Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 230.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠοιό nickname οέοοοο; Εδώ τα βάζω σωστά και μετά κολλάει...
-
ΜήνυμαΔοκίμασα και με opera και με vivaldi και με Firefox και με Chrome και σε όλους γίνεται το ίδιο σφάλμα αφού βάλεις το USERID (δοκίμασα και κινητό τηλέφωνο και επέλεξα το πρόθεμα +30) και τον κωδικό στο mi account...
-
ΜήνυμαΠαίδες προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα Hennesy αλλά μου βγάζει συνέχεια σφάλμα στο Apply for unlocking Mi devices αφού βάλω τα στοιχεία. Αυτό γίνεται από την Μεγάλη Πέμπτη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader...
-
RE:
djtutis - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από nipapa: “Update 1. Μετά από 5 μέρες χρήσης, τα πράγματα φαίνονται εντάξει. Η μπαταρία κρατάει μια μέρα με τη χρήση που κάνω και το τηλέφωνο δεν ξαναέκλεισε στο άσχετο, είτε είναι στο 20 είτε στο 80%. Πέρασα και σε Nugat και όλα καλά.” Μπορείς να στείλεις λινκ από που το αγόρασες; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Με καθαρή εγκατάσταση με wipe σε όλα, το Libra συγχρονίζει τα πάντα με το mi account Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Piras88: “Σε mi4c cosmote αντί για 4G γράφει LTE” Εμένα πάντως γράφει 4G... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Και ναι έτσι στο άκυρο δουλεύει και το led που δείχνει την κατάσταση φόρτισης... Οπότε μόνο το sync μας μένει το οποίο δεν είναι από την sim αλλά από πρόβλημα στους σέρβερ της xiaomi... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Maniataros: “στο δικό μου (Kate) δεν φορτώνει από το mi clound μυνήματα και κλήσεις, κατα τα άλλα μπαταρία ατελείωτη και φυσιολογικό overheating. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό το ότι μου κρατάει σχεδόν παντα 1.4.-1.3 gb ram” Πέρα από το πρόβλημα με το sync αλλά και με το notification led που δεν παραμένει ενεργό κατά την φόρτιση στο mi4c μπορώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη nougat rom για το mi4c από επιδόσεις, διαχείριση μνήμης και μπαταρία... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι έχω πρόβλημα με την επαναφορά του αρχείου κλήσεων και των μηνυμάτων από το mi cloud... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Παίδες αντιμετωπίζει κάνει με το mi4c πρόβλημα κατά την αναζήτηση; εμένα με το που πάω να κάνω αναζήτηση κλείνει μόνη της... Σημειωτέον, ότι έκανα καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας ρομ... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Αυτό μου το κάνει εμένα πριν ακόμα βάλω την διορθωμένη έκδοση... Αν είναι παραπάνω από 1 εφαρμογές κάνει κανονικότατα ενημέρωση. Αν είναι μόνο 1 τότε κολλάει στην αναμονή για Wi-Fi... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Για το mi4c ανέβηκε μόλις τώρα για δεύτερη φορά διορθωμένη Rom στο xiaomi.eu... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Παίδες μόλις ανέβηκαν στο xiaomi.eu διορθωμένες ρομς για τα MI4C, MI4S, MI5, MI5C, MIMAX, MIMAXPro όπου δουλεύει το playstore Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@MIUI_ART Έχω την εντύπωση ότι μάλλον μας την κάνει το root με το playstore... Βγάζει τις ρουταρισμένες συσκευές σαν μη πιστοποιημένες και ίσως να ευθύνεται γι'αυτό τον λόγο... Σε redmi note 2 με επίσημη stable και τελευταία έκδοση playstore δεν έχει κανένα πρόβλημα χωρίς root. Στο δικό μου mi4c κάνει τα τρελά του... Σκέφτομαι να ξηλώσω το supersu και να βάλω το magisk... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΠάντως ούτε με τις 2 τελευταίες xtrv stable αλλά και όλες τις τελευταίες dev είτε lollipop είτε nougat δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα ούτε στην δική μου συσκευή ούτε της κοπέλας μου... Οπότε δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση της xtrv... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΕγώ πήρα γνήσιο λευκό καπάκι από το dragon-tt και μάλιστα το σύγκρινα με γνωστού μου που το έχει σε λευκό και ήταν ολόιδια... Γενικότερα είναι το μόνο κατάστημα που έχει γνήσια προϊόντα... Παλιότερα εκεί είχα πετύχει και γνήσιες μπαταρίες για το mi4c... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen φίλε κοίτα αυτό το mod για το mi4c... Μπορείς να το ενσωματώσεις στις roms για το Libra αφού το δοκιμάζω εδώ και 2 ημέρες στην δική σου ρομ και κάνει πραγματικά φοβερή δουλειά... Απίστευτα γρήγορο το τηλέφωνο και εξασφαλίζω 40 με 45 λεπτά παραπάνω sot με ακριβώς την ίδια χρήση! forum.xda-developers.com/showthread.php?p=71271810 Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Για το mi4c καθώς και για το mi4s οι ρομς κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν στις 6 Μαρτίου σύμφωνα με το xiaomi.eu. Οπότε αναμένουμε... Sent from my Mi-4c using Tapatalk