[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημερα,ειμαι με την XTRVbeta 1-8.1 stable-8.1.8.0,τι πρεπει να κανω για να περασω την 7.3.2;
-
Ο/H gfilip έγραψε:
Καλημερα,ειμαι με την XTRVbeta 1-8.1 stable-8.1.8.0,τι πρεπει να κανω για να περασω την 7.3.2;
factory reset και εγκαθιστάς την developer
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
καλήμερα η ρύθμισή εγράφη οθόνης δε λειτουργεί
-
Τα μηνυματα 70 χαρακτηρες.
Δε διορθωνεται με το region fix που στην προηγουμενη επαιζε ρολοι. Redmi3s -
Ο/H nikosp έγραψε:
καλήμερα η ρύθμισή εγράφη οθόνης δε λειτουργεί
cloud.tapatalk.com/s/58ba5d4cd…17-03-04-08-22-31-654.mp4
ορίστε μια χαρά παίζει....
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H gas83 έγραψε:
Όλα καλά και από μένα σε Redmi 3 Pro (ido), περάστηκε μέσω twrp (wipe dalvik+cache) πάνω από την προηγούμενη xtrv dev.
Συνεχίζει η δυνατότητα για SMS με 160 (μεγάλους και μικρούς ελληνικούς) χαρακτήρες.
@kostas1alina δεν μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα που αναφέρεις (στη Συλλογή), δοκίμασε να ξαναπεράσεις (την rom) όπως προτείνει ο @THUKIS και πες μας τι έγινε τελικά..
Ευχαριστούμε παιδιά!
-
καλη σας μερα...... REDMI NOTE 4G ενεργοποιουνται τα data αλλα ιντερνετ δεν μπαινει και επισης οταν δεν κανει συνδεση μου πεταει '' μη ενεργοποιημενη sim'' και μου ζηταει PIN ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Όχι δεν υπάρχει λόγος...είναι ενσωματωμένες οι αλλαγές. Κοίταξε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων αν σου έχει κλείσει η επιλογή "Use GSM alphabet"
-
-
Καλημέρα σας. Τώρα που το είδα παρατήρησα ότι ενώ δείχνει πως δουλεύει η εγγραφή οθόνης, στην ουσία δε λειτουργεί!! Πατάω το στοπ και μετά πατάω το play και δείχνει μια μαύρη οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα! Εκτός και αν, εγώ δε κάνω κάτι καλά.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα