Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από maddoctor: “Το γράφω και εδώ, λογικά θα το δείτε και την σημερινή rom...η εφαρμογή Mi Fit μεταφράστηκε. Έχει μείνει ένα 10% για την δευτέρα. Μπορείτε να την κατεβάσετε εάν θέλετε από το downloads. Την εφαρμογή αυτή την χρειάζεται και όποιος έχει το Mi Scale, γιατί μέσω αυτής ελέγχει την ζυγαριά. Επίσης ανανεώθηκε και του ρούτερ με την τελευταία” ωραιο το my fit γενιικα το myband που το εχω και εγω αμα μπορουσαν αν το εξελιξουν κιαλο,εγω που παω γυμναστηριο θα ηθελα να μου μετραγε το…
-
miui-art στην επομενη αναβαθμιση δεν βαζεις την καινουργια εκδοση recovery της twrp?
-
οχι αλλα μετα απο 1,5 χρονο για πρωτη φορα με την τελευταια εκδοση που εβαλα,ειδα επανεκινηση απο μονο του ποτε τοσο καιρο δεν μου το εχει κανει.
-
Παράθεση από cy67: “Έβαλα τη 5.29 με Kernel mod αλλά το 2sd μεταφέρει τα apps από τον ΕΣΣΟΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ στο phone storage του τηλεφώνου αντί στη SD. Τι άλλο πρέπει να κάνω;. επίσης τα χαρακτηριστικά της SD πως μπορώ να τα βρω (διαβάζω ότι αυτή πρέπει να έχει τουλάχιστον κάποια χαρακτηριστικά για είναι υποφερτή η ταχύτητα στη λειτουργία της).” στην sd τα μεταφερει αλλα πολυ απλα δεν ξερω για ποιο λογο η moded εκδοση τα εχει μπερδεψει λιγο με τις ονομασιες. εμενα κανονικα στην sd καρτα πανε οταν χρη…
-
miui-art θα ανεβει λογικα και η moded εκδοση για το κινητο μας ε?στην πρωτη σελιδα και αυτο?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Pallaros: “Τελικά παιδιά το κάνει το προβλημα. Που και που μετά από restart δε βγαίνει η οθόνη με το numeric keypad και εκεί το τηλέφωνο μπαίνει στο έλεος των FC...” Κάποια πράγματα δεν μπορούν να λυθούν έτσι απλά. Το πρόβλημα ξεκινάει από τα Data που είναι στην συσκευή. Με κάθε Flash - Update της συσκευής σε νέα Version της Full ROM και όχι του μικρού ΟΤΑ, γίνεται αυτόματα Format όλων των αρχείων του συστήματος και βάζει εκ'νέου όλα τα αρχεία του συστήματος.…
-
ενα προβλημα που παρατηρτησα ειναι οταν πας στην πυξιδα,δουλευει κανονικα αλλα γινετε και καμερα ταυτοχρονα,χεχε. δηλαδη δειχνει κανονικα τις μοιρες και που εισαι βορα η νοτο κπλ,αλλα σου δειχνει εικονα δηλαδη σαν να εχεις ανοιξει την φωτογραφικη
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Βγήκε νέα ROM GTV-5.5.24 για το RedMi Note 3G/WCDMA... => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.5.24.zip Έχει αναβαθμιστεί το Recovery σε νέα Version TWRP 2.8.5 το οποίο και λύνει πολλά προβλήματα με το Backup & Restore...” miui-art αυτο υπαρχει και για το δικο μου κινητο,ποτε θα το ενσωματοσετε και για τα δικα μας κινητα?TWRP 2.8.5
-
καλημερες. θα εχουμε σημερα και εμεις αναβαθμιση για το κινητο μας?
-
Παράθεση από Mikrokabouro: “μολις πηρα στα χερια μου το Redmi 2 με 2gb μνημη. θελω να βαλω την τελευταια ROM αλλα για ασφαλεια ειπα να κανω ενα backup. πηγα να ακολουθησω τις οδηγιες απο εδω Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data» αλλα ουτε επιλογη για προγραμματιστες εχω στο κινητο και απο οτι φαινεται ουτε root εχει. συμβουλη? να περασω κατευθειαν την ROM ή να κανω κατι αλλο? πειραζει που δεν ειναι root το κινητο? (συγνωμη αν ρωτησα καμια μαλακια, ειμα…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mparaxir: “Γιατρέ μου την συμβουλή σου. Τελικα έκανα απεγκατασταση το ελληνικό app mi band και κατέβασα από το play store είναι στα αγγλικα μου έκανε login αλλά δεν μου κάνει με τιποτα pair αμα το γραφω καλα ανάβουν τα λαμπάκια του mi band γράφει στο κινητό άγγιξε που; στο mi band; αλλά αποτυχαινει το pair. Χίλια συγνώμη για το of topic” Κατέβασε αυτή -> Mi Fit 1.3.912 Είναι αυτή που δουλεύω. Είναι στο 30% έτοιμη, στα ελληνικά δηλαδή και τα άλλα είναι στα αγ…
-
Γιατρέ μου την συμβουλή σου. Τελικα έκανα απεγκατασταση το ελληνικό app mi band και κατέβασα από το play store είναι στα αγγλικα μου έκανε login αλλά δεν μου κάνει με τιποτα pair αμα το γραφω καλα ανάβουν τα λαμπάκια του mi band γράφει στο κινητό άγγιξε που; στο mi band; αλλά αποτυχαινει το pair. Χίλια συγνώμη για το of topic
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από mparaxir: “σημερα μου ηρθε στα χερια το mi band.το φορτισα κανονικα παω να το συνδεσω στο κινητο και δεν το βλεπει. ξερει κανεις?Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο?εννοειτε οτι φοραω την v6” λάθος θέμα :)) Login Κάνει ή το πρόβλημα είναι μόνο στο pair ; μια λύση είναι να δοκιμάσεις με παλαιότερη έκδοση του app” το ξερω οτι ειναι λαθος θεμα,εχεις δικιο επρεπε να ανοιξω θεμα καινουργιο. και στα δυο εχει προβλημα πριν ειχε μονο προβλημα στο pair εκανα εκαθαρση μ…
-
σημερα μου ηρθε στα χερια το mi band.το φορτισα κανονικα παω να το συνδεσω στο κινητο και δεν το βλεπει. ξερει κανεις?Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο?εννοειτε οτι φοραω την v6
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στο φάκελο system/app βρίσκεις και διαγράφεις το Updater.apk, αλλά θα πρέπει να κάνεις το ίδιο μετά από κάθε αναβάθμιση. Την διαγραφή μπορείς να την κάνεις με χρήση κάποιου root explorer.” ωχ εκανα βλακει που εκανα παραθεση εδω,τεσπα. miui-art μηπως στην επομενη αναβαθμιση να ενσωματωσεις την νεα εκδοση που εχει βγει της recovery twpr αμα το γραφω σωστα.
-
Παράθεση από cas21: “Δεν θελω να γινω γκρινιαρης για κατι που αγαπω πολύ οπως η miui. Την γνωρισα με το htc desire και παροτι φλασαρα καμια 100 ρομ στο συγκεκριμενο κινητο παλι σε αυτη γυριζα.Μεγαλη και η χαρα μου οταν εβγαλε κινητο και μεγαλυτερη οταν καταφερα να παρω το κοκκινορυζακι(τωρα εχω το 1s).Και ενω εχουν περάσει 4 χρονακια απο την γνωριμια μου με την συγκεκριμενη ρομ, τα αστερια της Κινας ( developers)που ασχολουνται με τα κινιτακια μας αρχιζουν και με ξενερωνουν.Δυστυχώς αντίς να πηγ…
-
boss εμεις που εχουμε την moded rom δεν κατεβαζουμε αυτη που μας ηρθε σε ota?θα την κατεβασουμε οταβ την βαλεις εδω?
-
Παράθεση από maddoctor: “Αντιβίωση δίνω μόνο στους ασθενείς μου εάν έχουν πυρετό, όχι στο κινητό μου Εγώ πάντως άλλο launcher δεν έχω βάλει” Γιατρέ είσαι φάουλ στον πυρετό αντιβιωση; συνιθως αντιπυρετικα δεν δίνετε; αντιβιωση σε ιογενη λοίμωξη η σε ιωση
-
δυο ερωτησεις εχει βαλει κανεις αλλος στο κινητο αλλον launcer? και αμα ναι ποιον προτινετε?και αντιβιωτικο χρειαζετε το κινητο μας η οχι?
-
ασχετη ερωτηση παρηγγειλα απο το minideal το mi band μου δωσανε traking number αλλα δεν μου ειπανε με ποια εταιρια να κοιταω ποια σελιδα,ξερει κανεις? ευχαριστω