Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 230.
-
Δεν νομίζω ότι είναι χειρότερες σε αυτονομία αφού είναι αρκετά πιο ελαφρές από τις miui και με ότι έχω δει σε xda στην πλειοψηφία τους πετυχαίνουν καλύτερους χρόνους από τις αντίστοιχες miui... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Ενώ το mi4c το έχουν παρατήσει στην μοίρα του... Βγήκε ενώ υπήρχε ήδη η marshmallow και του έβαλε lollipop, και εν τέλει μάλλον δεν θα δει άλλη έκδοση του android... Το φορτίο της υπόθεσης είναι ότι το mi4s με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά έχει το marshmallow... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen Φίλε η τελευταία ρομ σου για το mi4c είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μακράν! Παίζει να κάνεις τα κόλπα σου και στην 8αρα stable; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen φίλε συγχαρητήρια! Είναι μακράν η καλύτερη ρομ που έχω βάλει στο τηλέφωνο... Να φανταστείς ότι με την πρώτη φόρτιση έχω ακόμα καλύτερη αυτονομία από πριν! Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Για το mi4c μετά από 1η φόρτιση έχω 10% περισσότερη μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη ακριβώς στον ίδιο χρόνο και χρήση... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen για το mi4c το αρχείο είναι 0 mb... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen πότε περίπου περιμένουμε την καινούργια rom σου για το mi4c; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen στην καινούργια για το mi4c που ανεβάζεις τώρα θα υπάρχει το mpdecision; Πάντως η 6.7.28 τις τελευταίες 2 ημέρες άρχισε να δείχνει τα δόντια της από άποψη κατανάλωσης αφού με ακριβώς την ίδια χρήση με τις παλιότερες gtv οριακά δεν μου έκλεινε η συσκευή από μπαταρία και πλέον έχω 35%+ μπαταρία στην ίδια διάρκεια! Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Καπάκια συσκευής
djtutis - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΌπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω γνήσιο το πίσω καπάκι της μπαταρίας του τηλεφώνου. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά μόνο μαϊμού βρίσκω... Παλιά υπήρχε στο yeso 521 αλλά τώρα δεν έχει τίποτα... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔιαγραφή ποστ παρακαλώ...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsakalos1987: “To mp decision ειναι κ στη rom mi4c? Το βλέπουμε κάπου; η απλα υπάρχει κ κάνει δουλειά στα "κρυφα"??” Εννοείται και είναι στην ρομ... Για να το δεις μπορείς μόνο μέσω εντολών... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@baiosss είναι ενσωματωμένο στην rom... Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Αυτό το mpdecision θα είναι για όλες τις συσκευές? Και τι ακριβώς κάνει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνει σε όλες τις συσκευές με snapdragon... Απλά ενεργοποιεί τους επεξεργαστές που χρειάζονται για να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να δουλεύουν όλοι μαζί... Έτσι πετυχαίνεις χαμηλές θερμοκρασίες και εξοικονόμηση ενέργειας... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Γιώργο το mpdecision κάνει φοβερή δουλειά στο mi4c... Φοβερό deep sleep! Και ο επεξεργαστής δεν βαράει κόκκινο... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kzr1967: “Μάλλον είναι άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Κάτοχος Mi 4c. Όταν ανοίγω τα δεδομένα μπορώ να έχω σύνδεση κανονικά όταν η σύνδεση στην Cosmote έιναι μέχρι H+. Όταν γίνετα 3G είναι σαν να μην υπάρχει σύνδεση δεδομένων. Έχω προσπαθήσει και με τις 2 επιλογές στα settings της SIM (πρωτιμόμενος τύπος δικτύου 3G και 4G) αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Ευχαριστώ” Βγάλε καινούργια sim και θα είσαι κομπλέ... Εγώ είχα μια 3ων ετών και μου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Δυστυχώς το battery drain σε αδράνεια δε φαινεται να σταμάτησε...” Αν εννοείς για το mi4c ναι! Το έβγαλα από φόρτιση στις 9 το πρωί και στις 7 το απόγευμα με ανοιχτά μόνο δεδομένα και 17 λεπτά ανοιχτή οθόνη είχε 25% μπαταρία απομένει... Τραγικά πράγματα... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Από την επόμενη βδομάδα στο νέο update με την 6.7.28 , πιθανώς θα βάλω MPdecision Mod σε όλες τις ρομς με Quallcom Snapdragon επεξεργαστή Τι είναι τo MPdecision ?? Huge Battery-Savings with Qualcomm´s MPDECISION for Qualcomm Devices - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Μόλις το'φτιαξα στο Redmi3Pro και αυτή τη φορά δουλεύει το usb , θα το τσεκαρω αυτή τη βδομάδα και από το επόμενο update θα μπει σε όλες τις ρομς που διαθέτουν Quallcom Snapdragon επεξερ…
-
@gkalen ρίξε μια ματιά MiUI impoved Boot.img *unlocked,init.d* – sMiUI ROM-Kitchen Sent from my Mi-4c using Tapatalk