[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Δε μπορω να το βρω πουθενα...Ο/H BanditGR έγραψε:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. Τηλέφωνο -> Κάτω αριστερά κουμπί (Ξ) -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων -> Increasing ringtone volume, το απενεργοποιείτε και ησυχάζετε επιτέλους από τον κλιμακούμενο ήχο κλήσης.Ο/H whoknowsss έγραψε:
Στο φόρουμ το επίσημο, στα σχόλια που έχουν γίνει υπάρχουν ευχαριστίες για την προσθήκη της επιλογής.
Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου λένε
-
Δοκιμαζω και εγω. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ως συνήθως θα είναι πολύ καλό.
-
Αγγλικα στην αναζήτηση...
-
και γω μία από τα ίδιαΟ/H tragos έγραψε:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. Τηλέφωνο -> Κάτω αριστερά κουμπί (Ξ) -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων -> Increasing ringtone volume, το απενεργοποιείτε και ησυχάζετε επιτέλους από τον κλιμακούμενο ήχο κλήσης.Ο/H whoknowsss έγραψε:
Στο φόρουμ το επίσημο, στα σχόλια που έχουν γίνει υπάρχουν ευχαριστίες για την προσθήκη της επιλογής.
-
-
Ο/H ngiannakos έγραψε:
και γω μία από τα ίδια[/quoteΟ/H tragos έγραψε:
Στη εφαρμογή τηλεφώνου πατάτε αριστερό πλήκτρο μενού παρατεταμένα για να σας εμφανίσει τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Στο υπό μενου ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων υπάρχει στην αγγλική γλώσσα. Αυτό όσο αναφορά σε Mi max.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θενξ παιδες ολους τους αποπανω, που βοηθησαν! Το βρηκα!
-
Καλημέρα !!!! Έχω το Redmi note 2 όλα καλά γενικά,το μόνο πρόβλημα είναι ότι λειτουργούν οι τρεις πυρήνες και άλλες φορές τέσσερις. Και οι οκτώ με τίποτα.Αν ξέρει κάποιος τον λόγο ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλό θα είναι, τουλάχιστον στο εβδομαδιαίο νήμα της κάθε ROM ή και στην stable (αν έχετε stable στο κινητό), να διαβάζετε όλα τα μυνήματα που υπάρχουν μετά από την τελευταία σας επίσκεψη. Τουλάχιστον να τα προσπερνάτε γρήγορα και να διαβάζετε όσα έχουν κόκκινη επικεφαλίδα Ανακοίνωση , Ενημέρωση κλπ...Ο/H jowl_tnt έγραψε:
Τα μηνυματα 70 χαρακτηρες.
Δε διορθωνεται με το region fix που στην προηγουμενη επαιζε ρολοι. Redmi3s
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα