Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από dnomikos: “ Παράθεση από mparaxir: “εμενα με εχει προβληματισει πολυ το ρυζακι δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει. πλεον για να περασω μια ρομ ειτε gtv ειτε XTRV πρεπει να κανω factory reset για να περασει,αλλιως ειπα αυτο κολαει στις τρεις τελιτσες φορτωνει και ξανα φορτωνει αλλα στο κινητο δεν μπαινει. μαλλον θα δοκιμασω να κανω ενα φορματ σε ολη την εξωτερικη καρτα sd και στα δυο partision. δεν θυμαμε αμα το ρυζακι εχει να κανεις την αναβαθμιση απο otg και οχι απο την εξωτερικη καρτ…
-
εμενα με εχει προβληματισει πολυ το ρυζακι δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει. πλεον για να περασω μια ρομ ειτε gtv ειτε XTRV πρεπει να κανω factory reset για να περασει,αλλιως ειπα αυτο κολαει στις τρεις τελιτσες φορτωνει και ξανα φορτωνει αλλα στο κινητο δεν μπαινει. μαλλον θα δοκιμασω να κανω ενα φορματ σε ολη την εξωτερικη καρτα sd και στα δυο partision. δεν θυμαμε αμα το ρυζακι εχει να κανεις την αναβαθμιση απο otg και οχι απο την εξωτερικη καρτα μιας που θα την κανω ολη φορματ
-
παιδια στο mipad2 γιατι δεν δουλευει το dolby atmos?το φλασαρα μεσω recovery οπως και την προηγουμενη φορα αλλα οταν πας να το ανοιξεις λεει η εφαρμογη σταματησε και στην προηγουμενη ρομ το εκανε και σε αυτην?ξερουμε τιποτα?μηπως κανουμε κατι διαφορετικο χρειαζετε?
-
Παράθεση από darkmaster9077: “καλημερα παδια. Μολις εγκατεστησα σε redmi note 3g και δυστυχως κανει loop επανακινησεων. φτου και απο την αρχη σβησηματα και εγκαταστασεις! ” Και άλλος με το ίδιο θέμα με εμένα, μήπως πρέπει να κοιτάξει καλυτερα
-
Καλημερες . Για να γράψω και σε αυτό που είναι φρέσκο το νήμα τον προβληματισμο μου. Λοιπον εχθες έκανα μέσω recovery όπως πάντα να περάσω την gtv την moded . Αλλα δυστηχως όπως είχα πει κολαγε συνέχεια στις 3 τελειτσες εκεί που φορτώνει και πήγαινε να μπει στο κινητό αντε ξανα από την αρχή φόρτωμα τελειτσες. Αυτό μου το ειχε παρουσιάσει στην Beta μετά από factory reset αφού είχε δουλέψει η Beta κανονικά 3 ημερες, ξαφνικά έκανε ένα random restart και μετα συνέχεια αυτό με τις 3 τελειτσες. Αναγκα…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “στην gtv 6.10.27 moded και ενα αλλο θεμα παιδια που ειχα ξεχασει να αναφερω και στην προηγουμη ρομ οι εφαρμογες με το link2sd δεν μεταφεροντε πλεον στην εξωτερικη καρτα βγαζει συνεχεια αποτυχια. dnomikos και στην beta την προηγουμενη αυτο ειχε παρατηρηθει στο ρυζακι δεν μπουταριζε το κινητο να το πω ετσι το θεμα με τις τελειες φορτωνε και ξανα φορτωνε,τωρα ομως παρατηρηθηκε και στην καινουργια gtv ” Η κανονική GTV και η XTRVb1 moded ελέγχθηκαν με f…
-
στην gtv 6.10.27 moded και ενα αλλο θεμα παιδια που ειχα ξεχασει να αναφερω και στην προηγουμη ρομ οι εφαρμογες με το link2sd δεν μεταφεροντε πλεον στην εξωτερικη καρτα βγαζει συνεχεια αποτυχια. dnomikos και στην beta την προηγουμενη αυτο ειχε παρατηρηθει στο ρυζακι δεν μπουταριζε το κινητο να το πω ετσι το θεμα με τις τελειες φορτωνε και ξανα φορτωνε,τωρα ομως παρατηρηθηκε και στην καινουργια gtv
-
προβλημα και την καινουργια ρομ στο ρυζακι την 6.10.27 μενει για πολυ ωρα κολημενο στις 3 τελιτσες παει να μπει στο κινητο και ξαναρχιζει απο την αρχη παλι οι 3 τελιτες να γεμιζουν και παλι απο την αρχη δεν μπαινει καθολου στο κινητο.
-
λοιπον να αναφερω προβληματα στο ρυζακι οσο αφορα την beta εκδοση που εβαλα μετα απο factory reset υστερα απο τρεις περιπου ημερες παρατηρησα οτι εγινε το κινητο ποιο αργο,στην μουσικη δεν ξερω για ποιο λογο επαιζε τρια τραγουδια και μετα σταματαγε ξαφνικα. το πληκτρολογιο switkey κολαει απελπιστικα,σημερα απο μονο και για πρωτη φορα στα χρονικα που εχω το ρυζακι εκανε δυο φορες επανεκινηση και αδυνατουσε να μπει κανονικα στο κινητο. εκανα restore σε gtv παλι καλα ειχα κρατησει back up,οποτε για…
-
Εντιτ μου ξανα έκανε reboot η beta, εκανα restore γυρισα σε αυτην την εκδοση ρομ αλλα στην gtv, παλι καλα που ειχα κρατησει back up. Αρκετα προβληματα η beta οσο αφορα το ρυζακι δεν συνιστάται
-
Λοιπόν πριν λιγο εμφανιστηκε πρόβλημα με το κινητό έκανε από μόνο του επανεκκίνηση. Και κολησε στο σημα της miui φόρτωμα με οι τέλειες κανονικά με το που πήγαινε να μπει κανονικά στο κινητό ξανά πηγαινε στο σήμα και τις 3 τελείες. Αναγκάστηκα με πατημένο το power να το κλείσω για να μπω σε recovery έκανα ένα wipe chase David και το κινητό ξανά δούλεψε. Όλα αυτά με την Beta και ειχα κανει factory reset. Ένα άλλο θέμα κολαει υπερβολικά το πληκτρολόγιο SwiftKey
-
Καλημερα. Λοιπον κάτι που παρατήρησα στην Beta είναι στην μουσική παίζει τρία τραγούδια και ξαφνικά σταματάει εκτός αμα χρειαζετε καμια ρύθμιση. Μουσική εννοώ αυτές που έχω στην κάρτα sd που ειναι 10class και αρκετά γρήγορη.
-
<p>Μπραβο παιδια και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε,, εχετε ανεβασει κατα πολυ τον πήχη, ετσι για να βλεπουμε αυτοι εκει έξω. </p>
-
στο mipad 2 μια χαρα εκτος απο το dolby atmos το φλασαρα μεσω recovery εγκαταστηθηκε αλλα οταν παω να το ανοιξω με πεταει εξω λεει εφαρμογη σταματησε
-
αυτα ειναι βγηκανε οι καινουργιες ρομ και οι beta πωπω δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω να βαλω χεχεχε
-
Παράθεση από kmayas: “Παράθεση από mparaxir: “Πωπω στο ρυζακι η νεα ρομ ειναι ρουφηχτρα μιλάμε ελπιζω να στρωσει οσο περνανε οι μέρες και σταθεροποιηθει ” Στο δικό μου αδειάζει πιο αργά απο τις προηγούμενες. Ελάχιστα πιο αργά. Μπας και έβαλες καμιά νέα εφαρμογή ρουφίχτρα? ” Οχι τις ιδιες εφαρμογές που ειχα εχω. Νταξει το κινητο ειναι και παλιο απο τα πρωτα xiaomi να το πω ετσι
-
Πωπω στο ρυζακι η νεα ρομ ειναι ρουφηχτρα μιλάμε ελπιζω να στρωσει οσο περνανε οι μέρες και σταθεροποιηθει
-
στο ρυζακι μια χαρα μεχρι στιγμης
-
δεν θα εχουμε νεα ρομ ουτε αυτη την εβδομαδα?η μαγειρευοντε?>
-
εδωσα και εγω την ψηφο μου