσκευές είμαι στο στάδιο των δοκιμών.
ποια εκδοση φορας; βαζεις την moded έκδοσή; η την απλη; -
Καλημερα την έχω δυο ημέρες (όχι moded)αλλά η καλή μέρα από το πρωί φένεται.....Έχω χάσει πολλές ώρες στο αγαπημένο μου(έχασα IMEI,NYRAM.....το άφησα μέρες γιατι νόμιζα ότι δεν Θ επανέλθει αλλά είναι τρελός ερωτας).Link2sd δεν είχα και δεν χρησιμοποιώ ποτέ.Πιστεψε είναι σαν να με ρωτάς αν ξέρω την γυναίκα μου ......με αυτό έχω μεγαλώσει..
-
-
την απλη που εχεις ομως δεν γεμιζει ο εσωτερικός σου χώρος αμα βαλεις εφαρμογές παιχνιδια; γιατι νομίζω γιαυτο βγήκε η moded εκδοση με τον πειραγμενο kernel για τον χωρο να βλέπει την εξωτερική κάρτα απο τι θυμάμαι.
σε ρωτάω γιατι εχω απογοητευτεί το εχω τοσα χρονια το ρυζακι και δυστηχως με τις νεες ρομ τις moded δεν δουλεύει βγαζει πολλα προβλήματα.
αμα εχω ορεξη γιατι με. εχει κουρασει πολυ τελευταία θα βαλω την κανονικη έκδοση.
αρα να υποθέσω στην εξωτερικη σου καρτα δεν εχεις φτιαξει partision το ενα fat32 και το αλλο ext4, αφου δεν χρησιμοποιείς link2sd -
Ο/H sv7bzf έγραψε:
Καλημερα,στο ρυζακι μου όλα τέλεια και το έχω τρελάνει ...είναι εργαλείο της καθημερινής χρήσης ....πάει πολύ καλύτερα από όλες της ROM που έχω βάλει μέχρι σήμερα πάνω από 100 (από το 2013 )Ευχαριστώ σ όλους.Θ επανελθω για της άλλες συσκευές είμαι στο στάδιο των δοκιμών.
Το μόνο "κουφό" που εγινε ηταν μια επίμονη πονηρη () διαφήμιση που πετάχτηκε μόλις έτρεξα το application του forum. Η διαφημιση lockare την εφαρμογή και έπρεπε να την κανω kill απο την διαχείριση εφαρμογων! Απεγκατεστησα την εφαρμογή και η διαφήμιση δεν ξαναεμφανίστηκε...
-
Ο/H Obiwan έγραψε:
Ο/H sv7bzf έγραψε:
Το μόνο "κουφό" που εγινε ηταν μια επίμονη πονηρη () διαφήμιση που πετάχτηκε μόλις έτρεξα το application του forum. Η διαφημιση lockare την εφαρμογή και έπρεπε να την κανω kill απο την διαχείριση εφαρμογων! Απεγκατεστησα την εφαρμογή και η διαφήμιση δεν ξαναεμφανίστηκε...
-
Την απλή(όχι moded) δίχως link2sd,ενταξει?
-
ΓΙΑ ΤΟ HongMi
Ίσως έχει θέμα με το link2sd ή modded rom και δεν φταίνε οι αλλαγές στο κερνελ ..
Δοκιμαστε και τη modded χωρίς link2sd για να δούμε αν το πρόβλημα είναι το link2sd ή το κερνελ ..
Το ευχάριστο είναι ότι ή normal version πάει πολύ καλά , πολύ ωραία λοιπόν ..
EDIT
Όποιος φοράει και δίνει feedback για XTRV , παρακαλώ να το αναφέρει ότι μιλάει για την XTRV να μαθαίνουμε κι εμείς τι γίνεται και πώς πάνε οι ρομς ..
Επίσης να γίνεται αναφορά σε ποιες συσκευές υπάρχουν κινέζικα στα θέματα για να το διορθωσουμε .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
ΓΙΑ ΤΟ HongMi
Ίσως έχει θέμα με το link2sd ή modded rom και δεν φταίνε οι αλλαγές στο κερνελ ..
Δοκιμαστε και τη modded χωρίς link2sd για να δούμε αν το πρόβλημα είναι το link2sd ή το κερνελ ..
Το ευχάριστο είναι ότι ή normal version πάει πολύ καλά , πολύ ωραία λοιπόν ..
EDIT
Όποιος φοράει και δίνει feedback για XTRV , παρακαλώ να το αναφέρει ότι μιλάει για την XTRV να μαθαίνουμε κι εμείς τι γίνεται και πώς πάνε οι ρομς ..
Επίσης να γίνεται αναφορά σε ποιες συσκευές υπάρχουν κινέζικα στα θέματα για να το διορθωσουμε ..
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
την απλη φορας φιλε μου και εσυ; η την moded; αμα. φορας την απλή θα υποθέσω για καποιο λογο η moded με τον πειραγμενο kernel κάτι γίνεται η το link2sd του δημιουργει προβληματα
Επίσης δεν εχω link2sd (γιατι δεν εχω SD...)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα