Πίστεψε το ή όχι η μπαταρία θα "φύγει" πολύ πριν απο την emmc του κινητού σου..Ο/H bzanios έγραψε:
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει όριο εγγραφών - διαγραφών, το οποίο είναι ένας μεγάλος αριθμός, αλλά μήπως το φτάνουμε;
[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
thanks!!!!!!!!!!!
-
-
-
Όλα καλά και από μένα σε Redmi 3 Pro (ido), περάστηκε μέσω twrp (wipe dalvik+cache) πάνω από την προηγούμενη xtrv dev.
Συνεχίζει η δυνατότητα για SMS με 160 (μεγάλους και μικρούς ελληνικούς) χαρακτήρες.
@kostas1alina δεν μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα που αναφέρεις (στη Συλλογή), δοκίμασε να ξαναπεράσεις (την rom) όπως προτείνει ο @THUKIS και πες μας τι έγινε τελικά..
Ευχαριστούμε παιδιά! -
-
Όλα μια χαρά και εδώ
Ευχαριστούμε παιδιά.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Σε nikel so far so good. Δεν ξέρω τι παίζει με τα SMS αλλά μόνο με αγγλικά έχω τους 160, όπως και αν γράψω. Ελληνικά είτε γράψω κεφαλαία όλα είτε μικρά, είτε μίξηέχω το κανονικό μέγεθος του SMS.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Όλες οι BETA1 ROM (Xiaomi.eu Source) θα έχουν πρόβλημα με τα MMS (160 χαρακτήρες στα ελληνικά).
Αυτό σημβαίνει γιατί έχουν πειράξει τον κώδικα του MMS, αντικαθιστώντας τους ελέγχους για Region GR με PL.
Θα έχετε μέχρι αύριο ένα Fix για όλες τις Beta1 ROM, το οποίο και θα το κάνετε Flash από το TWRP Recovery.
Το zip που θα σας δώσουμε θα είναι πολύ μικρό και θα διορθώνει το πρόβλημα των 160 χαρακτήρων στο MMS, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση όλη την ROM. -
-
Ευχαριστω
-
Παιδια καλησπερα. συγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα θελω να ρωτησω πως μπορω να παω απο xtvr σε official china stable ή την global χωρις να χασω το twrp
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα