[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
-
η μπαταρίετα από 2-3 φορτίσεις στρωνουν!! Οδό για τα online δεν με απασχολεί καθόλου διότι τρώνε μπαταρία και δεδομένα εάν δεν είσαι σε wifi....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση μέσω TWRP ή από την εφαρμογή αναβάθμιση, αλλά ίσως χρειαστεί να κάνεις και Factory Reset και ξαναπέρασμα της ROM, καθώς θα πας από MIUI V7 σε MIUI V8.
-
@LeonTsi
Κάτι παίζει από χθες με τα θέματα και τους server της xiaomi , κάτι φτιάχνουν και ίσως γι'αυτο σταμάτησαν και τα daily wallpapers.
Αναμένουμε να δούμε τι θα παίξει με αυτό ...
Το ρωτησα και στο τοπικ της GTV και μου είπαν ότι μάλλον κάνουν κάποιες εργασίες γιατί τα θέματα δεν ήταν συμβατά με τη Miui8 ..
@kourpan
Εδώ θα πας για την GTV ... xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14957 -
Πέρασα την Custom 6.7.14 και στο Redmi Note 3 pro (Kenzo) όλα τέλεια. Το κινητό ήρθε προχτές με Stable αγγλοκινέζικη 7.2 20 κάτι. Σε υπολογιστή με xp 64x με το miui suite αναβάθμισα στην τελευταία αγγλοκινέζικη Stable 7.5.2 κάτι, δεν με άφηνε σε beta. Είχα κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και σήμερα ξεκλείδωσα. Πέρασα με adb το τελευταίο twrp recovery του Michael και με αυτό φλάσαρα την rom του gkalen και το Kenzo Clean zip. Το κινητό πετάει το χαίρεται ο γιός μου.
Ευχαριστώ όλους στο φόρουμ!!!
Από το Mic4 μου με Tapatalk -
-
Πέρασαν 24 ώρες με την rom σου.
Όλα καλά και τα Led notifications λειτουργούν κανονικά μετά από restore local backup. Περισσοτερα Μόλις την δοκιμάσω πιο πολύ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
@gkalen ρίξε μια ματιά
MiUI impoved Boot.img *unlocked,init.d* – sMiUI ROM-Kitchen
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
@djtutis
Το'χω υπόψη μου , θα ενημερωσω σχετικά..
Δοκιμασα να το φτιαξω χθες αλλά δε δούλευε το usb , θα τεσταρω αυτή τη βδομάδα και θα σας πω. .
@LeonTsi
Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για το Supersu και απενεργοποιησε τις αυτόματες ενημερώσεις στο playstore ..
Και ΜΗΝ κάνεις αναβάθμιση από το playstore , θα το αναβαθμιζουμε μέσω της ρομ .
Με τη μπαταρία για το Hermes έχω πει και παλιότερα ότι πρέπει να βοηθήσει και ή xiaomi σ'αυτο , εγώ έκανα ότι έπρεπε , το κακό είναι ότι εσενα δε βλέπω να σου κάτσε καλά , δεν έχουν κι άλλοι τόσο drain όσο κι εσύ ...
Δεν ξέρω αν βοηθήσει ή αυριανή ρομ ή μία άλλη εγκατάσταση
EDIT
Έτοιμη ή ρομ για τα Redmi3/Pro Ido , ανεβαίνει ...
Στους VIP θα έρθει και στα mail σας , οι υπόλοιποι από δω σε κάποιες ώρες μάλλον γιατί σε λίγο ανεβαζω και τη ρομ για το Redmi2TD , ίσως και του Mi5 αν προλαβω , οπότε θ'αργησει λίγο το upload ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0