Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 928.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Alex_MLT: “@cabdik Είσαι σίγουρος αδερφέ ότι έχεις Χ25? Αυτό είναι το συνηθισμένο νούμερο που βγάζει ο Χ20 που έχει το Redmi pro 3/32.. Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην μέτρηση δοκίμασε ξανά με φορτισμένο κινητό, σε λειτουργία πτήσης μετά από επανεκκίνηση. Άστο λίγο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου μετά την φόρτιση, επίσης. ” ... Και σε θερμοκρασία υπογείου μη σου πω!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το ξέρω αυτό αλλά γιατί στο downloads δεν την έχει;
-
Καλημέρα, γιατί στο section downloads/Ελληνικές MIUI ROMS/Redmi Pro έχει σαν τελευταία dev την 7.12.14; Αποσύρθηκε η 7.12.21;
-
-
-
Έχει κυκλοφορήσει καμιά ROM για το Redmi 5 plus;
-
-
Παράθεση από EGW4321: “Παράθεση από billphone: “Μήπως έχει παραγγείλει κάνεις από το mi global store στο aliexpress? Γράφουν ότι στέλνουν με DHL μέσω Αγγλίας χωρίς να πληρώσεις τελωνείο ” ναι εγω ειχα παρει το redmi note 4x ισχυει αυτο που λενε ” Α πολύ ωραία, σε πόσες μέρες παρέλαβες; Θέλω να παραγγείλω το Redmi 5 pus για ένα φίλο και λέει ότι το έχει ετοιμοπαράδοτο
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices Tι ακριβώς αγοράσατε: Tablet Lenovo P8 Την ημερομηνία αγοράς: 26/11/2017 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 5 μέρες (EU warehouse) Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8 Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είχε μια μικρή γρατσουνιά στο πλαίσιο όταν το άνοιξα. Δεν …
-
-
2 ανεξάρτητες παραγγελίες (1 action camera, 1 Xiaomi speaker) από Gearbest στάλθηκαν με το Βέλγικο Ταχυδρομείο και τις παρέλαβα σε 19 ημέρες (χωρίς τελωνείο) από την ημέρα επίδοσης tracking number!! Την ημέρα επίδοσης του ειδοποιητηρίου από τα ΕΛΤΑ το be_etr και το 17track έγραφαν: delivery impossible-adress incomplete. Back to sender. International Post!! Τρόμαξα μέχρι να πάω και να το παραλάβω. Δεν είναι μόνο οι δικοί μας, είναι και απ' έξω με πρόβλημα!!! Αυτά τα ολίγα παράξενα!