Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 928.
-
Παράθεση από pavkarip: “Καλησπέρα, παρήγγειλα το Xiaomi Redmi 5 Plus απο Banggood με Priority Line χθες και σήμερα μου ήρθε το παρακάτω email. Ξέρει κανείς τι παίζει? Dear Sir/Madam, Thank you for placing an order. We regret to inform you that the item can't be shipped with the shipping method you chosen due to some specific restrictions of the logistics carrier. Here are some suggestions for you: -Change: Change the shipping method to Air Mail Register, which delivery time is 7-35 business days…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες από Banggood ένα radio DVD αυτοκινήτου με αναδιπλούμενη οθόνη και επέλεξα να έρθει με Priority Direct Mail όπως έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Μου έκανε εντύπωση ότι ενώ η συσκευή κόστιζε 95€ το κόστος για το Priority ήταν μόνο 0,98€! Μετά από 3-4 μέρες μου στείλανε μήνυμα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη μέθοδος αποστολής για τη χώρα μου και ότι θα ακυρώσουν την παραγγελία και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους ρώτησα γιατί αυτό και μου απάντησαν ότι "Your order 781236 is s…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από apos: “περαστηκε η ρομ με τη τριτη φορα και με το παλιο twrp 3.1.0-0 με το 3.2.1_x arwma την πρωτη φορα δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση εσβησε περιμενα αλλα τιποτα ....ξανα σε λειτουργια twrp εδειξε οτι την περασε αλλα ηταν σαν να εκανες εκκινηση το κινητο τιποτα αλλο με το παλιο twrp ολα οκ δε ξερω μπορει να εκανα και γω πατατα γιατι τα εσβησα ολα γιατι στη παλια ειχα πολυ χαλια μπαταρια ευχαριστω ολη την ομαδα !!! ” Παρόμοια και εγώ, όταν την πέρασα στο land της ανιψιάς την πρώτη φ…
-
-
-
Παράθεση από giannisatsi: “Γίνεται η παραπάνω διαδικασία χωρίς να είσαι root; ” Εγώ με τον οδηγό της πρώτης σελίδας ενεργοποίησα το tethering χωρίς root. Αλλά αν θέλεις μέσω της εφαρμογής Terminal Emulator τότε θέλει root
-
-
Παράθεση από 6adriano7: “παιδια με pirority ισχυει οτι δεν εχεις προβλημα?επισης κατι αλλες σελιδες πχ. aliexpress εχει μονο standard kai dhl.εκει παιζει κατι η' προσπερναμε?γενικα οτι δεν εχει priority εχει κινδυνο?εχω καιρο να παρω. ” Εχω την εντύπωση πάντως ότι κάποια καταστήματα στο Ali στέλνουν με DHL μέσω Αγγλίας χωρίς τελωνείο
-
-
Τώρα μιλάς σωστά. Πάντως δεν ήταν υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν, το πολύ να σου περνούσαν αυτοί global ROM στην ίδια συσκευή. Νομίζω σωστά φέρθηκαν στο τέλος, δεν θα μπορούσαν να ξέρουν από την αρχή αν η συσκευή είχε πειραγμένη rom. Θα μπορούσαν όμως να φερθούν πιο επαγγελματικά προς τον πελάτη από την αρχή και να μη σε ταλαιπωρήσουν έτσι.
-
-
Παράθεση από angelkexa: “Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία όλες αυτές τις ημέρες και προσπαθώντας να επικοινωνήσω μαζί τους σχεδόν καθημερινά στο service (pakistan guys) κατάφερα εν τέλει να μιλήσω με ελληνίδα υπεύθυνο η οποία μετά από τηλέφωνική διαμάχη μου έστειλε νέο redmi 5 plus official global αυτή την φορά. Μάθημα 1. Ποτέ ξανά από mymegastore.gr .... ” Θα συμφωνούσα μαζί σου σε αυτό αν τελικά δεν σου το άλλαζαν. Αλλά από τη στιγμή που έγινε αυτό, έστω και μετά από διαμάχ…
-
Redmi 5 plus fake rom
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotis Chouliaras: “Επιτέλους ξεκλείδωσα.. ” ... Και πέρασες την ελληνική rom να υποθέσουμε;